Aktuální microsite

Ordinace dětské lékařky MUDr. Jiřina Alšová, pediatrie Liberec
Ordinace dětské lékařky MUDr. Jiřiny Alšové, preventivní, diagnostická a léčebná péče o děti a dorost, kojenecká poradna, pediatrie Liberec, Hanychovská.
Obec Srby v Plzeňském kraji, člen Svazku obcí Domažlicka s krásnou přírodou
Obec Srby a části Polžice, Medná, Roudná a Vítání leží na řece Radbuze v Plzeňském kraji. Vesnice spadá do Svazku obcí Domažlicka a nachází se zde zajímavé pamětihodnosti.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy - chromování, niklování pomocí zámořské technologie
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy jako je chromování a niklování provádí společnost Devimex s.r.o., která využívá zámořskou technologii zaručující perfektní výsledky.
Pancéřové betonové podlahy se vsypem pro výrobní haly, těžké průmyslové provozy, garáže
Kvalitní betonové podlahy pro skladovací a výrobní haly Vám zajistí společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3. Poskytneme Vám kompletní podlahu na klíč včetně statistických výpočtů a izolací.
Čištění interiérů automobilů - čištění a tepování sedadel a dveří vozu
Šumperská AUTOMYČKA - Jaroslav Doubek se kompletně postará o Váš vůz. Mezi širokou škálu poskytovaných služeb patří i čištění a tepování interiéru Vašeho vozu.
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, opravy a stavby komínů
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, podkroví, střech i interiérů, opravy a stavby komínů, komínové systémy od firmy Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči.
Crossová kola nejznámějších značek za akční ceny
Využijte šance a pořiďte si crossová kola za akční ceny od společnosti TWINSPORT v Třebíči, která má ve svém sortimentu jen zboží renomovaných značek.
Speciální odolná textilie proti poškození domácími mazlíčky - odolná proti drápkům i skvrnám
Firma BS-textil s.r.o. sídlící na Jihlavě poskytuje kvalitní textilie, které jsou nejen moderní, ale mají skvělé užitkové hodnoty, jako je například odolnost proti poškození domácími mazlíčky.
BS-textil s.r.o.
Výrobce plastových oken - pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby
Společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. se zabývá výrobou úsporných plastových oken s elegantním designem pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby v okolí Třebíče a Moravských Budějovic.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Recyklace plastů do formy prášku, plastových odpadů z výroby
Další využití plastových odpadů z výroby je možné díky recyklaci plastů do formy prášku. Společnost Melbax plastic z regionu Zlín tyto práškové plasty dále prodává.
Obec Drnek s archeologickými nalezišti původních středověkých vsí Svídná a Humniště
Obec Drnek je malebná vesnice s velmi zajímavou historií, jež sahá až do roku 1711. Obec leží v klidné lokalitě poblíž okresního města Kladno a je obklopena panenskou přírodou.
Okrasné kameny - prodej okrasných kamenů a kamenné dlažby
Firma Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej širokého sortimentu okrasných kamenů a kamenné dlažby včetně dodávky až na vaši zahradu.
Střecha ze švédské oceli za nejlepší cenu - lehká střešní krytina
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významným dodavatelem kvalitních střešních krytin. Naše pobočka sídlící v Prostějově Vám nabízí střechu ze švédské oceli za nejlepší cenu.
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.
Žižkovské divadlo připravuje bohatý program divadelních her a inscenací
Legendární Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze na Žižkově připravuje pro své příznivce na další období bohatý program divadelních her a inscenací jako Afrika, Habaďůra, Pub in the Glade a další.
Kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Potřebujete kovové komponenty pro Vaše podnikání a hledáte spolehlivou firmu, která nabízí zakázkovou výrobu při dodržení nasmlouvaných termínů? Pak kontaktujte kovovýrobu Petr Molcar z Plzně.
Prodej autobaterie  a motobaterie VARTA, AFA, OPTIMA, PLUS
Prodej autobaterií a motobaterií VARTA, AFA, OPTIMA, PLUS pro všechny značky aut a motorek nabízí na Znojemsku firma Autobaterie Kopečný s.r.o
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné a seniory, motorické polohovací lůžka, zdravotní pomůcky od firmy CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Rekonstrukce topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce
Instalace, montáž, rekonstrukce a opravy topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce, podlahové vytápění, tepelná čerpadla realizuje společnost Voplyntop, s.r.o.
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Oční optika Praha, kvalitní brýlové obruby, kontaktní a brýlové čočky, měření zraku
Stylové brýle na zakázku či kvalitní brýlové čočky a obruby Vám zhotoví rodinná společnost František Havlík - OKO OČNÍ OPTIKA z Prahy 10. Zajistíme maximální komfort Vaším očím.
Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.