Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Dřevostavby na klíč - výstavba přízemního dřevěného domu Chvalčov
Společnost WALFER s.r.o. se specializuje na výrobu srubových domů. Dokončili jsme dřevěnou stavbu - přízemní rodinný dům v Chvalčově.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Renovace dřevěných podlah - kvalita za dobrou cenu
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí kvalitní renovaci dřevěných podlah za dobrou cenu také v okolí měst Vsetín a Kroměříž.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby realizuje společnost Walfer s.r.o. Naše srubové domy Vás zaujmou svým krásným vzhledem i vůní dřeva.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, montáž kotlů, Vsetínsko
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody trubek pro vodu, kanalizaci, topení a plyn, montáž kotlů, bojlerů, spotřebičů realizuje Pavel Jašek, Vsetínsko.
Profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm – široký výběr podlahové krytiny
Společnost HARMONIE DESIGN Vám zajistí profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm a v okolí. Pokud potřebujete kvalitní podlahu, obraťte se na nás, my Vám poradíme a vše zajistíme.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Podlahářské práce - pokládka podlahových krytin od kvalitního podlahářství
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových či korkových podlah, PVC, renovaci a údržbu podlahových krytin realizuje společnost HARMONIE DESIGN také ve Vizovicích, Valašském Meziříčí a okolí.
Realizace čisté objektové prostory - např. pro výrobu léků
Na montáže a realizace čistých objektových prostor, např. kde se vyrábí léky a léčivých přípravků, se specializuje společnost Koberce PONORKA Josefa Juřičky ve Vsetíně.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Interiérové dveře vybírejte s pečlivostí - odborný prodej i montáž dveří
Dodejte ráz vašemu bydlení a pořiďte si kvalitní interiérové dveře ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně. Zajistí vám odborný prodej včetně montáže.
Samolepící těsnění TLT z pryže - vyrobeno nejmodernější technologií
Samolepící těsnění TLT z pryže, které jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi prodává společnost Okentěs s.r.o., která vám nabízí široký sortiment zboží pro kutily.
CNC portálová centra – krytovaná, otevřená, moderní stroje pro přesné obrábění obrobků
Specialistou na prodej obráběcích strojů je společnost Machine Group s.r.o. ze Zlína. Široká škála různých typů strojů v oboru třískového obrábění jako jsou portálová centra řady DMC i SDMC a další.
Vstupní, vchodové i bezpečnostní dveře vám pomohou vybrat skuteční odborníci
V rozhodování a výběru vhodných dveří vám rádi pomůžou odborníci z firmy HARMONIE DESIGN, kteří vám přímo na prodejně předvedou nejrůznější provedení dveří a dveřního kování.
Prahové a přechodové lišty PRINZ - pro bezbariérové vstupy a plovoucí podlahy i koberce
Na prahové a přechodové lišty PRINZ pro bezbariérové vstupy, plovoucí podlahy i koberce se specializuje společnost OKENTĚS spol. s.r.o.
Třískové obrábění plastů, výroba kluzných ložisek a vedení z bezúdržbového materiálu ZEDEX®
Precizní CNC soustružení, frézování a dokončovací práce Vám zajistí společnost WOLKO-PLAST, S.R.O. z Valašského Meziříčí. Poradíme si s obráběním veškerých dostupných plastů na trhu.
Profesionální obráběcí stroje Johnford - vysoká spolehlivost a dlouhá životnost
Profesionální obráběcí stroje Johnford zajišťuje společnost Machine Group s.r.o., která tyto stroje doporučuje pro jejich perfektní kvalitu, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost.
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy - oblíbená podlahová krytina pro komfortní bydlení
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy jsou stále více oblíbenou podlahovou krytinou, která vám zajistí komfortní bydlení. Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně vám rádi pomohou s jejím výběrem.
Kovové, reklamní, originální odznaky s reliéfem - barvené, patinované
Společnost Zinako s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá výrobou originálních, reklamních kovových odznaků s reliéfem, barevné i patinované a to použitím moderních technologií.
Stropní a montážní podpěra pro bezpečnější montáž sádrokartonu jedním pracovníkem
Skvělého pomocníka v podobě podpěry pro montáž sádrokartonu, panelů, stropních latích a dalších zakoupíte u společnosti OKENTĚS, spol. s r.o. a to jak na vzorkových prodejnách, tak i jejich e-shopu.
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří - kvalitní zboží
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří zajišťuje společnost Okentěs s.r.o., která pro vás neustále připravuje cenové akce a slevy, díky kterým ušetříte a zakoupíte kvalitní zboží.
Horizontální a vertikální soustruhy - CNC soustružnické, obráběcí centra
Horizontální a vertikální soustruhy ve Zlíně seženete u firmy Machine Group s.r.o., která je specialistou na dodávku a prodej obráběcích strojů a CNC soustružnických center.
Těsnící dveřní kartáče STRIBO pro utěsnění vrat, dveří, turniketů, zastřešení bazénů
Těsnící kartáče STRIBO jsou vynikající pro utěsnění dveří, vrat, turniketů, zastřešení bazénů, ale i pro použití při čištění, leštění, broušení, aj. Tento sortiment nabízí společnost Okentěs s.r.o.
Skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, vajíčka barevná a čirá
Družstvo IRISA pro Vás vyrábí skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, které s příchodem jara oživí a rozveselí Váš domov.
Dárkové kazety na míru - obaly ze strojní, vlnité, skládačkové, bednové lepenky,
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů širokého rozsahu pro různá využití. Nabízíme také dárkové kazety na míru.
Opravy komunikací - odborné opravy a údržba vozovek, zastávek MHD, chodníků a dopravního značení
Opravy a udržování komunikací patří ke službám, s nimiž má TS Valašské Meziříčí s.r.o. bohaté zkušenosti. Zaměřujeme se především na opravy a údržbu vozovek, zastávek, chodníků a dopravního značení.
Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.