Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Komplexní účetní služby Vsetín, vedení účetnictví, zpracování daňové evidence, daňová přiznání
Poskytujeme kvalitní a spolehlivé účetní služby včetně mzdové agendy, zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, daň z přidané hodnoty, DPH, zastupování při jednání na úřadech.
Vjezdové, křídlové a posuvné brány na míru - prodej a montáž v různých odstínech
Prodej, montáž vjezdových, křídlových i posuvných brán zajišťuje specialista na brány, vrata a rolety, společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zakázková výroba a prodej kvalitních nafukovacích člunů
Zakázkovou výrobou, prodejem a vývojem kvalitních nafukovacích a motorových člunů se zabývá firma AIRTEX z Velké Bystřice.
Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy
Chutné špekáčky Vám exkluzivně nabízí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého s dlouholetými zkušenostmi v oboru, která dbá na dodržení tradičních receptur i technologických postupů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Prodej, montáž sekční garážová vrata Rožnov, Frenštát pod Radhoštěm
Prodej a montáž sekčních garážových vrat, které se vyznačují moderním a nadčasovým vzhledem a vysokou kvalitou, zajistí společnost BLABLA VRATA d.r.o. v Rožnově a Frenštátě pod Radhoštěm.
Recyklace a ekologická likvidace odpadů
Na kompletní ekologickou likvidaci a recyklaci všech odpadů a autovraků, na výkup autobaterií, se specializuje společnost Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení na počkání, zajištění hudby, kněz a řečník k obřadu, převozy zesnulých.
Pohřební služba Vsetín Orgoník s.r.o.
Kovošrot, ekologická likvidace autovraků, vozidel Vsetín
Přejímku, zpracování i ekologickou likvidaci autovraků zajistí společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně. Vydání dokladu o převzetí vozu k likvidaci.
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů
Instalatérské práce Vsetín, rozvody vody, instalace ústředního topení, montáže plynových kotlů, plynařské práce, vodo, topo, plyn.
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních materiálů
Stavby otevřených dřevostaveb ze systému STEICO Rožnov pod Radhoštěm, stavby z přírodních a obnovitelných materiálů, zásobování domu energiemi z obnovitelných zdrojů, vyřízení dotace.
STAVOŠI s.r.o.
Šlechtění, výzkum a vývoj olejnin, travin, pícnin a pohanky
Podnikáte v zemědělství se specializací na pěstování olejnin? Chcete set nejkvalitnější odrůdy s dobrou výnosností? Oslavte specialistu na výzkum a šlechtění.
Povrchová úprava dílů prostřednictvím mokrého lakování
Komplexní péče o povrch dílů pro automotive i strojírenství, dokonalý vzhled díky technologii mokrého lakování zajišťuje společnost HAJDIK a.s.
Výkup železa, kovu, autobaterií, likvidace autovraků Vsetín
Ekologickou likvidací autovraků, výkupem barevných kovů, železa (litina, nerez i ocel) a autobaterií se zabývá společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Kvalitní předokení rolety - doplněk našeho domova, který ochrání majetek a uspoří náklady na vytápění
Předokení rolety Alukon, jejichž prodej a odbornou montáž Vám zajistí firma BLABLA VRATA s.r.o z Valašského Meziříčí.
Domácí, kvalitní čerstvé uzeniny, maso, poctivé masné speciality
Čerstvé uzeniny, maso a poctivé masné speciality můžete jednoduše zakoupit u společnosti Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o., která dbá na kvalitu svých výrobků a domácí receptury.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Designová garážová vrata - prodej, montáž, moderní vzhled a hladký povrch
Designová garážová vrata s moderním vzhledem a hladkým povrchem a jejich prodej i montáž realizuje společnost Blabla Vrata s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Prodej a výroba upomínkových předmětů s leteckou, motoristickou a železničářskou tématikou Vsetín
Prodej a výroba upomínkových předmětů s leteckou, motoristickou a železničářskou tématikou Vsetín, doplňky pro modeláře, potisk textilu, trička, modýlky, propagační předměty.
Kvalifikované notářské služby v renomované kanceláři v srdci Vsetína
Soupis veřejných listin, ověřování kopií a podpisů, úschovna peněz, řešení majetkoprávních smluv a dokumentů, dědictví a závětí, zakladatelských dokumentů v notářské kanceláři Haratický Jaroslav JUDr.
Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce pro Vás nastartovalo grilovací a opékací sezónu a každý den pro Vás připravuje kvalitní a čerstvé ručně vázané špekáčky, klobásy a párečky na gril.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Posuvné-nesené brány - skvělé vjezdové brány, které vždy zaručují správnou funkci brány
Posuvné-nesené brány vjezdové a jejich montáž i prodej realizuje společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí, která se specializuje na prodej a montáž vrat, brán a rolet.
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky
Kamenictví, restaurátorské práce, náhrobky Halenkov, obklady, kuchyňské pracovní desky, kompletní výroba pomníků, sekání nápisů včetně povrchové úpravy.