Aktuální microsite

Vertikální žaluzie - praktické a elegantní žaluzie pro Váš domov nebo kancelář
Společnost BOHEMIO CZ s.r.o. se specializuje nejen na výrobu a prodej kvalitních oken a dveří, ale také na okenní doplňky jako jsou vertikální žaluzie, které nabízí v mnoha barevných variantách.
Taneční obuv Praha – výběr pro dívky, dámy, chlapce i pány
Milujete tanec? Ať se mu již profesionálně nebo ho máte jako hobby, jistě oceníte široký výběr taneční obuvi určené pro dívky, dámy, chlapce i pány, který nabízí firma Heller s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Eshop prodej kvalitního ručního nářadí Gola za příznivé ceny
Ruční nářadí Gola je přímo určeno pro průmyslovou aplikaci i do kutilských dílen - GOLA nářadí, s.r.o. Cerhenice, Kolín
Pohřební služba Příbram
Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami nabízí pomoc s organizací pohřbu a vyřízením veškerých náležitostí v těžkých životních chvílích po odchodu drahého člověka.
Bezpečnostní služby – profesionální ochrana majetku a osob
O otázce zajištění bezpečnosti žádejte pouze profesionální ochranu majetku a osob, kterou po celém území České republiky zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Výměna elementů bez demontáže to je čepová spojka Revolex
Jsme uznávaní výrobci spojek pro moderní motory. Vyrábíme spojky té nejlepší kvality pro těžké strojírenství a energetiku - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko, Svitavy
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Bezpečnostní agentura Ivana Píclová Plzeň
O ochranu vašeho majetku, ostrahu bytů, domů a firemních nebo rozsáhlých průmyslových objektů se postará non-stop soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Lehká a zároveň kvalitní švédská plechová střešní krytina
Zabýváme se prodejem klasických skládaných taškových krytin, švédské plechové střešní krytiny jsou velmi lehké a kvalitní - LEGOS s.r.o. Kolín
Zakázková výroba krbů Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá výrobou krbů a zpracováním přírodního a umělého kamene. Nabízíme např: - zakázkovou výrobu krbů a krbových dílců - výrobu kuchyňských pracovních desek - výrobu koupelen včetně návrhu a realizace - zakázkovou výrobu schodišť z umělého i přírodního kamene - výrobu okenních parapetů. Dále ...
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Rozváděče nízkého napětí NN pro výrobu a distribuci elektrické energie
Rozváděče nízkého napětí pro výrobu a distribuci elektrické energie v jaderných,vodních i solárních elektrárnách Vám zajistí společnost Elektro Kroměříž a.s., konstruktér i výrobce.
Pískovna s těžbou a prodejem kameniva, štěrkopísku a písku pro betonárky, střední Čechy
Kvalitní certifikované frakce ve středních Čechách Vám zajistí společnost s bohatými zkušenostmi Václav Maurer – Taum z Lužce nad Vltavou. Pískovny s moderním vybavením pro těžbu a úpravu kamene.
Ozubená kola šneková, řetězová, kuželová, evolventní, kvalitní výroba, servis a údržba
Kvalitní výrobu ozubených kol včetně servisních, údržbářských a opravárenských prací Vám poskytne společnost AMS-intes, s.r.o. z Litovle. Poradíme si s opravou nejrůznějších pracovních strojů.
Obec Neurazy s dominantní dřevěnou zvonicí, součástí historického mikroregionu Nepomucko
Obec Neurazy je malou klidnou vesnicí poblíž Nepomuku, jež je ideálním místem pro milovníky venkovské přírody, kteří ocení okolní zvlněnou krajinu a husté lesy s tyčícími se vrcholky místních kopců.
Hotel, příjemné ubytování ve vinařské oblasti Bzenec, školicí místnost pro firemní akce
Komfortní ubytování v krásném vinařském městečku Bzenec najdete v Hotelu Lidový dům*** Beta Hanak group s.r.o. Přijeďte ochutnat naši vynikající kuchyni a poznat bohatou historii našeho kraje.
Skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, vajíčka barevná a čirá
Družstvo IRISA pro Vás vyrábí skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, které s příchodem jara oživí a rozveselí Váš domov.
Moderní autoservis, autolakovna, autokarosárna, pneuservis - zajistí náhradní vozidlo
Firma Autoservis Valášek je moderní autoservis v Kroměříži, který má vlastní autolakovnu, autokarosárnu, pneuservis a zajistí i náhradní vozidlo. Svěřte svůj vůz do servisu s 25 letou historií.
Práce na CNC strojích - volná pracovní místa, zajištěno ubytování či příspěvek na dopravu
Firma KOVOKON Popovice Uherské Hradiště hledá nové kolegy pro práce na CNC strojích. Pokud hledáte volná pracovní místa v tomto oboru, uvítáme Vás. zajímavé benefity-ubytování, příspěvek na dopravu.
Poskytování přepravních služeb vozy IVECO a AVIA na menší vzdálenosti v Chomutově a okolí
Potřebujete přepravit náklad na vzdálenost menší než 100 km v okolí Chomutova za příznivé ceny? Obraťte se s důvěrou na společnost Trans-region-stav s.r.o.
Magnetické separátory – oddělení nechtěných kovových elementů ze směsí
Spolehlivé oddělování nežádoucích kovových elementů ze sypkých, kapalných i plynných směsí provedou magnetické separátory od společnost ELIDIS s.r.o. z Odolene Vody.
Bezúdržbové plastové profily Traplast nepodléhají povětrnostním vlivům
Zabýváme se výrobou kvalitních výrobků z recyklovaných plastů z názvem Traplast - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Stavby, rekonstrukce střech od návrhu po položení střešní krytiny
Nechejte návrhy stavby, rekonstrukce střech i položení střešní krytiny na odbornou firmu Machala UB s.r.o. Uherský Brod, která působí v regionu Zlínský kraj.
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Účinná dezinfekce pro domácí použití -  na dezinfekci sanitární keramiky nebo koupelen
Kupujte kvalitní dezinfekční přípravky u společnosti CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, s kterými hravě zvládnete dezinfekci sanitární keramiky i koupelny za pár minut.