Aktuální microsite

Řízené a vrtané protlaky Praha – pro inženýrské sítě a přípojky kanalizace, plynu, vody
Společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze disponuje speciální technologií a potřebnými zkušenostmi k provádění řízených a vrtaných protlaků.
Přepravky různých velikostí pro psy, kočky i hlodavce - kvalita za dobrou cenu od přímého dovozce
Kvalitní přepravky pro psy, kočky i hlodavce Vám umožní jednodušší a bezpečnější transport Vašeho zvířete. Přepravky různých velikostí za skvělé ceny seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o..
Realizace zahrady Praha 3 – místo pro Vaši relaxaci
Máte k domu zahradu a nevíte si s ní rady? Krásné místo pro Vaši relaxaci navrhne a zrealizuje tým odborníků ze Zahradnictví Marlaland, s.r.o. sídlící na Praze 3.
Pronájem a půjčovna elektrocentrály i se svářečkou - snadné napájení zařízení
Společnost Unicon Ostrava s.r.o. z Ostravy se specializuje na krátkodobé i dlouhodobé pronájmy stavební mechanizace. Zapůjčit si u ní můžete pravidelně servisované elektrocentrály i se svářečkou.
Profesionální pneuservis zajišťující opravu pneumatik u nákladních a užitkových aut
Opravu pneumatik nákladních i užitkových automobilů včetně vulkanizace, což je oprava pneumatik za tepla poskytuje Pneuservis Skotnica v Třinci, který disponuje těmi nejlepšími servisními techniky.
Výkup nových i použitých pneumatik a disků, sady i jednotlivé kusy
Odkup a prodej nových i použitých pneumatik a disků, kompletní sady i jednotlivé kusy bez vad a poškození zajišťuje společnost Pneubazar U Nás - Josef Wagner, okres Jihlava.
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, pokládka podlah
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, půdních vestaveb, altánů, pokládka podlah, schodů, obklady, dětské sestavy realizuje tesařství Miroslav Bár, okres Nový Jičín.
Stěhovací služby, profesionální stěhování v ČR i zahraničí, vyklízení
Komplexní stěhovací služby, vyklízení bytů, domů, kanceláří, profesionální stěhování v ČR i zahraničí, přesun těžkých břemen provádí společnost ODNESTO.cz s.r.o.
Výroba svařovaných sítí na zakázku - svařované sítě v různých variantách
Společnost SITAP je výrobcem svařovaných sítí z ČR. Výroba je v různých variantách, na zakázku. Pokud tedy používáte svařované sítě, obraťte se na nás. Sídlíme v Horním Újezdu - Olomoucký kraj.
Hliníkové pergoly Praha – elegantní ochrana přes sluncem
Elegantní a do nejmenších detailů propracované hliníkové pergoly od společnosti HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy Vám poskytnou ochranu před slunečním žárem i deštěm.
Ošetřování a kácení stromů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce mezi které patří také ošetřování a kácení stromů pro obce, firmy a města v okolí Krnova a Opavy.
Klimatizace pro rozvaděče Praha – spolehlivé, výkonné, bezpečné
Spolehlivé, výkonné a bezpečné řešení teplotního managementu přináší kvalitní klimatizace pro rozvaděče se snadnou integrací od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Ortopedická obuv na míru - ortopedické úpravy standardní obuvi, měření a indikace
Společnost Ergona, pobočka Brno provozuje Protetiku na ulici Hybešova, kde poskytuje ortopedickou obuv na míru, pro závažně postižené nohy. Také provádí ortopedické úpravy obuvi, měření a indikace.
Ergona Brno
Automatické závlahové systémy Litoměřice – krásná zahrada bez práce
Toužíte po krásném trávníku, ale nemáte čas ho každý den dlouhé minuty zalévat? Řešení přináší automatické závlahové systémy, které Vám navrhne a instaluje společnost Knotek & Veselka z Litoměřic.
Bezbariérové výtahy a invalidní plošiny pro vozíčkáře a invalidy
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi a servisem bezbariérových výtahu a plošin pro invalidy a vozíčkáře. Působéme po celém okrese Opava a Ostrava.
Obchodní průtočné váhy Pardubice – vážení suchých sypkých materiálů
Zabýváme se vývojem a výrobou navažovacích, dávkovacích, plnicích a balících zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Značkové nářadí Dobruška - prodej a servis profesionálního nářadí
Provozujeme prodej a servis dřevoobráběcích strojů, kovoobráběcích strojů, zahradní techniky a ručního a elektrického nářadí - Značkové nářadí s.r.o. Dobruška
Nástavbové studium Třeboň – denní či dálkové studium, tříleté učební obory
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí nástavbové studium oboru Podnikání pro tříleté učební obory. Studium je zakončeno maturitou. Denní studium trvá 2 roky, dálkové je na 3 roky.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Elektronika na zakázku Plzeň
Sháníte firmu, která Vám na zakázku vyrobí kabely, kabelové svazky a jinou elektroniku? Firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje kvalitu, rychlost a výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Lokalizace aut - sledování automobilů Praha – detailní přehled o pohybu vašeho vozu
Detailní přehled o současné poloze Vašeho automobilu a sledování historii tras budete mít s lokalizačním systémem z nabídky společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy.
Prahové a přechodové lišty PRINZ - pro bezbariérové vstupy a plovoucí podlahy i koberce
Na prahové a přechodové lišty PRINZ pro bezbariérové vstupy, plovoucí podlahy i koberce se specializuje společnost OKENTĚS spol. s.r.o.
Výroba zařízení dle vlastní výkresové dokumentace Praha 4
Potřebujete vyrobit zařízení podle vlastní výkresové dokumentace? Může se jednat o prakticky jakýkoliv přípravek pro svařování či například jednoúčelový stroj. KOPR spol. s r.o. nabízí své volné technologické kapacity pro výrobu zařízení na zakázku. K dispozici je několik technologií, které můžete využít ke svým účelům: - ...
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Inženýrská geodezie Louny – s využitím přesných přístrojů
Geodetické práce jako je zpracování geodetických plánů, přesné vytyčování hranic pozemků nebo práce inženýrské geodézie nabízí geodet Ing. Ladislav Polan, jehož společnost sídlí v Lounech.
Přestavba a modifikace užitkových vozů Praha -  s televizí nebo DVD?
Vlastníte užitkový vůz, který nesplňuje vaše požadavky? Potřebujete jej upravit, a to zejména jeho nákladovou část?
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha