Aktuální microsite

Kontrola neschopenek – jednorázová i opakovaná dle přání zadavatele
Nejste si jisti, jestli Vaši zaměstnanci v době pracovní neschopnosti opravdu řádně marodí? Firma Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí služby jednorázové i opakované kontroly neschopenek.
Ozubené válce válcovacích stolic Plzeň
Společnost Xtek Europe, s.r.o. se zastoupením v Plzni nabízí na náš trh ozubené válce válcovacích stolic s vylepšenou konstrukcí, jejichž výroba odpovídají kvalitativním standardům.
Účetnictví pro OSVČ Praha – garance bezchybného zpracování
Podnikáte jako OSVČ a účetnictví není Vaše silná stránka? Neznalost neomlouvá a důsledky mohou být velmi nepříjemné. Proto je dobré svěřit takovéto starosti odborníkům z firmy EKMA PLUS s.r.o. Praha.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Spojka Radex to nejlepší pro servo technologie
Vyvíjíme speciální spojky pro moderní pohony včetně spojek Radex, které splňují všechny podmínky i při velmi vysokých teplotách, Spojka RADEX® NC se vyrábí v 6-ti velikostech.
Lehké a pohodlné taneční boty Praha prodej - odlehčí vaše nohy
Chcete mít taneční boty lehké jako pírko? Nebaví Vás otlačené nohy z tvrdých tanečních bot?
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Luky, šípy, kuše eshop – nákup bez registrace, rychlé doručení, široký výběr
Široký výběr luků, šípů, kuší a veškerého vybavení k lukostřelbě pro začátečníky i pokročilé nabízí eshop JMA - Jakub Matyášek. Nákup je snadný, doručení rychlé.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Kročejová podložka proti vlhkosti PLATON STOP Original
Platon Stop Original poskytuje třikrát větší odolnost proti prostupu vodních par než tradiční PE-fólie, účinně tlumí hluk - Podlahové centrum Lanškroun – Václav Turek
Lazury na dřevo Luxol, Caparol Alpina - nejefektivnější ochrana dřeva v exteriéru
V míchacím centru Napajedla zakoupíte mimo jiné i lazury na dřevo do exteriéru zn. Luxol či Caparol - Alpina. Lazury jsou na prodej v mnoha odstínech. Jde o nejefektivnější ochranu dřeva.
Správa majetku Praha - komplexní portfolio odborných služeb
Vlastníte dům nebo jste čelenem bytového družstva nebo společenství vlastníků? Pak jistě oceníte komplexní portfolio služeb pro správu majetku, které nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Univerzální projektový ateliér v oboru pozemního stavitelství Praha – spolehlivost a profesionalita
Univerzální projektový atelier v oboru pozemního stavitelství PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí odborné služby pro projektování staveb potravinářského průmyslu či logistických hal.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Výprodej sedacích souprav a bytového nábytku
V naší prodejně najdete široký sortiment kvalitního nábytku, který vám ve výprodejových cenách nabídneme po celý rok 2021, slevy až 50% z původní ceny!
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Kamenné obklady na schody z umělého i přírodního kamene na zakázku Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá od roku 1990 zakázkovou výrobou schodišť z umělého i přírodního kamene.
Parapety z litého mramoru Praha – Helopal Woodline se strukturou dřeva
Parapety z litého mramoru Helopal Woodline s příjemnou strukturou dřeva dodáváme v Praze a okolí.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Vytápění, teplovzdušné jednotky Leo FB pro vnitřní použití, prodej, dodávka
Teplovzdušné jednotky Leo FB určené pro vnitřní použití vytápění velkých prostor, hal, sportovišť, prodejních ploch dodává firma Hydronické Systémy s.r.o. v Brně.
Kamenný koberec v exteriéru - mramorový kamínek v různých barvách
Společnost JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný koberec v exteriéru, na výběr mramorový kamínek v různých barvách. Realizují i náročnější zakázky, působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj, Brno.
Truhlářské řezivo - Lepené KVH Hranoly
Skladem máme hranoly z nejpoužívanějších tuzemských dřevin jako jsou: smrk, borovice či modřín - FASTRA, s.r.o. Kolín, Nymburk, Čáslav, Kutná Hora
Městské kulturní středisko Habartov, infocentrum, Muzeum bezpečnostních sborů
Knihovnu, infocentrum a muzeum s průvodcem a stálou expozicí doplněnou o zajímavé doprovodné programy můžete navštívit v Městském kulturním středisku Habartov, příspěvková organizace.
Nová DIGI TV s Internetem v balíčku - nejvýhodnější na trhu
Ušetřete až 200 Kč spojením Internetu s Novou DIGI TV. Obraťte se na naší společnost LAMA energy a. s., kde Vám nabízíme nejvýhodnější balíček na trhu internet + digi TV.
Střední odborné učiliště Lišov
Střední vzdělání s výučním listem pro obory truhlář, čalouník, šití oděvů dále pro kuchařské a prodavačské práce poskytuje i žákům se speciálními vzdělávacími potřebami Střední odborné učiliště Lišov.
Elektromagnety, IDC konektory, pneumatické prvky  - velkoobchodní prodej Praha 4
V naší nabídce naleznete konektory, ventilátory, relé, elektromagnety, pneumatické prvky, tlačítka, spínače, odrušovací prvky, filtry a další.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.
Nadměrná, nadrozměrná přeprava teleskopickými návěsy v zemích EU
Specializací přepravní společnosti S.I.T.S. Zlín je nadměrná, nadrozměrná přeprava. Jsme vybaveni teleskopickými návěsy pro nadstandardní náklad. Působíme v ČR i v zemích EU.
Příprava a zajištění STK - Praha západ – bezpečná jízda bez pokut
Dodržujte termíny STK Vašeho vozu a užijte si bezpečnou jízdu bez pokut. Pokud jste z Prahy západ a okolí, pak využijte nabídky přípravy a zajištění STK od firmy Autoservis Jaroslav Kratochvíl.
Výroba, montáž, opravy-obilní sila, sklady, zásobníky obilí
Jednou z mnoha aktivit společnosti Obilní technika Zlín-Velíková je výroba, montáž a oprava technologických celků pro uskladnění obilovin. Dodáme obilní sila, zásobníky, sklady obilí.
Pronájem bytových i nebytových prostor v Sokolově, byty a kanceláře
Pronájem zrekonstruovaných prostor pro bydlení i podnikání na břehu Ohře v Sokolově, volné byty a kanceláře poskytuje Ing. Luboš Orálek - pronájem prostor Sokolov.