Aktuální microsite

Výroba, tisk samolepících etiket - kvalitní etikety, štítky na zboží
AGENTURA OSMA a.s. Zlín patří mezi významné české výrobce samolepicích etiket, štítků na zboží. Tiskneme kvalitní etikety, které splňují nejpřísnější normy a měřítka kvality.
Plechové krabičky, dózy, podnosy potištěné ofsetem - výroba na zakázku
Smaltovna Tupesy a.s. z regionu Uherské Hradiště dodá na zakázku plechové krabičky, dózy i podnosy. Dodáme krabičky potištěné ofsetem i stříbrné bez potisku - sériová výroba.
Výroba, prodej technických plastů, plastových polotovarů - technické díly z UHMW-PE 1000
Významný český výrobce a prodejce technických plastů, plastových polotovarů z UHMW-PE je firma ALIMAX s.r.o. Kroměříž. Technické díly z UHMW-PE 1000 mají široké uplatnění.
Prodej, velkoobchod jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí
Stavte z kvalitních hutních materiálů. Nakupujte u firmy DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem a velkoobchodem jaklových profilů a profilové oceli různých druhů a velikostí.
Servis bílé techniky, chlazení - opravy praček, myček, ledniček, sporáků
Rychlý servis bílé techniky a chlazení zajistí v lokalitě Zlín, Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem firma DUO SERVIS ELEKTRO. Řešíme opravy praček, myček, ledniček, sporáků i dalších spotřebičů.
Mobilní tryskání – čištění fasád i sanace zdiva Praha - schváleno památkovým ústavem
Plánujete čištění fasády, odstranění staré omítky a nátěrů či sanaci zdiva? Mobilní tryskání neboli pískování je účinná a šetrná metoda pro povrchové úpravy různých materiálů od kamene až po ocel.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
E-SHOP dámské spodní prádlo FELINA i nadměrné velikosti H, I
E-shop specializovaný na značkové dámské spodní prádlo - i nadměrné velikosti.
Plazmochemické technologie – teoretický a praktický výzkum
Výzkumem a praktickým testováním plazmochemických technologií se zabývá tým vědců a studentů z Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. z Prahy.
Krabičky pro farmacii - výroba, tisk a tvarový výsek na míru
Krabičky pro farmacii vyrábí společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá tvarovým výsekem a tiskem obalů na míru.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Stavební firma, výstavba a rekonstrukce bydlení, rodinných domů, bytů
Rekonstrukci a výstavbu energeticky hospodárného bydlení, rodinných domů, bytů, nástavby, revitalizace budov Vám zrealizuje jihočeská stavební firma MANE STAVEBNÍ s.r.o.
Investiční činnost, prodej dluhopisů s jistotou a výplatou výnosů
Prodej dluhopisů s jistotou splacení investice a pravidelnou výplatou výnosů, bez vstupních poplatků realizuje investiční společnost REAL KREDIT a.s., Uherské Hradiště.
Přezutí a vyvážení pneumatik - profesionální pneuservis za skvělé ceny
Profesionální práce v oblasti pneuservisu pro Vás zajistí Břeclavský Autoservis Petra Pštrosse, který odvádí kvalitní práce pro osobní i nákladní automobily za skvělé ceny.
Kvalitní zlaté, stříbrné a ocelové snubní prsteny
Krásné zlaté, stříbrné a ocelové snubní prsteny také od firmy 7 Angelic Eyes si vyberete ve Zlatnictví U Papouška v oblasti Brno venkov.
Rozvod a výroba tepla, kvalitní topenářské, vodoinstaletérské a plynařské práce
Spolehlivou dodávku tepla včetně oprav a montáží plynových zařízení Vám zajistí firma Městské tepelné hospodářství Kolín, spol. s.r.o. Poskytujeme kvalitní služby se zárukou v délce 36 měsíců.
Vstupní a výstupní kontroly kvality výrobků pro automobilový průmysl, třídění komponentů
Specializovaný kompletní servis v oboru kontroly kvality jako je dohled, zkoušky, měření, kontroly vstupu a výstupu výrobků Vám poskytne společnost Qualitas Control s.r.o. z Loun.
Pronájem skladů v Olomouci, ruční vykládka kamionů, kontejnerů, překládka a rozvoz zboží
Rozsáhlé skladovací prostory k pronájmu včetně jeřábové dráhy Vám poskytne společnost VAPEE Morava s.r.o. z Olomouce. Rozvezeme, vyložíme a uskladníme zboží dle Vašich požadavků.
Výroba, renovace pomníků - pomníky, náhrobky dle finančního limitu
Sériové i originální pomníky vyrobí Kamenictví GAMAR Uherský Ostroh. Výroba je zaměřena na jednohroby i dvouhroby. Provádíme i renovace starých pomníků. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Výroba a montáž průmyslových objektů Praha – přední český výrobce ocelových konstrukcí
Společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy nabízí kvalitní výrobu a odbornou montáž průmyslových výrobních objektů a hal se specifickými vlastnostmi podle požadavků zákazníka s využitím v mnoha oborech.
Hliníkové přístupové schůdky obslužné plošiny ke strojům
Hliníkové schůdky a plošiny od naší firmy se vyznačují mimořádnou stabilitou a jedinečnou technologií svařování.
Stáhni si mobilní aplikaci Jobs in Česko – nabídky práce on-line
Chcete mít přehled o nově nabízených pracovních pozicích přímo ve svém mobilu? Není nic lehčího, než si na stránkách pracovní agentury Adecco najít novinku - Stáhni si mobilní aplikaci Jobs in Česko.
Pořádáme poslední rozloučení ze zesnulými, pohřby, kremace
Naše pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek se především zabývá kompletními službami v oboru pohřebnictví s nepřetržitou pohotovostní službou 24 hodin.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Brousící kotouče pro úhlové brusky opracují ocel, kámen i litinu
Firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem brusiva a brusných materiálů.
Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Prodej, dodávka, spojky potrubí, smršťovací, vypěňovací, dvojdílná spojka Liberec
Zabýváme se především dodávkami předizolovaného potrubí i odbornou montáží, můžete vybírat z potrubí smršťovacího, vypěňovacího, dvojdílného a dalších - POLYNET s.r.o. Liberec