Aktuální microsite

Penzion s bazénem - luxusní ubytování v centru Zlína
Dopřejte si servis na nejvyšší úrovni v Penzionu Sokolská Zlín, všechny pokoje poskytnou luxusní ubytování. Penzion je v centru Zlína, s bazénem a pergolou pro příjemné posezení.
Střešní nástavby - způsob jak efektivně proměnit plochou střechu v nové obytné prostory
Pokud chcete využít prostoru ploché střechy a vytvořit nové obytné prostory, pak jsou ideálním řešením střešní nástavby, na které je v Šumperku a Zábřehu specialistou firma FRANKIE spol. s r.o..
Zkušený daňový poradce - zpracování daňového přiznání přenechejte odborníkům
Zpracování daňového přiznání hravě zvládne účetní firma FULLCOM v Novém Jičíně. Obraťte se ještě dnes na zkušeného daňového poradce a budete mít po starostech.
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Cestovní kancelář GLOBTOUR, pobytové zájezdy k moři, last minute, rodinná dovolená
Letní dovolené, pobytové zájezdy u moře v zemích jižní Evropy, rodinné dovolené, zájezdy pro seniory nabízí cestovní kancelář GLOBTOUR GROUP a.s., Praha 2.
Autorský dozor zkušeného projektanta Praha
Projektový atelier PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se sídlem v Praze působící na území české i Slovenské republiky nabízí své služby autorského dozoru projektanta pro projekty z oboru potravinářství.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Kamenictví, výroba desek a pultů z kamene Praha - západ
Líbí se vám kámen, jakožto materiál a chtěli byste ho mít i ve svém interiéru? Využijte možnost zakázkové výroby a kamenických prací od firmy PRVNÍ KAMENIA CZ.
Impregnace řeziva, ochrana dřeva proti plísním, hmyzu, dřevomorce Lignofix
Provádíme impregnaci řeziva, ochranu dřeva proti plísním, dřevokaznému hmyzu nebo houbám ve zdravotně nezávadném výrobku Lignofix.
Dřevěné palubky Kolín, podlahové palubky Kutná Hora
Prodej dřevěných palubek - podlahových palubek s dokonalou kvalitou za rozumnou cenu - FASTRA, s.r.o. Kolín
Dermocentrum Opava -  léčebná kosmetika pro kožní onemocnění, krémy pro alergiky
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se kromě prodeje farmaceutických výrobků zabývá také provozem Dermocentra v Opavě, kde prodává léčebnou kosmetiku pro různá kožní onemocnění či alergiky.
Brambory na uskladnění od soukromého zemědělce, chov telat a skotu
Kvalitní brambory na uskladnění či loupané z farmy soukromého zemědělce, prodej pšenice, žita a sena, chov telat a skotu zajišťuje František Šimek - soukromý zemědělec, Náchod.
Valentýnský pobyt pro dva-dárek pro partnera k valentýnu Zlín
Neváhejte a potěšte svého partnera či partnerku dárkem k Valentýnu - ve studiu Therap-Centrum zdraví a relaxace Zlín nabízíme Valentýnský pobyt pro dva. Skvělý dárek pro partnera na Valentýna - aktuálně sleva 40%. Akce má prodlouženou platnost, je platná od 14.2. – 14.3. Valentýnský poukaz se slevou 40% - CENA:600Kč, cca 2hod: - 2x ...
Domácí spotřebiče TEKA už i ve Zlíně se slevou až 50% - multifunkční trouby, myčky, pračky, kávovary...
Firma SEA Zlín má pro Vás novinku v podobě domácích spotřebičů značky TEKA! Přijďte si i vy pro kvalitní domácí spotřebiče se slevou až 50%. Můžete si vybrat kávovary, trouby, myčky, pračky a další.
Regenerace a prodej převodovek pro osobní i nákladní auta - originální náhradní díly
Firma Václav Majewski se zabývá regenerací a prodejem převodovek pro osobní i nákladní automobily v Opavě i Ostravě. Na komplexní regeneraci převodovek používáme nové originální náhradní díly.
Bylinné balzámy Jílové u Prahy – čistě přírodní pomoc při únavě pohybového aparátu
Trápí Vás bolesti svalů a kloubů? Spolehněte se na pomoc čistě přírodních bylinných balzámů, které vyrábí divize EXAR společnosti První jílovská a.s. se sídlem v Jílové u Prahy.
Lodní motory Praha – prodej a servis značek PERKINS a SOLÉ
Společnost BEL, spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí zákazníkům prodej a servis kvalitních lodních motorů světových výrobců pro rekreační i pracovní využití.
Nízkoenergetické dřevostavby postaveny od 3 do 6 měsíců na klíč
Stavíme rychlé a ekologické variabilní dřevostavby od 3 do 6 měsíců na klíč, Dřevostavby zajišťujeme systémem Two by Four - HOLIDAY-PACIFIC HOMES-BOHEMIA, spol. s r.o. Dřevostavby - Rodinné domy
Různé druhy žebříků, schůdků, plošin a můstků prodej Praha – lehké, odolné a s vysokou nosností
Nedosáhnete, kam potřebujete? Velký výběr různých druhů žebříků, schůdků, plošin a můstků, které vynikají svou lehkostí a odolností, prodává společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Servis bílé techniky, chlazení a prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky
Společnost Duo Servis Elektro zajišťuje servis bílé techniky a chlazení v lokalitě Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky a také prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky.
Kamelonolom, těžba žuly Gabro pro silniční stavitelství, obrubníky, prodej žulových kostek
Těžba kvalitní šedé žuly a bohatý žulový sortiment, jako jsou dlažební kostky, krajníky, haklíky či žulové bloky, valouny a menhiry seženete u společnosti ABAKRON, s.r.o. - Kamenolom Prosečnice.
Zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků Praha
Jste malá a střední firma, která hledá účetní na zpracování roční účetní závěrky a inventarizace zůstatků? Společnost D&D International, s.r.o. z Prahy nabízí tyto služby za bezkonkurenční ceny.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Nové a použití stavební stroje, náhradní díly a příslušenství, prodej a servis
Stavební, demoliční stroje a technika, příslušenství a spotřební materiál k těmto strojům prodává a servisuje společnost Vladimír Zelenka – VZ service, České Budějovice.
Přeprava nákladu do 5t nákladním vozidlem s kontejnerem a HR v regionu Brno
Firma ELINS PLUS v regionu Brno zajistí přepravu nákladu do 5t nákladním vozidlem, které je vybaveno kontejnerem a HR.
Výroba špaletových oken pro historické domy, starší domy, roubenky a chalupy
Společnost TRONET spol. s.r.o. se zabývá výrobou špaletových oken pro historické a starší obytné domy, pro roubenky a chalupy v Jihomoravském kraji v okolí Jindřichova Hradce.
Rodinný hotel, ubytování Lázně Bělohrad, parkování v objektu, kvalitní gastronomie
Ubytování s rodinnou atmosférou v Lázních Bělohrad nabízí Hotel BOHUMILKA - Mgr. Magda Mašínová, parkování v objektu, restaurace, kvalitní gastronomie, svatby.