Aktuální microsite

Kompletační a montážní práce pro průmysl, balicí činnost, kontrola výrobků
Kompletační a montážní práce pro automobilový i ostatní průmysl, kompletaci batohů, zdravotních pomůcek, balicí činnost realizuje SENZA družstvo, chráněná dílna.
Přijďte degustovat do našeho vinného sklípku nebo nakupte v našem e-shopu
Navštivte naše vinařství Líbal v Horních Dunajovicích, s rodinnou tradicí předávanou již tři generace a nechte se při degustaci unést kořenitou chutí naší Pálavy 2016, výběr z Hroznů.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.
Tlakové snímače
Spolehlivé tlakové snímače k měření a vyhodnocování tlaku s garancí dlouhé životnosti vyrábí pro různé typy provozů společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Specialisté na výškové práce Ústí nad Labem – opravy a demolice ve výškách, pronájem plošin
Veškeré výškové práce od čištění okapů, opravy fasád nebo kácení stromů či pronájem profesionálních přívěsných a nůžkových plošin pro Vás zajistí nejen v Litoměřicích a okolí firma Luboš Štorkán.
Lampy – snadná a rychlá montáž do rozvodových skříní
Ideální světelné podmínky pro všechny typy rozvodových skříní zajistí klasické i LED lampy se snadnou a rychlou montáží od společnosti STEGO Czech s.r.o.
Tesařské práce - opravy, rekonstrukce krovů, montáž krovů na novostavbách
Firma KD Služby provádí veškeré tesařské práce na střechách všech typů. Provádí montáž krovů na novostavbách i tesařské opravy, rekonstrukce krovů. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj.
STK Plzeň rezervace online
Chystáte se objednat Váš vůz na kontrolu emisí? V STK Nepomucká s.r.o. v Plzni si váží času svých klientů a nabízí pohodlnou online rezervaci pro přesný termín podle Vašich možností bez čekání.
Díly z technické keramiky pro textilní a strojírenský průmysl
Dodáváme díly z technické keramiky od renomovaného německého výrobce pro použití nejen ve strojírenství - KOPTA, s.r.o. Hradec Králové
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Sportovní, výstavní, skladové, výrobní haly - stavba a rekonstrukce
Stavební společnost Ruchstav Building a.s. je vám k dispozici při realizaci sportovních, výstavních, skladových a výrobních hal. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcí hal všeho druhu.
Tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky
Plynovody, tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodů, napěťové zkoušky, zjišťování kvality, čištění a kalibrace potrubí realizuje společnost KOSOGASS - inženýring s.r.o.
Vzduchotechnika, dodávka a montáž topení a chlazení, klimatizace
Vzduchotechnika, topení, chlazení, klimatizace, vzduchotechnické potrubí, rozvody, tepelná čerpadla, kotle a izolace dodává a montuje společnost ENKO KLIMA s.r.o.
Diagnostická měření vysokonapěťových izolací elektrických strojů a přístrojů, zkušebna
Komplexní služby v oblasti diagnostiky vysokonapěťových izolací Vám poskytne energická firma ELDIAG s.r.o. z Prahy. Zajistíme bezporuchový provoz Vašich strojů a přístrojů.
Pronájem skladovacího prostoru, haly pro materiál či stroje i s levnou elektřinou
Pronájem skladovacího prostoru, skladovací haly v Karviné s levnou elektřinou zajišťuje společnost Resorbent s.r.o., díky které budete mít prostor pro váš materiál či stroje.
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl, výroba polotovarů z oceli na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Brýle a kontaktní čočky Ústí nad Labem
Nevidíte na dálku či na blízko? Sháníte slušivé brýle nebo vhodné kontaktní čočky? V Oční optice Šárka Krůtková v ústí nad Labem Vám odborně poradí a pomohou s výběrem.
Výkup druhotných surovin České Budějovice, ulice J. Plachty
Výkup druhotných surovin nabízí za příznivé ceny firma Petr Novák s.r.o., kterou naleznete u ulici J. Plachty v Českých Budějovicích.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Opravy dvojkolí Děčín
Opravna společnost RYKO, a.s. z Děčína nabízí služby opravy a revize dvojkolí podle platných předpisů včetně vyhotovení podrobné elektronické dokumentace.
Specialista na vchodové a interiérové dveře, výroba dveří
Výrobce a prodejce vchodových a interiérových dveří, jednokřídlé, dvoukřídlé provedení, posuvné dveře a další můžete mít od firmy TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Odvoz fekálií a odpadních vod ze zaplavených žump, sklepů a jam
Čerpaní, odvoz a likvidace fekálií, odpadních vod a kalů ze septiků, žump, jímek, zatopených sklepů, výkopů a jam realizuje Ladislav Šebánek v Praze 9 a okolí.
Zdravotnické ochranné pomůcky, límce, zástěry, nákrčníky proti RTG záření
Pomůcky proti rentgenovému záření, zdravotnické ochranné pomůcky pro personál a pacienty, límce, zástěry, kabáty, sukně, nákrčníky dodává společnost Oniko-Europe, s.r.o.
Odstředivé ventilátory - vysoká výkonnost, nízká hlučnost a snadná instalace
Brněnská firma ebm-papst CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu výkonných ventilátorů mezi něž patří i radiální nebo-li odstředivé ventilátory s nízkou hlučností, vysokou výkonností a snadnou instalací.
Vertikální žaluzie - praktické a elegantní žaluzie pro Váš domov nebo kancelář
Společnost BOHEMIO CZ s.r.o. se specializuje nejen na výrobu a prodej kvalitních oken a dveří, ale také na okenní doplňky jako jsou vertikální žaluzie, které nabízí v mnoha barevných variantách.
Taneční obuv Praha – výběr pro dívky, dámy, chlapce i pány
Milujete tanec? Ať se mu již profesionálně nebo ho máte jako hobby, jistě oceníte široký výběr taneční obuvi určené pro dívky, dámy, chlapce i pány, který nabízí firma Heller s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha