Aktuální microsite

Úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku, PVC Vás přesvědčí vysokou kvalitou
Ucelená systémová řešení pro moderní elektroinstalace zajistí úložné systémy pro kabely z oceli, hliníku a PVC vyrobené ve vysoké kvalitě od společnosti Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Rodinné domy na klíč výhradně z prověřených a zdravotně nezávadných materiálů
O stavbu Vašeho domu snů na klíč vybudovaného výhradně z prověřených, zdravotně nezávadných a kvalitních materiálů se postará společnost Stavitelství Pecka s.r.o. sídlící na Praze 8.
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis
Kioskové trafostanice jejich montáž i servis provádí firma ELQA, s.r.o. kompletní vybavení k trafostanici včetně revize a projektové dokumentace.
Videa na webové stránky vkládejte výhradně ve vysoké kvalitě, stránky tak i oživíte
Jistě mi dáte za pravdu, že každou webovou stránku oživí video. Číst v dnešní době téměř nikoho nebaví, ale videa si prohlíží každý. A možná byste se divili, nakolik nás ovlivní kvalita videa.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Zámky, klíče, autoklíče - Beroun, Hořovice – velký výběr zámků, služba kopie autoklíčů
Potřebujete udělat kopii autoklíče? Nebo sháníte zámek do dveří, nábytkový zámek či zámek na kolo? Navštivte prodejnu firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic a jistě si z bohaté nabídky vyberete.
Půjčovna kvalitního nářadí a techniky kutilům i profesionálům za příznivé ceny
Nářadí a techniku profesionální kvality od elektrických pil, řezaček, fréz, vrtaček po vysavače a čerpadla Vám půjčí za příznivé ceny v prodejně a půjčovně Kromo v Brandýse nad Labem - Stará Boleslav.
Šatní zámkový systém Hradec Králové -  elektronické zámkové systémy pro šatní skříňky
Řízení vstupu návštěvníků je s tímto systémem velmi snadné. V každý okamžik víte , kolik a jakých skříněk je volných.
Moderní tapety do bytu Praha – jednoduché i extravagantní podle Vašeho vkusu
Vdechněte svému bytu jedinečný styl s bohatou nabídkou kvalitních tapet a fototapet jednoduchých i extravagantních vzorů z internetového obchodu www.mojetapety.cz výrobce TECOM paper s.r.o. z Prahy.
Požární technika Praha Brno Ostrava Plzeň Hradec
Mezi služby, které naše společnost Požární technika KOMET s.r.o. nabízí, patří opravy a modernizace požární techniky, kontroly, revize a servis hasicích přístrojů a hydrantů.
Impulsní plazmové systémy - studium a výzkum
Ústav fyziky a plazmatu AV ČR v.v.i. v Praze a jeho zkušení vědečtí pracovníci a doktorandi se zabývají specifickým výzkumem a studiem impulsních plazmových systémů.
Oprava karoserií vozidel bez lakování metodou PDR - efektivní způsob opravy karosérie
Profesionální autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí kompletní servisní služby pro vozidla všech značek a zajistí Vám i opravu karoserie bez nutnosti lakování, a to pomocí metody PDR.
Online půjčovna stavebních strojů z vlastního vozového parku
AM Gnol s.r.o. půjčovna stavebních strojů a ručního nářadí nejen pro firmy. Stroje si můžete půjčit online na našich stránkách, rádi poradíme s vhodným výběrem.
Interiérové dveře vybírejte s pečlivostí - odborný prodej i montáž dveří
Dodejte ráz vašemu bydlení a pořiďte si kvalitní interiérové dveře ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně. Zajistí vám odborný prodej včetně montáže.
Granulační linky Chrudim - Tebis řídící systém granulační linky
Zabýváme se výrobou granulačních linek s řídícím systémem Tebis, linky umožňují zpracovat krmivo pro zvířata, ale i piliny, slámu, chemické odpady nebo plasty - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Regulace laboratorních digestoří pro bezpečné pracovní prostředí
Pracuje se ve Vaší laboratoři s nebezpečnými látkami jako jsou plyny, páry nebo kapaliny? Pak se neobejdete bez regulačního systému pro laboratorní digestoře od firmy SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Docela velké divadlo vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě – kostýmy, masky, rekvizity
Volné sdružení skvělých herců vystupujících pod názvem Docela velké divadlo, o.p.s. vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě kostýmy, rekvizity a masky ze svých představení.
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Autoplachty a sedačky na vojenská a historická vozidla z období 2. sv. války
Profesionální výrobou autentických plachet, sedaček a dalších plátěných doplňků pro vojenské a historické automobily z období 2. sv. války se zabývá společnost Autoplachty Nekvasil.
Autoklimatizace - dezinfekce, oprava, čištění, plnění a kompletní servis
Opravou, čištěním, plněním, dezinfekcí i servisem autoklimatizace v okolí Ostravy se zabývá společnost AUTOOPRAVNA KFK s.r.o., která nabízí své služby prostřednictvím odborně proškoleného personálu.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Kotle na tuhá, pevná paliva - kvalitní a rychlá montáž s individuálním přístupem
Kvalitní a rychlou montáž kotlů na tuhá, pevná paliva v okolí Frýdku Místku a Třince zajišťuje s individuálním přístupem instalatérská firma Jan Carbol, která je odborníkem v této oblasti.
Novinka - Nový CozyXL™ Prestained Protein Ladder –  k přímému použití
Společnost Biogen Praha, s.r.o. představuje novinku - CozyXL™ Prestained Protein Ladder pro určení přibližné molekulové hmotnosti proteinů na denaturačních gelech a Western blotech.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Ubytování se snídaní u hranic SR, ČR - motorest s parkovištěm
Motorest Štěpán Uherský Brod má ideální polohu nedaleko hranic SR-ČR. Jde o ubytovací zařízení i s parkovištěm. Příjemné ubytování se snídaní si můžete domluvit celoročně.
Výprodej ložních souprav Jičín – ložní soupravy bavlněné, směsové a damaškové
Prohlédněte si výprodejové zboží na našem eshopu, výprodej kvalitních ložních souprav ze směsi, bavlny a damašku - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Jičín
Výroba PVC bannerů a plachet z PVC materiálů Praha – velkoplošný tisk a finální úprava
Chcete být vidět? Potřebujete velký banner, který upoutá pozornost? Společnost AAA reklama z Prahy nabízí výrobu a tisk PVC bannerů a plachet z PVC materiálů s možností podsvícení.
Světelná reklama Praha