Aktuální microsite

Italinox – váš spolehlivý dodavatel kvalitního hutního materiálu
Zabýváme se velko i maloobchodním prodejem vysoce kvalitního hutního nerezového materiálu. Pokud někdo ví, jak zacházet s ocelí, pak jsme to my.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Soustružení, frézování, svařování Praha – pro kusovou i sériovou výrobu
ELEKTROMECHANIKA Úvaly, s.r.o. se nachází nedaleko Prahy a dobré dostupnosti a nabízí kvalifikované služby soustružení, frézování, svařování jak pro kusovou, tak pro sériovou výrobu.
Výhodný pronájem mobilních kontejnerů které vytvoří skvělé zázemí
Nic nekupujte, jen si výhodně pronajměte mobilní kontejnery vhodné jako kancelářské, obytné, skladovací nebo sanitární - WC Servis s.r.o. Nymburk, Lovosice, Přerov, Příbram
Centrotrade Deutschland GmbH - celosvětový dodavatel přírodního i syntetického kaučuku a latexu Praha
Přírodní a syntetický kaučuk či latex je nepostradatelnou součástí pro mnoho výrobců. Spolehlivým dodavatelem těchto materiálů je společnost Centrotrade Deutschland GmbH se zastoupením v Praze.
Zpracování podvojného účetnictví pro firmy, daňové evidence pro OSVČ a zpracování mezd
Kvalitní vedení podvojného, jednoduchého a mzdového účetnictví včetně vypracování daňového přiznání a účetní evidence majetku Vám zajistí společnost z České Lípy Ekonomy Servis, s.r.o.
Přídavné materiály ke svařování - svařovací dráty, elektrody, svářecí technika
Svařovací techniku a kvalitní přidavné materiály ke svařování nakoupíte u firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Kromě svářecí techniky máme také svařovací dráty a různé elektrody.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Projektování, návrhy a realizace interiérů na klíč, obchody, kanceláře, byty
Kompletní realizace interiérů na klíč od projektování, návrhů až po vybavení obchodů, kanceláří, bytů, kuchyní zajišťuje společnost JKP Interier, s.r.o., Praha 9.
Řecká restaurace v Písku, řecká jídla i vína, řecké večery s rautem
Milovníci řeckého jídla i vína si přijdou na své v ŘECKÉ RESTAURACE POSEIDON v Písku, kde pravidelně připravujeme řecké večery s rautem, obědy, večeře a nejrůznější řecké speciality.
Spolehlivé a pravidelné prohlídky plynového kotle - kompletní instalatérský a bytový servis
Pokud jste ze Zlína nebo jeho okolí a potřebujete opravit kotel, pak se obraťte na firmu BAHEN Zbyněk Hejný, která provádí kompletní instalatérský a bytový servis zahrnující také prohlídky kotlů.
Výkup stříbra Praha - pouze ve formě mincí a medailí za hotové
Máte doma stříbrné mince a potřebujete raději finance? Výkup stříbra pouze ve formě mincí a medailí s platbou v hotovosti nabízí společnosti ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy.
Bourání a likvidace asfaltu Praha – od 1 m2 do několika tisíců m2
Společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy nabízí běžným zákazníkům, obcím i firmám služby bourání a následné likvidace asfaltu.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Stabilní a přenosný monitoring potrubí
Provádíme přesné měření o stavu potrubí metodou stabilního nebo přenosného monitoringu potrubí - POLYNET s.r.o. Liberec
POLYNET s.r.o. Předizolované potrubí LOGSTOR Liberec
Příjemně teplé froté i thermo ponožky - prodej, výroba
Pokud si chcete udržet své nohy v suchu a teple, pak navštivte kamennou prodejnu DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici, kde si vyberete příjemně teplé froté i thermo ponožky speciálně pro zimní období.
DVJ-ponožky s.r.o.
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Vyrábíme převodové skříně, ozubená a řetězová kola, řadící válečky, diferenciály Písek
Vyrábíme a prodáváme, převodové skříně, ozubená a řetězová kola, řadící válečky, diferenciály a přesné díly pro dopravní prostředky a motocykly.
OM PROTIVÍN a.s. - Bondioli & Pavesi Výroba přesných ozubených kol
Nové buňkové tlumiče GE prodej Praha – určené pro bytové domy a administrativní provozy
Cenově dostupné nové buňkové tlumiče GE určené pro tlumení hluku ventilátorů, vzduchotechnicky nebo strojních zařízení prodává společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Autoservis, dekarbonizace motoru, bezdemontážní vyčištění vnitřku motoru
Náš autoservis Černý sídlící v Liberci zajišťuje dakarbonizaci motoru tzv. bezmontážní vyčištění vnitřku motoru chemickou cestou.
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Revize hasicích přístrojů, hydrantů a dalšího zařízení
Provádíme 1x za rok kontroly a revize hasicích přístrojů a hydrantů - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín
Výroba a dodávka hydraulických zvedacích plošin, zdvižných stolů i nájezdových ramp
Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. z Frýdku-Místku se zabývá výrobou a dodávkou hydraulických zvedacích plošin, ramp a zdvižných stolů, které se využívají převážně ve výrobních provozech.
Klimatizace do auta Praha - kompresorové s pohonem od motoru – montáž a servis
Nemůžete v létě vydržet v autě kvůli nesnesitelnému horku? Montáží a servisem kompresorových klimatizací s pohonem od motoru určených do aut se zabývá firma TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Zpracování stavebního řeziva krovy, jehličnaté a listnaté stromy
Naše pila se zabývá zpracováním stavebního řeziva krovy, sušení, hoblování a nebo natírání impregnace - Pila Novotný Jilemnice, Semily, Trutnov
Ruční nářadí pro firmy i řemeslníky - šroubováky, hlavice Gola eshop
Pokud si chcete zakoupit ruční nářadí u odborníka, pak navštivte eshop firmy Pronar z Olomouce, kde si vyberete profesionální ruční nářadí, které využije firma i řemeslník.
TABOND, pojivý modifikátor různorodých materiálů s využitím ve stavebnictví a průmyslu
Spojení odlišných materiálů používaných ve vícevrstevných výrobcích nebo v plněných a spojených kompaundech, to jsou mimořádné technologie firmy SILON s.r.o. z Plané nad Lužicí.
SILON s.r.o. plastové směsi