Aktuální microsite

Výroba kovových rámů pro stroje a manipulační techniku
Výroba kovových rámů - ty jsou vhodné pro celý segment výroby, zemědělské stroje, stavební konstrukce, svařence, manipulační techniku a speciální konstrukce - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Špičkové mazivo pro jízdní kola - Nanoprotech sprej udrží vaše kolo v kondici
Chcete-li dopřát svému kolu to nejlepší, pak si pořiďte sprej Nanoprotech Bicycle, který udrží vaše kolo ve špičkové kondici. Zakoupíte ho v eshopu firmy PRONAR Olomouc.
Školicí středisko Horizont Rakovník - připraví školení a kurzy pro Vaše zaměstnance
Školicí středisko ve městě Rakovník nabízí výcvik obsluhy stavebních strojů. Potřebujete ke svému zaměstnání ovládat pracovní plošinu, hydraulickou ruku či motorovou pilu?
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Ekoškolka Praha 5 – učí děti a rodiče péči o životní prostředí
Zajímá Vás i Vaše malé dítě příroda a nejste lhostejni k životnímu prostředí? Pak Vás jistě osloví program Ekoškolka, kterého se účastní i Tyršova mateřská škola na Praze 5.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.
Frézování pařezů a drcení větví s odborným vybavením a úklidem po práci.
Frézování pařezů a drcení větví Vám zajistí naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. , která má pro tyto služby odborné vybavení. Samozřejmostí je také úklid plochy po odvedené práci.
Vchodové plastové dveře v různém stylu, posuvné dveře včetně zaměření, výroby a montáže
Vchodové plastové dveře na míru Vám vyrobí společnost H - TERM s.r.o. - plastová okna a dveře z Dobříče u Prahy. Postaráme se o výrobu, zajistíme dodávku a montáž oken, dveří a jiných doplňků.
Akreditovaná zkušební laboratoř, zkušebna mechanických a fyzikálních vlastností plastů
UNIPETROL RPA, s.r.o. – POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod je společnost z Brna, která se specializuje na měření mechanických, fyzikálních a chemických vlastností plastů a jejich polotovarů.
Ověřování tachografů Děčín - autorizované metrologické středisko (AMS)
Děčínská Mechanika Teplice zajišťuje ověřování analogových i digitálních tachografů. Ověřujeme tachografy VDO (Siemens VDO, Kienzle, Continental Automotive), Veederoot nebo Stoneridge.
Eshop sportovní, funkční prádlo Termovel - termoprádlo pro myslivce, rybáře, dámské, pánské, dětské
Společnost RUTEX CZ Uherský Brod provozuje eshop, kde pořídíte značkové funkční prádlo Termovel, termoprádlo máme na prodej dámské, pánské, dětské i speciální pro myslivce a rybáře.
Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.
Stříhání hliníkových plechů Praha – dělení kovů pomocí nůžek
Nastříháme Vám hliníkové plechy pomocí přesných nůžek na kov v naší provozovně na Praze 5. Přistříháme plechy z hliníku, ale naše nůžky si poradí i s nerezí a ocelí, podle toho, jak tvrdý plech je. Hliníkové plechy nastříháme až do šířky 3100 m. Běžně provedeme stíhání u slzičkových plechů, které jsou slitinou ALMG3 až do tloušťky 6 mm. Pokud ...
Autolakování Mladá Boleslav – od jednotlivých dílů po celé karosérie
AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy nabízí služby profesionálního autolakování jak pro opravu jednotlivých dílů, tak pro nové lakování celých karosérií.
Průmyslové detektory kovů pro pásové dopravníky, potrubí - výroba, prodej, servis
Společnost IMSEA s.r.o. Přerov dodá průmyslové detektory kovů. Výroba je zaměřena na detektory kovů pro pásové dopravníky, potrubí. Zajišťuje nejen prodej, ale i servis.
Kotlíková dotace 2014 - 2020, vyřízení, realizace, příprava dokumentů
Pomůžeme vám realizovat kotlíkovou dotaci 2014 – 2020 z programu Zelená úsporám - Rely-SH s.r.o. Pečky, Kolín, Poděbrady, Nymburk, Sadská
Chladící vestavby prodej Praha -  Euroengel profesionální ledničky - mrazničky
Společnost TOP Servis - Holan s.r.o. provádí montáže chladících vestav pomocí Euroengel profesionálních ledniček-mrazniček.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Prodej a zhotovení brýlí Praha 9 - přijímáme poukazy všech pojišťoven
Naše oční Optika se postará o odborné zhotovení brýlí, a to i podle požadavků pojišťovny.Stejně tak můžete do ordinace přijít se speciálním přáním,které vám pracovníci této ordinace rádi splní.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Prodej kovového nábytku pro městský mobiliář Praha
Společnost Enprag s.r.o.se zabývá prodejem kovového nábytku pro městský mobiliář.
Údržba a servis nápojových KEG sudů v závodě Wilnsdorf Německo
Vlastníte použité KEG sudy, které potřebují repasi? Chcete je připravit na další používání? Pokud ano, spolehněte se na KSO AST.
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Pronájem nemovitostí Praha – kvalitní investorská činnost včetně pohodlného bydlení v Praze
Pronajímáme nemovitosti a odvádíme tak kvalitní investorskou činnost, díky které získáte pohodlné bydlení v Praze.
Špičkový internetový obchod s brusivem, nářadím a stroji
Naše firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem brusných nástrojů a strojů. K dispozici máme i internetový obchod s brusivem.
E-shop prodej náhradních dílů a doplňků – JEEP
Sháníte nové náhradní díly nebo doplňky na vozy JEEP? Firma TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy má na svém e-shopu široký výběr. Garantujeme vysokou kvalitu a příznivé ceny.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Základní škola Praha 6 - výuka respektující speciální vzdělávací potřeby žáků
Vybíráte základní školu pro své dítě? Výuka Základní školy Jana Wericha v Praze 6 respektuje potřeby žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, handikepem nebo nadprůměrnou inteligencí.
Papírové kotoučky pro pokladny výroba Praha -  pokladní roličky s kopií i bez
Pokud hledáte dodavatele papírových kotoučků a pokladních roliček pro pokladny, obrátit se můžete s důvěrou na společnost TECOM paper, s.r.o. z Prahy, která tento sortiment vyrábí.