Aktuální microsite

Dynamický fond - nejvyšší možné zhodnocení
Očekáváte od Vašich finančních investic nejvyšší možné zhodnocení? Pak investujte do dynamického fondu České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Sběrové akce ve školách České Budějovice
Sběrové akce starého netříděného papíru nebo Al folií zajistí pro školy v českých Budějovicích a okolí přistavením sběrného kontejneru firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Řezání vodním paprskem řízené počítačem Hradec Králové - bez tepelného namáhání materiálu
Řezání vodním paprskem je moderní, kvalitní a ekologická metoda obrábění široké palety materiálů - ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Vzduchotechnika Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích nabízí služby projektování a instalace vzduchotechniky pro stavby občanské vybavenosti a stavby s průmyslovým využitím.
Praskliny na čelním autoskle - oprava do 2 hodin, zdarma z Vašeho pojištění
Máte prasklé čelní autosklo? Pak Vám doporučujeme tuto prasklinu co nejdříve opravit. Jsme smluvním partnerem pojišťoven, a proto bude na našich pobočkách v Praze oprava z pojistky zcela zdarma.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Audity ISO 14001, certifikace systému enviromentálního managementu
Certifikace systému enviromentálního managementu dle normy ISO 14001 od mezinárodní společnosti DEKRA Certification z Prahy zvýší Vaši konkurenceschopnost.
Eshop nesolené přírodní ořechy kešu, para, mandle, pistácie, makadamové, vlašské, lískové ořechy
Pestrý výběr ořechů najdete v eshopu semenac.cz firmy Semenáč Kroměříž. Vybrat si můžete nesolené přírodní ořechy kešu, para, vlašské, lískové, makadamové ořechy, mandle, pistácie i směsi oříšků.
Střešní krytina, šindel, pálená taška, betonová krytina, prodej
Střešní krytiny, dánská betonová krytina IBF, pálená taška Tondach, finské šindele a okapové systémy prodává a dodává společnost Michal Netušil - Střechy Sukorady, okres Mladá Boleslav.
Veletržní grafika. Originální návrh, výroba  včetně realizace výstavní expozice.
Veletržní grafika od firmy K + L, spol. s r.o. Brno. Dlouholeté zkušenosti, moderní vybavení i individuální profesionální přístup ke každému klientovy dělá i nám největší reklamu.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Kompletní rekonstrukce, modernizace a servis výtahů od profesionální firmy
Kompletní výměnou, rekonstrukcí, modernizací i servisem výtahů se zabývá společnost CENOK - výtahy, a.s. z Ostravy, která své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském, Zlínském i Olomouckém kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Celoskleněné stěny z bezpečnostního skla pro světlé prostory k bydlení i práci
O vnitřní uspořádání interiéru a vytvoření moderního a prosvětleného prostoru vhodného pro bydlení i práci se postarají celoskleněné stěny a příčky na míru od společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Přeprava zboží do celého světa – rychlá a spolehlivá
O rychlou a včasnou přepravu Vašich zásilek do celého světa se spolehlivě postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Řízená degustace vína v rodinném vinařství na Znojemsku, ochutnávka vína
V rodinném vinařství na Znojemsku probíhají řízené degustace, ochutnávky vína pod vedením zkušených vinařů, kteří se s Vámi podělí o historii svého vinařství.
Elektrické vytápění podlahové, přímotopné a akumulační, montáž a instalace
Elektrické topení, vytápění elektřinou, podlahové, přímotopné, akumulační, topné kabely, elektro kotle, kompletní realizaci na klíč zajišťuje ELIT plus CZ s.r.o.
Datové a kamerové rozvody, zabezpečovací systémy, slaboproud
Datové a kamerové rozvody, domácí telefony a zabezpečovací systémy, rozhlasové a televizní signály, montáž, revize a opravy slaboproudu zajišťuje společnost ELIT plus CZ s.r.o.
Elektroinstalační práce silnoproudových elektrických zařízení
Elektroinstalační práce včetně projekce, revize, opravy a servisu silnoproudových elektrických zařízení, generátorů, transformátorů, rozvodů realizuje ELIT plus CZ s.r.o.
Online výkup použitých, prázdných inkoustových kazet, tonerů
Využijte možnost zbavit se použitých, prázdných tonerů a inkoustových kazet. Výkup online a sběr po celé ČR zajistí firma RK-EMPTIES. Převážně působíme v regionu Praha, Zlínský kraj.
Smršťovací hadice, bužírky RayTube pro průmyslové použití, náročné aplikace
Společnost Ray Service Uherské Hradiště dodává smršťovací hadice, bužírky pro průmyslové použití i náročné aplikace. Produktové spektrum je velmi romanité.
Studujte perspektivní umělecké obory starožitník, keramik, štukatér, pozlacovač nebo sklenář
Máte šikovné ruce a zájem o umění? Studujte perspektivní obory starožitník, sklenář, pozlacovač nebo štukatér na Střední odborné škole uměleckořemeslné s.r.o. v Praze.
Levné ubytování, rekreace u Baťova kanálu, i se psem
Možnost ubytování u Baťova kanálu nabízí Penzion Jezerka Otrokovice. Ideální místo pro rekreaci nedaleko Zlína, možnost ubytování i se psem.
Novinka nákladní vozidlo Tatra PRÄSIDENT Pardubice - Limitovaná edice 120 kusů
Zaměřujeme se na prodej nových i ojetých vozidel a pronájem vozidel. Novinka nákladní vozidlo Tatra PRÄSIDENT v prodeji jen 120 exkluzivních vozů - NAPA TRUCKS spol. s r.o. Pardubice
Zemní práce Praha - domovní přípojky kanalizace, plynu, elektriky, vody
Sháníte spolehlivou firmu, která má praxi a strojní vybavení pro výkon zemních prací a domovních přípojek na plyn, kanalizaci nebo vodu? Kontaktujte společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Podlahové vytápění Hradec Králové – vytápění do každého interiérového prostoru
Provádíme montáže podlahového vytápění včetně montáže do hůře přístupných míst, komfortní bydlení s podlahovým vytápěním – firma Pavel Reichl Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Plastické operace víček Hradec Králové – operace provedená v ambulantním režimu
Plastická operace horních i dolních víček v ambulantním režimu. Zákrok je prováděn v místním znecitlivění, popř. v kombinaci místního znecitlivění a podání celkových sedativ - Hradecké oční sanatorium