Aktuální microsite

Systém závěsné dopravy v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy
Systém závěsné dopravy pro přepravu materiálu a osob v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy, kontejnery, kabiny, manipulátory vyrábí a prodává společnost FERRIT s.r.o.
Obec Nezamyslice na Klatovsku, naučná stezka s odkazem na bohatou historii a přírodní památky
Příjemné putování poblíž zříceniny Prácheň, vhodné jak pro pěší, tak cykloturisty, zažijete díky tematické naučné stezce vedoucí z Velkých Hydčic do obce Nezamyslice na Klatovsku.
Kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků, recyklované válce
Ostravská společnost DEVIMEX s.r.o. se specializuje na velkoobchod a dodávku hutního materiálu jako jsou kované hutní válce pro válcování profilových i plochých trubek a vývalků.
Osteologické centrum – osteologie
Osteologické centrum v Uherském Hradišti bylo vytvořeno společností Mediekos Ambulance, s.r.o. pro osteologickou léčbu dětí i dospělých.
Mediekos Ambulance, s.r.o.
Informujte se předem jak si správně vybrat a osadit čističku odpadních vod
Nabízíme vám návod, jak nejlépe a bez zbytečných prodlev osadit čističku odpadních vod Topas - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora, Kolín
Dveře interiérové prosklené i posuvné, bezpečnostní vchodové dveře
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit interiérové posuvné, prosklené i plné dveře a bezpečnostní vchodové dveře. Prodejna je v Babicích poblíž Uherského Hradiště i Zlína.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Gymnázium Staňkov
Kvalitní výuku, přípravu na ke studiu na vysoké škole a moderní výukové metody s důrazem na studium cizích jazyků poskytuje svým studentům Gymnázium Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Sprchové zástěny Silentia Praha – pro soukromí pacientů
Sprchování pacientů nemocničních zařízení bude nyní se sprchovou zástěnou Silentia od společnosti LABO-MS z Prahy pohodlnější. Pacientům poskytne soukromí a personál ochrání před vlhkem a vodou.
Pronájem osobních i dodávkových aut včetně střešních nosičů, nosičů na kola, rakví
Pronájem osobních i dodávkových automobilů včetně střešních nosičů, nosičů na kola, rakví za skvělé ceny v Brně. Společnost MB-Rent poskytuje široký výběr vozového parku.
Nestátní zdravotnické a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami
SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o., Ústí nad Labem - Severní Terasa, je nestátní zdravotnické zařízení a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami a postižením, ADHD, ADD.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Lipolýza pro odbourávání tuku a udržení štíhlosti, bezoperační metoda
Odbourávání tuku za pomoci bezoperační metody lipolýzy pro dokonalou postavu, udržení štíhlosti a ztráty celulitidy zajišťuje MUDr. Květoslava Nováková, Olomouc.
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Výroba velikonoční dekorace, výzdoba - kreativní tvoření pro dospělé
Salon Fairyland Zlín připravuje nejen akce pro děti, ale i pro dospělé. Připraveno je velikonoční tvoření - přidejte se k nám, společně bude výroba velikonoční dekorace snažší a tvoření kreativní.
Průmyslové endoskopy – využití hlavně v průmyslu
V nabídce firmy MICRO-EPSILON najdete i průmyslové endoskopy. Tento speciální optický přístroj se používá pro kontrolu dutin, svárů, kontrolu přítomnosti otřepů. Endoskopy se nepoužívají pouze v lékařství, ale jejich využití je i v průmyslu. Nabídka endoskopů je veliká tak, aby uspokojila širokou škálu požadavků odběratelů. Firma ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Pronájem lešení, montáž, demontáž Teplice – trubková lešení značek PERI a HÜNNEBECK
Opravujete dům nebo malujete vysoké stropy interiéru? Pak se neobejdete bez lešení. Společnost K - STAV s.r.o. z Teplic nabízí pronájem, odbornou montáž i demontáž trubkového lešení PERI a HÜNNEBECK.
K - STAV s.r.o. - lešení Teplice Pronájem, montáž a demontáž lešení
Výroba a prodej úklidových mopů a pomůcek e-shop – pro domácí i profesionální úklid Děčín
Náročný úklid podlahy Vám zjednoduší a zrychlí kvalitní mopy a pomůcky, které pro domácí i profesionální použití vyrábí a prodává společnost Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Autoservis, pneuservis Praha 10 – opravy aut kvalitně a včas
Každý automobil potřebuje pravidelnou údržbu nebo odbornou opravu v případě poruchy. Veškeré služby autoservisu a pneuservisu nabízí odborný AUTOSERVIS Jan Novák, který sídlí na Praze 10.
Internetový obchod lékárny Bona, eshop, prodejna léků, dětské výživy, kosmetiky
LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. zajišťuje prodej léků, dětské výživy, kosmetiky, zdravotnických prostředků, doplňků výživy a provozuje internetový obchod lékárny Bona, eshop.
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukci fasád, stavební úpravy interiérů, koupelen, projekci a poradenství ve stavebnictví realizuje KERN stavební firma s.r.o., Opava.
Nákladní vnitrostátní autodoprava, přeprava sypkého materiálu, okres Ústí nad Orlicí
Spolehlivou vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodopravu Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce z města Králíky. Postaráme se o zemní práce i odvoz suti a stavebnin.
Autoservis Praha 6, opravy vozidel všech značek za použití kvalitních náhradních dílů
O kvalitní opravu Vašeho automobilu se postará profesionální Autoservis Jiří Antonů z Prahy 6. Díky profesionálnímu nářadí Vám zajistíme pravidelnou servisní prohlídku i výměnu olejů a filtrů.
Tepelná čerpadla Vaillant vzduch-voda, země-voda, montáž a servis, topenářské práce
Konečné řešení Vašeho topení a vodoinstalace Vám pomůže nalézt firma Zdeněk Kulhánek z Všestar u Hradce Králové. Zajistíme a zrealizujeme Vám kvalitní tepelná čerpadla včetně ZTI.
Formy na vstřikování a vakuové tváření plastů, výroba náhradních dílů, servis a údržba forem
Výrobu lisovacích a tvářecích forem, náhradních dílů a jiných přípravků Vám zajistí společnost Ing. František Hendrych - EKO PROGRAM z Prahy. Provádíme vše od návrhu konstrukce až po výrobu a montáž.