Aktuální microsite

Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Prodej, dodávka, spojky potrubí, smršťovací, vypěňovací, dvojdílná spojka Liberec
Zabýváme se především dodávkami předizolovaného potrubí i odbornou montáží, můžete vybírat z potrubí smršťovacího, vypěňovacího, dvojdílného a dalších - POLYNET s.r.o. Liberec
Diamantová portálová pila Prime 700 od předního italského výrobce
Přesná diamantová pila Prime 700 zajistí ostrý řez tam, kde vy potřebujete - Doprava zdarma po celé ČR
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Servis a údržba klimatizací vozu Praha – západ – příjemná jízda i v parných dnech
Připravte svůj automobil na parné dny a navštivte Autoservis Jaroslav Kratochvíl, který sídlí na Praze západ a nabízí nejen záruční a pozáruční servis klimatizací vozů, ale i její údržbu.
Výstavba dopravních staveb moderními technologiemi
Realizujeme komplexní služby v oboru vodohospodářských, dopravních a pozemních staveb včetně inženýrských sítí - VPK Suchý s.r.o. Zásmuky, Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Opravy komunikací - odborné opravy a údržba vozovek, zastávek MHD, chodníků a dopravního značení
Opravy a udržování komunikací patří ke službám, s nimiž má TS Valašské Meziříčí s.r.o. bohaté zkušenosti. Zaměřujeme se především na opravy a údržbu vozovek, zastávek, chodníků a dopravního značení.
Drogerie, kosmetika, prací prášky, barvy, nátěrové hmoty, prodejna Němčice nad Hanou
Drogistické prostředky, kosmetické zboží na tělo, pleť či vlasy, čističe do domácností i kanceláří, prací prášky a nátěrové hmoty prodává Drahomír Navrátil, Němčice nad Hanou.
Rocklac trvanlivý lak na nehty do lampy UV i LED - prodej, eshop
Na prodejně i eshopu firmy Bio-nehty Zlín zakoupíte Rocklac trvanlivý lak na přírodní nehty, vhodný do lampy UV i LED. Vyberte si oblíbený odstín, případně kombinujte s dalšími produkty.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Vchodové a interiérové dveře i atypické rozměry
Vchodové a interiérové dveře od firmy TVT EURO-okna z okresu Uherské Hradiště. U nás velký výběr, dodáme i atypické rozměry bez příplatku.
Výkup baterií a akumulátorů za nejlepší výkupní ceny - zhodnoťte staré autobaterie!
Potřebujete se zbavit použitých autobaterií a nevíte na koho se obrátit? Pak vsaďte na OPAMETAL s.r.o. působící v Jemnici, kde od Vás vykoupíme autobaterie a další akumulátory za nejlepší cenu!
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny
Truhlářské řezivo, velkoobchodní prodej stavebního řeziva, výroba dřevoproduktů Znojmo
Truhlářské stavební řezivo, exotické dřeviny, velkooobchodní prodej, distribuce řeziva, výroba dřevoproduktů od naší firmy FABRI-MORAVIA s.r.o., z Moravských Budějovic.
Voda, topení, plyn Karlovy Vary
Hledáte odborníky pro obory voda, topení, plyn, kteří Vám namontují nové rozvody nebo vymění potrubí? Spolehněte se na firmu J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Střední odborné učiliště Třeboň
Střední odborné učiliště Třeboň nabízí žákům základních škol možnost studia vyhledávaných a atraktivních oborů s perspektivou dobrého uplatnění na trhu práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Nátěry na dřevo a barvy, prodej Praha - produkty Osmo – pro vnitřní i venkovní použití
Kvalitní péči určenou pro zachování dlouhé životnosti a přírodních vlastností dřeva prodává ve formě nátěrů, barev a ostatních produktů Osmo firma Restaurátoři - Miroslav Šach z Prahy.
Kvalitní a profesionální pneuservis, oprava osobních automobilů
Kvalitní a profesionální pneuservis Václava Rouse v Náměšti nad Oslavou a okolí. Zajistí pro Vás montáže, demontáže, opravy nebo koupi nových pneumatik a uskladnění pneu.
Prodej repasovaných robotů KUKA – Praha –odběr ihned za výhodné ceny
Sháníte výhodně robota pro Vaši výrobu? Neváhejte se obrátit na společnost BLUMENBECKER Prag s.r.o., která nabízí prodej repasovaných robotů značky KUKA s možností okamžitého odběru za výhodné ceny.
Svoz komunálního odpadu včetně sběru a následné ekologické likvidace
Sběr, svoz a likvidace nejen komunálního odpadu pro města, obce, živnostníky zajišťuje spolehlivě firma SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Zhotovení dokumentace pro slaboproud Praha
Potřebujete kvalitně vytvořenou projektovou dokumentaci pro slaboproud?
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Vybavení do koupelny, kuchyně z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, sanitární keramika
Na prodejně firmy LEVEL 02 Uherské Hradiště můžete vybírat vybavení do koupelny, kuchyně, specielně i výrobky z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, kamenné obklady a sanitární keramika.
Celkové rekonstrukce střech - přestavby sedlové, šikmé střechy
Společnost KD SLUŽBY Napajedla se zaměřuje na celkové rekonstrukce střech v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Rekonstrukce či přestavby provádí u sedlové i šikmé střechy s různým sklonem.
Výroba hliníkových a ocelových desek - výroba na zakázku, desky broušené a frézované.
Výroba z hliníku a oceli, frézované a broušené desky vyrobené na zakázku provádí Haba s.r.o. společnost, která je na trhu špičkou s ocelí a hliníkem.
Panely SolarVenti - odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení, větrání
Teplovzdušné solární panely SolarVenti se využívají pro odstranění vlhkosti, odplísnění, odvlhčení a větrání. Oslovte firmu SolarAir s.r.o, která vám zajistí jejich dodávku i montáž.
Profesionální zpracování daní a účetnictví včetně poradenství - daně a účetnictví bez starostí
Ing. Kateřina Mlýnská z Ostravy se spolehlivě postará o Vaše daně a účetnictví. Nabízí profesionální zpracování včetně poradenství.