Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Prodej náhradních autodílů k vozům ŠKODA
Náhradní díly pro Váš vůz ŠKODA. Velkoobchod i maloobchod ve Vsetíně. Téměř vše skladem. Nakupujte u specialistů na náhradní díly.
Galanterie, krejčovské potřeby, látky, kovové doplňky, doplňkový sortiment
Široká nabídka textilní galanterie, krejčovských potřeb a různých doplňkových předmětů v Galanterii Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí.
Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky
Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci. Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Hliníkové vchodové dveře a sekční garážová vrata na míru včetně montáže za akční cenu
Hliníkové vchodové dveře a garážová vrata na míru včetně montáže za neuvěřitelné ceny seženete jedině u BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Stavební práce, sádrokartony, rekonstrukce, zateplení budov
Stavební a bourací práce. Sádrokartony, kazetové podhledy a zateplení budov. Malířské a natěračské práce. Kvalitně, rychle a levně od Harrymal – Zdeněk Grygařík.
Účetnictví, daně i mzdy ve Valašské Bystřici a okolí v okrese Vsetín
Zpracování účetnictví, daňové evidence, vedení mzdové agendy, DPH i zastupování při jednání na úřadech Vám zajistí účetní kancelář Monika Petruželová z Valašské Bystřice.
Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Stropní pohon DOORMAX pro sekční garážová vrata - skvělý výkon a snadné ovládání
Stropní pohon Doormax je výkonný a spolehlivý typ pohonu pro sekční garážová vrata, který má nově v nabídce společnost BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou - dvouvrstvé nepálí
Káva správně zabalená na cestu v nepálivém kelímku? To jsou dvouvrstvé nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou, které vyrábí a prodává společnost ASPro PACK s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm.
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení,  frézování kovů
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení, frézování kovů, kovovýroba.
Designově bezkonkurenční potisk vrat Dura Print - odolný proti oděrkám a UV záření s 10letou zárukou
Společnost Blabla Vrata s.r.o v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína Vám díky zcela unikátní technologii Dura Print zajistí potisk vrat s vysokou odolností proti slunci nebo otěru s 10letou zárukou.
Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem
Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s.r.o. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design.
Teplé předvařené, pečené sele v termoboxu na akci - dokonale šťavnaté
Teplé předvařené nebo pečené sele si můžete dovést na akci v termoboxu, který jej udrží teplé a šťavnaté, díky Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, vyšetření, audiometrie, aplikace náušnic
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, otorhinolaryngologie, vyšetření, tympanometrie, audiometrie, aplikace náušnic, inhalační terapie.
České kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso - řeznictví s dlouholetou tradicí
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký s dlouholetou tradicí a působností ve vsetínském regionu Vám dodává to nejkvalitnější a nejchutnější české kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Komfortní první dojem - automatické dveře pro hotely, restaurace a relaxační centra
Společnost SPEDOS Vám vyrobí, nainstaluje a trvale zeservisujeme automatické dveře na míru, které Vašim prostorům dodají moderní a příznivý design a zajistí komfortnější služby pro všechny Vaše hosty.
Čerstvé maso, kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, podle tradičních receptur
V řeznictví a uzenářství Jana Černockého se věnují výrobě kvalitních domácích uzenin bez náhražek, lahodných masných specialit podle tradičních receptur a prodeji čerstvého masa z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Profesionální obšívání zajistí originální vzhled kobercům - prodej a rozvoz
Na prodejně Koberce Ponorka ve Vsetíně si můžete koberce nechat profesionálně obšít a následně dovést. Zabýváme se prodejem bytových či kusových koberců a běhounů.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Zastoupení v řízení, celní deklarace, Intrastat
Společnost CELSPED s.r.o. posyktuje v Rožnově pod Radhoštěm celní deklaraci a zastoupení v řízení. Svou nabídku rozšířila také o agendu Instrastat.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Ubytování v CHKO Beskydy, pronájem rodinného domu, chaty i srubu, Prostřední Bečva
Komfortní ubytování v příjemně zařízených pokojích v srdci moravských Beskyd poskytuje UBYTOVÁNÍ U HRÁDEČKU Jaroslava Juříková z Prostřední Bečvy.
Celní služby - poradenství, zpracování evidence
Celní služby, poradenství i zpracování evidence realizuje ve Zlínském kraji společnost CELSPED s.r.o., která se specializuje na oblasti v Evropské unii i mimo ni.
Odolné průmyslové protipožární vrata a uzávěry, díky kterým zabráníte požáru a šíření plamenů
Pořiďte si protipožární vrata do průmyslových objektů od společnosti SPEDOS, která dodává odolné protipožární uzávěry všemožných variant a typů, od roletového uzávěru po posuvná vrata.
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel a vývěv na zakázku
Generální opravy hasičských stříkaček PPS12, čerpadel, motorů a vývěv na zakázku zajišťuje Ing. Josef Pavlištík z Kelče u Vsetína. Dodává také náhradní díly na požární techniku.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef