Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Hotel, ubytování v Beskydech s příjemným wellness centrem, bazénem, saunou a sportovní halou
Příjemné ubytování uprostřed úchvatné beskydské přírody naleznete v moderním Hotelu Sport Art Centrum **** ORT-ART Sport, s.r.o. na Prostřední Bečvě. Postaráme se o Vaše pohodlí i chuťové buňky.
Zahrádkářské potřeby pro jaro – cibule sazečka, postřiky, hnojiva
Zahrádkářské potřeby jako jsou hnojiva a postřiky včetně semen a cibule sázečky Vám nabízíme v naší prodejně s dlouholetou tradicí DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Podlahové lišty a prahy na míru - dekorativní a čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou
Pro čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou jsou nejlepším řešením podlahové lišty a prahy, které vám zajistí na míru společnost HARMONIE DESIGN ve Vsetíně.
Vysoce výkonné CNC vertikální frézovací centra na kluzném i lineárním vedení
Machine Group s.r.o. zastupuje jednoho z největších výrobců obráběcích strojů, firmu Johnford. Jedná se o široký sortiment strojů, mezi které spadají také vysoce výkonné vertikální frézovací centra.
Profesionální lakovna - lakování kovu, plastu a dřeva, povrchová úprava automobilových dílů
HAJDÍK a.s. je dnes největší zákaznickou lakovnou v ČR. Tato ryze česká společnost se zabývá povrchovou úpravou kovu, plastu a jiných materiálů, zejména pro oblast automotive.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Kompletní celní služby, celní deklarace, intrastat  - zpracování a poradenství od odborníku
Společnost CELSPED s.r.o. poskytuje kompletní celní služby zákazníkům včetně celního poradenství a služby ohledně statistického hlášení INTRASTAT v okolí Zlína i Vsetína.
Darujte jedinečné vánoční ozdoby - malování baněk na přání
Irisa, český výrobce skleněných vánočních ozdob, nabízí jedinečné vánoční ozdoby, s kterými potěšíte nejen své blízké. Nabízíme malování baněk na přání.
Vánoční ozdoby, ručně vyráběné baňky - 36 prodejen s ozdobami v ČR
Nakupujte ručně vyráběné skleněné vánoční ozdoby a baňky přímo od výrobce IRISA. Ozdoby můžete zakoupit na 36 prodejnách v České republice.
Svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů
Firma TRIOMETAL z regionu Vsetín dodá svařované konstrukce, ocelové svařence, rámy strojů a další komponenty pro strojírenství. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Originální barevné tkaničky oživí a rozzáří vaše boty - e-shop
Buďte originální a přivítejte jaro v barvách - barevné tkaničky nebo krémy oživí a rozzáří vaše boty. Stačí kliknout na e-shop vseproboty.cz, ve kterém si zaručeně vyberete!
Kvalitní lahvové víno a velkopavlovické sudové, rozlévané víno - Vinotéka
Vinotéka Krhová u Vsetína, jejímž provozovatelem je Vinařský grunt Brumovín, má na prodej kvalitní lahvové víno z různých koutů evropy i vlastní produkce a velkopavlovické sudové, rozlévané víno.
Velký výběr bylin a léčivých produktů v přírodní lékárně Vsetín - čaje, kapky, kosmetika, sirupy
Navštivte obchůdek ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka v centru Vsetína, který je plný bylin a vyberte si ze širokého sortimentu přírodní kosmetiky, čínské medicíny a léčivých produktů.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Záruční, pozáruční servis, opravy bílé techniky, chlazení, bojlerů
V regionu Zlín, Kroměříž, Přerov, Vsetín zajistí záruční, pozáruční servis bílé techniky, chlazení i opravy bojlerů firma DUO SERVIS ELEKTRO Otrokovice.
Cestovní zavazadla na kolečkách, dětské batůžky, kufry Benzi - eshop
Pokud rádi a často cestujete, tak je pro vás nezbytnou výbavou cestovní zavazadlo na kolečkách. V eshopu firmy VTR ze Vsetína si vyberete cestovní kufry i dětské batůžky značky BENZI.
Napěněné polystyrenové kuličky - plnící materiál pro sedací pytle a vaky
Napěněné polystyrenové kuličky jsou vhodné jako plnící materiál pro sedací pytle nebo vaky. Na jejich výrobu se specializuje společnost SEPAS a.s., která sídlí nedaleko Vsetína.
Vánoční baňky, umělé stromky a krásné dekorace - vše pro kouzelné Vánoce
Vánoční baňky, umělé stromky a krásné dekorace jsou součástí Vánoc. Proto navštivte DROGERII Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm, kde si vyberete vše pro kouzelné Vánoce.
DROGERIE Petr Poruba
Dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za nízké ceny
Nechte si vyrobit nové a kvalitní dřevěná, dřevohliníková okna a dveře v zimní akci za super ceny u společnosti BR SERVIS, s.r.o., která působí ve Zlíně, Vsetíně a okolí.
Strojírenská výroba - díly pro strojírenství, svařované sestavy
Společnost TRIOMETAL Nový Hrozenkov vyrábí díly pro strojírenství, svařované sestavy. Jde o široké spektrum dílů. Strojírenská výroba je naší hlavní činností. Působíme v regionu Zlín, Vsetín.
Polystyrenové vánoční výlisky - věnečky, zvonky, koule k výrobě dekorací
Z polystyrenových výlisků ve tvaru věnečku, zvonku nebo koule vytvoříte krásné vánoční dekorace - na výrobu a prodej těchto polystyrenových výlisků se specializuje firma SEPAS a.s.
Scholl GelActiv gelové vložky za akční cenu 299 Kč - pohodlí v dámské obuvi
Dopřejte si pocit pohodlí v dámské obuvi na podpatku i v balerínách. Nyní si můžete zakoupit na eshopu vseproboty.cz gelové vložky Scholl GelActiv do dámské obuvi za akční cenu 299 Kč
Cestovní tašky a kufry na kolečkách pro pohodlné cestování - eshop
Milujete cestování a chcete si pořídit kvalitní cestovní tašky či kufry na kolečkách? Využijte eshop firmy VTR z Rožnova (Vsetína), který se zaměřuje na prodej cestovních tašek, kufrů a doplňků.
Kvalitní zimní ponožky a návleky na nohy - široký výběr bavlněných i vlněných ponožek
Firma VšeProBoty z Rožnova pod Radhoštěm nabízí za výhodné ceny široký výběr kvalitních vlněných i bavlněných ponožek na zimu i běžné užívání.
Fasádní dekorativní profily z pěnového polystyrenu - výroba
Nechte se inspirovat společností SEPAS a.s. a dodejte vaší fasádě nový vzhled díky fasádním dekorativním profilům z pěnového polystyrenu.