Aktuální microsite

Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Payroll – postaráme se o Vaši mzdovou a personální agendu
Přemýšlíte o snížení nákladů Vaší firmy a ušetři si práci a komunikaci s orgány státní správy? Využijte službu payroll – předání kompletního vedení mzdové a personální agendy spolehlivé firmě Adecco.
Vyvážený fond – vyšší výnosy investic
Máte již zkušenosti s investováním, očekáváte vyšší výnosy investic a nelekáte se mírných výkyvů hodnoty Vašich úspor? Investujte do vyváženého fondu České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Kompletní služby autoservisu Liberec - pravidelný nebo nárazový servis či opravy aut
Naše firma zajistí kompletní služby autoservisu, provádíme pravidelný nebo nárazový servis či opravy aut - autoservis NOVOS s.r.o. Liberec
Kamenné schodiště Opočno – výroba na míru z vybraných druhů kamene
Kamenné schodiště realizujeme v různých variantách, hlavně však rovné schodiště nebo točité schodiště včetně kamenného zábradlí - Kamenictví Opočno Martin Holanec
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Skartování dokumentů České Budějovice
Skartaci dokumentů, faktur nebo ceníků se stupněm utajení DIN 3 nabízí v Českých Budějovic v ulici J. Plachty firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Pásové váhy Pardubice – pro vážení hmotnosti sypkých materiálů
Pásové váhy jsou určeny ke kontinuálnímu měření hmotnosti sypkých materiálů transportovaných na dopravních pásech pásových dopravníků - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, odvodňování půdy
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, geotextilie, příslušenství pro odvodňování terénů v zemědělství i stavebnictví vyrábí společnost Böhm - extruplast s.r.o.
Second-hand, použitý textil, oděvy a obuv, síť prodejen v celé ČR
Second-hand, výběrový použitý textil, oděvy, kabelky a obuv, dámské, panské a dětské zboží v síti prodejen v celé ČR u společnosti Textile House Czech Republic, s.r.o.
Výstavba nových rodinných domů, stavební rekonstrukce bytů a domů
Výstavba nových rodinných domů, rychle a profesionálně, zhotovení střech, zateplení budov, fasád, montáž oken, stavební rekonstrukce bytů a domů realizuje Chitussi-6, s.r.o.
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží měřidel a ventilů
Komplexní a spolehlivé služby v oblasti tepelného zásobování Vám poskytne společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Výroba a rozvod tepla za velmi příznivé ceny.
Zahradní a lesní technika, výhradní prodej STIHL, kvalitní servis i půjčovna sekaček a strojů
Prodej a servis zahradní i lesní techniky včetně zapůjčení sekačky, pily či nůžek Vám poskytne společnost Radek Dvořáček z Kladorub. Zajistíme Vám motorovou či řetězovou pilu dle Vašich představ.
Rostlinná a živočišná výroba, chov hovězího dobytka, produkce mléka a výroba medu
Kvalitní polní plodiny, chutné ovoce z vlastních sadů či hovězí maso s produkcí kravského mléka Vám zajistí společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. Vyrábíme produkty té nejvyšší kvality.
Ekologické podpalovače z dřevité vlny pro rychlé zapálení grilu, krbu, kamen, česká výroba
Ekologické podpalovače z přírodních materiálů Vám poskytne společnost Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering, výroba dřevité vlny z Čestic. Ideální řešení jak podpálit Váš gril, krb či kamna.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Služby pneuservisu přezutí pneumatik osobních a užitkových vozů
Naše firma AM Gnol s.r.o. Hradec Králové zajišťuje autoservisní a pneuservisní služby pro osobní a užitkové vozy, přezutí pneumatik.
Zahradní centrum - velký výběr, ovocné keře, okrasné stromy
Zahradní centrum společnosti Zahradnictví Šimková nabízí široký výběr ovocných keřů a okrasných stromů na jednom místě. Obsloužíme zákazníky také z Ostravy a okolí.
Servis audiovizuální techniky Kladno – po dohodě i u Vás doma
Záruční i pozáruční kvalitní servis veškeré audiovizuální techniky Vám zajistí pro Oblast Kladna a okolí spolehlivá firma pana Cinybulky.
Muzikál Shrek již brzy i u nás – o masky a líčení se opět postará tým pana Petra Fadrhonse
Světově proslavený muzikál Shrek je blíží. O proměnu známých herců v oblíbená postavy zeleného zlobra a jeho milované Fiony se postará tým divadelních maskérů pod vedením mistra Petra Fadrhonse.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Kvalitní kuchyně na míru - od návrhu, až po výrobu a realizaci
Navštivte kuchyňské studio HON-kuchyně Ostrava, které Vám dopřeje veškeré kuchyňské služby. Zajistíme Vám vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Národopisné muzeum Žiželice – stálá vlastivědná expozice řemesel a cechů
Navštivte národopisné muzeum v Žiželicích se stálou expozicí, která zachycuje slavnou dobu rozkvětu řemesel a cechů.
Projekty a dodávka technologie na využití biomasy pro města, obce
V oblasti komunální sféry nabízí firma OBILNÍ TECHNIKA Zlín-Veliková projekty a kompletní dodávky technologie na využití biomasy pro města i obce.
Praktický lékař pro děti a dorost, kvalitní pediatrie Brno, Starý Lískovec
Špičkovou lékařskou péči pro mladší i starší děti Vám zajistí docent MUDr. Lubomír Kukla, CSc. - praktický lékař pro děti a dorost z Brna. Komplexní zdravotní péče a individuální přístup.
Obec Krašlovice a místní část Vitice, malá vesnice na Strakonicku s bohatou historií
Krašlovice je malá obec nedaleko Vodňan, jejíž původ je spojen s králem Přemyslem Otakarem II., který roku 1262 věnoval obec klášteru benediktinek. Obec se skládá ze dvou území Krašlovice a Vitice.
Vodoinstalační práce - nové domovní rozvody vody i rekonstrukce
Veškeré práce v oboru vodo topo plyn zajišťuje v regionu Zlín, Vsetín firma Richard Chrastina. Zaměřuje se hlavně na vodoinstalační práce, realizuje nové domovní rozvody vody, odpady i rekonstrukce.