Aktuální microsite

Vodoinstalatérské a topenářské práce okres Kolín, montáž ústředního vytápění a rozvodů vody
Profesionální vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží ústředního topení i rozvodu vody Vám zajistí společnost Jiří Vepřek - instalatérské práce z Nové Vsi I okres Kolín.
Rychloopravna aut Mladá Boleslav - opravy do 24 hodin
Je pro Vás automobil nutností a nemůžete si dovolit čekat dlouho na jeho opravu? Využijte služeb rychloopravny aut do 24 hodin s autoklempírnou AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy.
Prodej přísady do olejů a maziv METANOVA C3. Pro průmysl, strojírenství
Prodej přísady do olejů a maziv METANOVA C3 od firmy METANOVA CZ pro průmysl, strojírenství. Snižuje spotřebu oleje, sníží poruchovosti, minimalizuje prostoje.
METANOVA
Výběr kvalitního lyžařského vybavení a servis pro všechny v Třebíči nebo na e-shopu
Lyžařská sezóna je v plném proudu a v naší kamenné prodejně, či na našem e-shopu naleznete kompletní výběr kvalitního lyžařského vybavení či jeho servisu. Vybavte se s námi na hory již dnes.
Správa domovního a bytového fondu Praha – komplexní služby
Služby komplexní správy domovního a bytového fondu nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která má v tomto oboru mnohaleté zkušenosti.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Servis robotů – modernizace i rozsáhlé opravy všech typů robotů
Modernizaci, rozsáhlou opravu, servis a údržbu všech typů průmyslových robotů nezávisle na dodavateli zajistí špičkoví odborníci ze společnosti BLUMENBECKER Prag s.r.o.
Pomaturitní, intenzivní jazykové studium Praha – kvalitní lektoři a garance posunu úrovně
Zvýšení znalosti jazyka, mezinárodní jazykové zkoušky a mnoho dalších benefitů nabízí pomaturitní, intenzivní jazykové studium v Praze se společností BOHEMIA INSTITUT s.r.o.
Rychlé a spolehlivé zpracování mezd Kladno - bezchybnost a diskrétnost zaručena
Hledáte někoho, kdo rychle, spolehlivě a bezchybně zpracuje mzdové podklady a mzdy pro vaše zaměstnance? Obrátit se můžete s důvěrou na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Měřící transformátory proudu prodej Praha – rychlé dodání za rozumnou cenu
Pokud hledáte prodejce měřících transformátorů proudu s rychlým termínem dodání a za rozumnou cenu, obraťte se s důvěrou na společnost KRALgroup se sídlem v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Karlovarské oplatky
Karlovarské oplatky od společnosti, jejich lahodná vůně a neopakovatelná chuť, patří k návštěvě Karlových Varů stejně neodmyslitelně, jako ostatní chlouby tohoto města.
Ochrana proti odcizení vozu - pískování VIN na okna, Praha
Pískování VIN na okna automobilů provádí společnost AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha - smluvní partner systému CEBIA.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Potraviny a nápoje do kanceláří Praha - zásilková služba s donáškou
Společnost Z-Market se specializuje na online nákup potravin a jejich rozvoz až do domu v rámci Prahy a okolí.
Bakteriální a mykologická diagnostika nemocí hospodářských zvířat, ryb, včel, zvěře
Oddělení bakteriologie se zabývá testováním bakteriálních původců onemocnění u ryb, včel, hospodářských i domácích zvířat, lovné zvěře nebo zvířat ze ZOO.
Domov pro seniory v Ostravě, kvalitní péče s individuálním přístupem
Domov pro seniory, kvalitní péče pro osoby se sníženou soběstačností či hendikepem, individuální přístup s respektováním soukromí nabízí KOUSEK NEBE s.r.o., Ostrava.
KOUSEK NEBE s.r.o.
Zpracování zeleniny, výroba kysaného zelí, zásobování restaurací, jídelen
Zpracovávání ovoce a zeleniny, výroba ovocných moštů, kysaného zelí, salátů a směsí pro gastroprovozy realizuje společnost BIRENTAL CZ s.r.o., Starý Kolín.
Invalidní vozíky, prodej i servis s výrobou náhradních dílů a prodejem ortopedických pomůcek
Prodej a kvalitní servis invalidních i ortopedických vozíků včetně bohaté nabídky zdravotnických pomůcek, jako jsou chodítka, katetry či cévky, výhodně zakoupíte u firmy Miroslav Čiháček z Náchoda.
Likvidace a odvoz odpadu Praha -  úklid černých skládek, pronájem kontejnerů na stavební i bio odpad
Rychlý odvoz a likvidace odpadu i suti 24 hodin denně a po celé Praze Vám poskytne společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková. Odvezeme Vám stavební odpad nebo zapůjčíme velkoobjemový kontejner.
Automatické dveřní ovladače s elektromechanickým pohonem
Automatické dveřní ovladače s elektromechanickým pohonem využijete pro běžné i únikové cesty.
PROGRES OCEL – velkoobchod hutního materiálu Hradec Králové
V našem sortimentu naleznete ocelové plechy a výpalky určené pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovacích rour a mnoho dalšího.
Velkoobchod s elektrotechnickými komponenty Praha – kompletní sortiment
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele elektrotechnických komponentů a součástek s širokou nabídkou za slušné ceny, kontaktujte velkoobchodní firmu Mechatronic spol. s r.o. z Prahy.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
XXL móda za nízké ceny z butiku - dámské, pánské oděvy xxl
Z Butiku Zlechov nedaleko Uherského Hradiště pořídíte za nízké ceny i XXL oděvy - luxusní dámské, pánské oblečení. XXL móda je díky nám dostupná i pro plnější postavy.
Probiotické přípravky, zlepšení střevní mikroflóry, veterinární probiotika
Probiotické přípravky pro zlepšení střevní mikroflóry menších zvířat, probiotika Dophilus pro psy a kočky při veterinární léčbě i chovatelství prodává společnosti Pharma Agency, s.r.o.
Profesionální předseda pro Vaše SVJ, správa bytového domu, zajištění ekonomické agendy
Správu domu včetně technické, ekonomické a právní agendy Vám zajistí společnost BYT A SERVIS, družstvo Olomouc. Poradíme Vám s přepisem a odkupem bytu, s bytovým provozem i zakládáním SVJ.