Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Prodej, pronájem a servis kvalitních kopírek a tiskáren značky Konica Minolta, Sharp, Kyocera a Brother
Prodejem kvalitních tiskáren a kopírek se zabývá společnost P.M.CAROLINE, s.r.o. ve Vsetíně, která Vám navíc zprostředkuje pronájem a rychlý servis.
Akční nabídka - kvalitní sekční garážová vrata na míru za neuvěřitelně skvělou cenu
Pořiďte si kvalitní sekční garážová vrata na míru za neuvěřitelnou cenu od BLABLA VRATA s.r.o.
Ohřívač rukou a nohou eshop - buďte v teple v každé situaci
Díky ohřívači rukou a nohou od společnosti VTR se sídlem v Rožnově nedaleko města Vsetím budete v teple v každé situaci. Navštivte náš eshop a zahřejte se.
Půjčovna pánských svatebních obleků LARE Collection - dokonalé sladění ženicha s nevěstou
Pánské svatební obleky značky LARE Collection budou dokonale ladit s nevěstou. Přijďte si vybrat pánský oblek pro ženicha - půjčovna a svatební salon Eva v Rožnově vám poskytne široký výběr obleků.
Garážová vrata - kvalita za rozumnou cenu, ochrana i ozdoba vašeho domu
Firma BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí se soustředí na prodej a montáž širokého sortimentu garážových vrat za skvělé ceny, která ochrání i ozdobí Váš domov.
Obuvnické potřeby i doplňky k ošetření obuvi - nový portál VšeProBoty
Obuvnické potřeby i doplňky k ošetření obuvi nyní naleznete na jednom místě. Stačí navštívit nový portál VšeProBoty a vybrat si ze širokého sortimentu výrobků s garancí vysoké kvality.
Svoz, sběr bioodpadů ve Valašském Meziříčí mohou využít průmyslové podniky, živnostníci i obchody
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. zajistí občanům svoz a sběr bioodpadů - využít jej mohou nejen průmyslové podniky, ale také živnostníci obchody a nemocnice.
Atypické konstrukce, ocelové rámy, vany, brány-zakázková kovovýroba
Společnost TRIOMETAL vyrobí na zakázku atypické konstrukce, ocelové brány, skladovací rámy, vany a další svařované sestavy a konstrukce do 500kg. Působíme v lokalitě Vsetín, Zlín.
Vyrovnávací můstky Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí široký výběr vyrovnávacích můstků, které Vám usnadní nakládku i vykládku nákladních aut. Působíme po celé ČR, také v Brně a okolí.
Skleněná textilní vlákna - textilní výrobky ze skla
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se zabývá výrobou textilních výrobků a tkanin ze skleněných vláken.
Dražby dřeva na stojato, prodej lesů bez pozemku, aukce dříví
Společnost Foresta SG a.s. provozuje lesnický prodejní portál, kde se zabývá aukcí, dražbou dřeva na stojato a prodejem lesů bez pozemku.
Výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny
Ve Svatebním salonu Eva v Rožnově (Vsetín) nyní probíhá výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny - šaty je možné také zaslat poštou. Vyberte si šaty jako pro princeznu !
Ocelové, kovové palety-gitterboxy, přepravní, skladovací
Firma Triometal z okresu Zlín má ve standardním výrobním programu kovové, ocelové palety - přepravní, skladovací i gitterboxy a jsme schopni dodat i atypické palety.
Svatební šaty, šaty pro družičky i pánské obleky - půjčovna, prodej
Půjčujeme a prodáváme svatební šaty, šaty pro družičky o pánské obleky nejrůznějších barev a stylů. U nás si vybere svatební šaty i ta nejnáročnější nevěsta.
Efektivní výuka jazyků - pomaturitní, firemní, dětské jazykové kurzy
Hledáte-li kvalifikované lektory pro efektivní výuku jazyků, pak navštivte jazykové centrum Kiaora v Rožnově a Valašském Meziříčí, kde se zaměřují na pomaturitní, firemní i dětské jazykové kurzy.
Poradenství v lesním hospodářství - analýzy hospodaření, software pro lesní hospodáře
Společnost Foresta SG a.s. působí v oboru lesnictví, kde pro lesní hospodáře poskytuje odborné studie, analýzy hospodařeni a software či informační systémy.
Prodej, výroba ochranné lisované papírové rohy a hrany - levná ochrana balení
Pokud hledáte levnou ochranu balení proti poškození, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která vyrábí a prodává ochranné lisované papírové rohy a hrany.
Moderní a prostorné plážové tašky nesmí chybět ve vaší letní výbavě
Buďte připravená na pláž a pořiďte si do vaší letní výbavy moderní a prostornou plážovou tašku v eshopu firmy VTR - vyberete si z mnoha stylů, barev i zpracování.
Vyřízení dotací pro fyzické i právnické osoby na lesnictví - lesní technika, cesty, školky, ...
Vyřízení dotací v oblasti lesnictví zajišťuje pro fyzické i právnické osoby společnost Foresta SG a.s., která poskytuje v tomto oboru také poradenství.
Jednoleté denní pomaturitní studium angličtiny výrazně zlepší vaše znalosti
Pokud se chcete intenzivněji věnovat angličtině a výrazně zlepšit vaše znalosti, pak se přihlaste na jednoleté denní pomaturitní studium do jazykového centra Kiaora v Rožnově nebo Valašském Meziříčí.
Formátování a odporové, konturové řezání v rozměru 2D
Potřebujete-li vyřezat podlahové nebo střešní izolační tvarovky, pak se obraťte na společnost Sepas, která provádí formátování polystyrénových bloků a k prořezu využívá odborové a konturové 2D řezaní.
Multifokální brýlová skla - způsob jak vyběhnout s presbyopií, výhodná akce
Oční Centrum Vyhlídka ve Valašském Meziříčí přichystala výhodnou akci na multifokální brýlová skla - dva páry multifokálních skel za cenu jednoho. Využijte skvělé akce a vyběhněte s presbyopií.
Moderní dětské kočárky DorJan v novém designu - dopřejte svému miminku to nejlepší
Dopřejte svému miminku jen to nejlepší - pořiďte si moderní dětský kočárek značky DorJan, který vás okouzlí nejen jeho novým designem. V e-shopu darababy.cz je opravdu z čeho vybírat.
Vzdělávání v oboru výpočetní technika, grafika na PC - počítačové kurzy
Počítačové kurzy a školení poskytuje firma abpc.cz ze Vsetína, která se zaměřuje na vzdělávání v oboru výpočetní techniky. Naučíme a zdokonalíme začátečníky i pokročilé nejen v grafice.
Kartonové obaly, krabice s víkem, průmyslová kartonáž na míru, na zakázku
Společnost Akart CZ spol. s r.o. se jako specialista na obalové služby zaměřuje na výrobu kartonových obalů. Dle zakázky a požadavků zákazníka vyrobí průmyslovou kartonáž i krabice s víkem na míru.