Aktuální microsite

Studium 3letých technických a ošetřovatelských učebních oborů bez maturity
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí 3leté učební obory: Opravář zemědělských strojů; Mechanik opravář motorových vozidel; Malíř skla, Brusič skla; Výrobce bižuterie; Ošetřovatel.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Kartáčování podlah bruskami Bona s rychlou výměnou disků z půjčovny BOMA PARKET
Kartáčování podlah se již nemusíte obávat. S bruskami Bona s rychlou výměnou kartáčů díky nacvakávacímu systému Vám půjde práce snadno od ruky. Brusky Vám zapůjčí v půjčovně BOMA Parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Výroba kabelů a kabelových svazků Plzeň
Spolehlivý výrobce kvalitních kabelů a kabelových svazků na zakázku, firma DURANGO electronic s.r.o., nabízí zakázkovou výrobu různých délek a průměrů kabelů bez minimálního limitu vyrobených kusů.
DURANGO electronic s.r.o.
Satelitní - GPS střežení vozidel Praha – jednoduchá instalace a vysoká přesnost
Máte drahý vůz a nechcete dát šanci zlodějům? Pak využijte nabídku na aktivní či pasivní satelitní GPS střežení vozidel od společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem poblíž Prahy.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Výroba www stránek Praha 8 – v xhtml a CSS včetně animací
Bez vlastních internetových stránek dnes snad ani nelze podnikat. Výrobu vlastních www stránek v xhtml a CSS Vám nabízí společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8.
Kontinuální měření emisí – spolehlivé, bezporuchové, lehce ovladatelné
Systémy kontinuálního měření emisí od firmy Elidis s.r.o., Odolena Voda jsou spolehlivé, bezporuchové, snadné na ovládání a vhodné do menších i velkých průmyslových provozů.
Řetězy série NEPTUNE ideální do extrémních podmínek
Pokud Vaše výroby probíhá v extrémním teplotním nebo vlhkém prostředí či vyžaduje zdravotně nezávadné prostředí, oceníte nové řetězy série NEPTUNE z nabídky firmy CONTRA Praha s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Výroba a prodej kvalitního českého vína z vinařství s dlouholetou tradicí
Výrobcem kvalitních českých vín s dlouholetou tradicí je rodinné Vinařství Líbal s.r.o., které vyrábí a prodává vína různých druhů vysoké kvality na Znojemsku.
Tlaková kanalizace pro rodinné domy, rekreační i průmyslové objekty
Efektivní tlaková kanalizace, systémy a technologie pro rodinné domy, chaty a chalupy, byty i průmyslové objekty vyrábí a dodává společnost REGAPLAST s.r.o.
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné i vinylové, vzorkovna a prodej
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné, PVC, vinylové, příslušenství, vzorkovna, prodej a montáž podlahových krytin zajišťuje společnost Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře, Chomutov.
Příprava podkladů a dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení, pomoc s výběrem dodavatele stavby
Zpracování potřebných stavebních podkladů Vám zajistí energická společnost Tenel, s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Vyřídíme dokumentaci nejen k územnímu řízení, ale také k provedení stavby.
Horizontální žaluzie - cenově dostupné žaluzie s jednoduchou montáží
Společnost BOHEMIO CZ s.r.o. poskytuje kvalitní stínící techniku, jako jsou horizontální žaluzie, které jsou cenové dostupné a navíc ochrání před sluníčkem i zvědavými sousedy.
Výroba klopové krabice, obaly z vlnité lepenky - obalová řešení na klíč
Společnost LAJK PACK s.r.o. z regionu Uherské Hradiště vyrábí klopové krabice a výsekové obaly z vlnité lepenky. Kompletní obalová řešení navrhneme na klíč.
Veřejné osvětlení - údržba, revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce
Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka se postará o montáže, údržbu i revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce a města v regionu Zlínský kraj.
Motorové kolečko Muck-truck, Max-truck
Motorové kolečko Muck/Max-truck je ideální pomocník pro stavby, zemědělství, zahradu.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Letní pneumatiky KAMA v mnoha rozměrech v eshopu - řada Viatti Strada Asimmetrico, Viatti Bosco
Vybírejte letní pneumatiky Viatti Strada Asimmetrico a Viatti Bosco od výhradního dovozce pneumatik KAMA v ČR, firmy CZECH STYLE Zlín. V našem eshopu jsou na prodej v mnoha rozměrech.
Autosalon na Bohdalci Praha 10 – prodej nových a ojetých vozů značky Škoda, servis
Vybíráte nový vůz? Navštivte autosalon AUTO GOLDCAR, a.s. na Bohdalci v Praze 10, kde nabízí prodej nových i ojetá prověřených aut značky Škoda a jejich záruční i pozáruční servis.
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Plochá zatravněná zelená střecha, výhodná realizace s dotekem přírody
Ploché zatravněné střechy, které si pro svůj dotyk přírody získaly název "zelené", pro Vás výhodně realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. Ostrava, která se specializuje na pozemní stavitelství.
Rozvoz obědů, stravování pro seniory, polední menu
Veřejné a závodní stravování, rozvoz obědů pro seniory nebo firmy a kompletní stravovací servis zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně a okolí.
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Inženýrská činnost při přípravě a realizaci staveb, konzultace, poradenství, technická pomoc
Kompletní inženýrské činnosti včetně zpracování projektové dokumentace, investičních záměrů, studií Vám zajistí léty prověřená společnost Tenel, s.r.o. z Prahy 5 Smíchov.
Autorské stavební dozory při realizaci staveb, spolehlivé obstarávání stavebních povolení
Komplexní služby při realizaci Vaší stavby, jako je obstarávání územního rozhodnutí, stavebního povolení či autorské dozory Vám zajistí společnost Tenel, s.r.o. z Prahy 5 Smíchov.
Obec Křelovice na Plzeňsku s přidruženými vesnicemi Mydlovary, Pakoslav a Rozněvice
Obec Křelovice je malá vesnice ležící nedaleko okresního města Plzeň. V obci se nachází restaurace, prodejna potravin a knihovna. Spolkový život v obci zajišťuje SDH a TJ s vlastním fotbalovým týmem.