Aktuální microsite

Ověření klempíři a pokrývači vám zajistí kvalitní střechy na klíč
Pokud chcete zhotovit, kvalitní střechu na klíč, která opravdu vydrží, pak kontaktujte ověřené klempíře a pokrývače ve firmě Střechy Listr - zhotovíme vám střechu na klíč v okolí Šumperka i Zábřehu.
Kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše
Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci, opravu nebo realizaci střechy vašeho rodinného domu, pak je zde pro vás firma FRANKIE - to jsou kvalitní střechy na klíč, které opravdu vydrží vše.
Kompletní dodávky střešních plášťů, střechy na klíč
Hlavní činností společnosti Machala UB s.r.o. Uherský Brod jsou nové střechy na klíč a kompletní dodávky střešních plášťů. Realizuje šikmé i ploché střechy.
Pronájem dodávkových vozidel rychle a z pohodlí domova za příjemné ceny
U autopůjčovny MORAVIA Rent si můžete pronajmout dodávky a užitkové vozy různých velikostí ať už jste firma či soukromá osoba nejen z okolí Frýdku-Místku, Frýdlantu nad Ostravicí nebo Příboru.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace, Mělník
Vodoinstalatérské a topenářské práce, čištění kanalizace non-stop, rozvody vody a topení, montáž topných systémů realizuje firma Instalatérství Karel Jirák, Mělník a okolí.
Profesionální obráběcí stroje Johnford - vysoká spolehlivost a dlouhá životnost
Profesionální obráběcí stroje Johnford zajišťuje společnost Machine Group s.r.o., která tyto stroje doporučuje pro jejich perfektní kvalitu, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.
Zahradní nábytek Velim - vhodný pro zahrady, sportoviště, zahradní restaurace, hotelové terasy
Zabýváme se výrobou zahradního nábytku, který se výborně hodí na zahradu i do čekárny nebo restaurace - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Vložkování komínů a rekonstrukce spalinových cest Praha – bezpečný odvod spalin
Přemýšlíte, jak zajistit bezpečný odvod spalin od spotřebičů? Spolehněte se na firmu Josef Bělina z Prahy, která nabízí samostatné vložkování komínů nebo kompletní rekonstrukce spalinových cest.
Prodej betonu, transport betonu Jindřichův Hradec
Bez betonu si lze jen stěží představit jakoukoliv stavbu. Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce se zabývá prodejem mnoha druhů betonu a jejich transportem pomocí speciálních míchacích vozů.
HB beton, s.r.o.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Veterinární pohotovost nonstop Plzeň
Vaši čtyřnozí miláčci si zaslouží tu nejlepší péči, a to zejména pokud se jedná o ošetření v případě úrazu nebo nemoci. Veterinární klinika Kleisslova v Plzni poskytuje veterinární pohotovost nonstop.
Prodej a distribuce nových autodílů Náchod -  pro osobní, nákladní a užitkové automobily
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej nových autodílů se zárukou od ověřených světových dodavatelů - OLVAN Náchod s.r.o.
Originální zimní zahrada s posuvnými dveřmi-montáže na zakázku
Zimní zahrada s posuvnými dveřmi jako součást domu, nebo originální, vytvořena z lodžie, balkónu - realizaci a montáže zajistí firma TVT EURO-okna Uherské Hradiště.
Dezinfekce interiéru vozu a klimatizace ozonem, autoservis Třebíč
Dezinfekci interiéru vozu a klimatizace, která pomáhá zbavit nepříjemných pachů, bakterií a roztočů, provádí společnost HLOUCH MOTORS s.r.o. v Třebíči a v Ostašově.
Smaltované tabule, štítky pro reklamní, informační účely - uliční cedule, domovní čísla, označení budov, strojů
Smaltovna Tupesy přijímá v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj objednávky na smaltované tabule, štítky pro reklamní a informační účely. Vyrobíme cedule, domovní čísla, označení budov, strojů.
Rekonstrukce bytových jader, bytů, koupelen ve velmi krátkém čase
Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen v lokalitě Uherské Hradiště provádí firma Tomáš Pochylý. Jsme schopni realizace provést ve velmi krátkém čase.
Prodej, servis elektrokol - profi servismen
Obchod CYKLOGAT Zlín-Malenovice je prodejna a servis elektrokol. Poradí Vám zde s výběrem elektrokola a profi servismen zajistí předprodejní i poprodejní servis.
Nástrojárna lisovna plastové kovové výlisky Ústí nad Orlicí
Zabýváme se výrobou plastových výlisků na moderních vstřikovacích lisech, lisovna plastů disponuje celkovou výrobní a skladovací plochou 10 200 m2 - FOREZ s.r.o. Ostrov u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Zpopelnění v krematoriu bez smutečního obřadu s dočasnou úschovou urny Rudná u Prahy
Pohřebního ústavu Jiří Kapitán v Rudné u Prahy nabízí na přání rodiny službu zpopelnění v krematoriu bez smutečního obřadu s dočasnou bezplatnou úschovou urny u nás.
Dveřní zavírače BRANO - pastorkové, hydraulické, podlahové, stavěče dveří
Zavírače seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o., která se zabývá jejich výrobou a prodejem. Nabízíme pastorkové, hydraulické, podlahové dveřní zavírače a stavěče dveří pro všechny z Opavy i Ostravy.
Elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push pro účinné odvápnění potrubí a nádrží
Zavápněných trubek a nádrží bojlerů, průtokových ohřívačů nebo topných a chladicích zařízení Vás zbaví účinné elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Dopolední intenzivní kurzy angličtiny Praha 4 – zlepší Vaše znalosti již za 6 týdnů
Zlepšete své znalosti angličtiny prostřednictvím dopoledních intenzivních kurzů vhodných pro všechny úrovně v intenzitě 3x týdně u Jazykové školy Elvis, s.r.o. z Prahy 4.
Profesionální radiostanice MOTOTRBO Pardubice – snadné a efektivní spojení kdekoliv
Radiostanice MOTOTRBO propojují snadno a efektivně velký počet uživatelů, ať jsou kdekoliv - KonekTel, a.s. Pardubice
Výpočet požárního zatížení stavby, PBŘ, ideální požárně bezpečnostní řešení
Společnost FREE RW SOFT, v.o.s. Vám nabízí ideální požárně bezpečnostní řešení (PBŘ) v podobě programu pro výpočet požárního zatížení stavby - program WinFire Office.
Profesionální oprava hliníkových ALU disků a pneumatik od zkušených techniků
Potřebujete-li opravit ALU disky, můžete využít služeb pneuservisu Skotnica v Třinci, kde se specializují na veškeré pneuservisní služby včetně oprav hliníkových ALU disků.