Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Antidekubitní matrace - účinná prevence a podpora léčby dekubitů
Pro efektivní prevenci a podporu léčby dekubitů skvěle poslouží aktivní antidekubitní matrace, které vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.
Prodej balkónových květin a osazování truhlíků - balkónové květiny plné jarních barev
Proměňte svůj balkón příjemným místem plným rozkvetlých květin. Firma PROPLANT GROUP s.r.o. vám s tím pomůže - zajistí vám nejen prodej balkónových květin, ale také osazování truhlíků.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Systém BOAS4 - bezdrátový opticko akustický signalizační systém se snadnou instalací a cenově dostupný
V sortimentu firmy PROMOS spol. s.r.o. naleznete moderní systém BOAS4 , který umožňují bezdrátově realizovat přenos signalizace mezi pacientem a sestrou. Snadná instalace a cenová dostupnost.
PROMOS spol. s r.o.
Lesní sazenice a balkónové rostliny pro jarní výsadbu - prodej
Jarní výsadba je v plném proudu. Pokud ještě nemáte sazenice, obraťte se na společnost PROPLANT GROUP s.r.o., která se zabývá pěstováním a prodejem lesních sazenic i balkonových rostlin.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Přístroje EKG pro snímání elektrické srdeční aktivity pacientů
Kapesní, klasické či kompaktní přístroje EKG pro snímání srdeční aktivity pacientů vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o., která sídlí ve Valašském Meziříčí.
PROMOS spol. s r.o.
Profesionání nafukovací čluny pro hasiče a záchranáře – špičková kvalita, zesílená konstrukce pro použití v extrémních podmínkách
Firma Airtex spol. s.r.o. je výrobcem a dodavatelem profesionálních člunů pro hasiče a záchranáře. Čluny jsou vhodné pro nasazení v extrémních podmínkách a disponují funkční výbavou.
Výkup barevných kovů, kovového odpadu - profesionální služby
Obraťte se na společnost TROJEK, a.s. s působností ve Valašském Meziříčí a Hranicích, která se zabývá výkupem barevných kovů a kovového odpadu.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Vzduchotechnika a klimatizace pro obchodní centra, kanceláře nebo průmyslové haly
Společnost Štec SVT, s.r.o., která sídlí ve Vsetíně se zaměřuje na projekční činnost, výrobu a montáže vzduchotechniky a klimatizací a provádí i revize a servis.
Olejové hliníkové vany na motory TAZ – výroba a prodej standardních i s chlazením
Výrobu a prodej standardních hliníkových olejových van i van s chlazením na motory TAZ zajišťuje společnost Hasičské stříkačky PPS 12, které jsou zasílány po České republice i na Slovensko.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Přeprava zboží po celé Evropě, vnitrostátní a mezinárodní doprava
Společnost SVIMO CAR s.r.o. nabízí vnitrostátní a mezinárodní autodopravu po celé Evropě.
Výzkum a šlechtění pohanky seté – protizánětlivé účinky, vhodná pro bezlepkovou dietu
Zajímáte se o výzkum či šlechtění pohanky seté? Právě jste se dozvěděli, že trpíte celiakii, při které se musí striktně dodržovat bezlepková dieta? Víme o místě, kde se dozvíte plno informací.
Obec Pržno, okres Vsetín - malebné údolí řeky Vsetínská Bečva
Na úpatí Hostýnských vrchů v malebném údolí řeky Vsetínská Bečva se rozkládá obec Pržno.
Komplexní stavební práce, okres Vsetín, výstavba rodinných domů, rekonstrukce koupelen, dotační program Nová zelená úsporám
Firma Jaroslav Lušovský nabízí komplexní stavební práce. Působíme především v okolí Dolní Bečvy v okrese Vsetín, ale v případě potřeby realizujeme zakázky po celé ČR.
Vysokozdvižné vozíky Heli, EP, HC  – prodej, repase, servis i náhradní díly v prověřené kvalitě
Prodej, servis, opravy a náhradní díly vysokozdvižných vozíků ve Vsetíně a okolí Vám zajistí firma VZV Kubík. Spolehněte se na prověřenou manipulační techniku, odborný personál a komplexní služby.
Kompletní výbava školních potřeb pro školáky -  penály, složky a obaly, sešity
Vybavte své děti do školy - navštivte DROGERII Petr Poruba v Rožnově, kde na Vás čeká kompletní výbava školních potřeb pro školáky jako jsou brašny, penály, sešity, obaly a další.
DROGERIE Petr Poruba
Poctivé řeznictví ve Vsetíně - čerstvé maso z českých chovů s dovozem domů e-shop
Vychutnejte si čerstvé maso z českých chovů. Poctivé řeznictví a uzenářství Jan Černocký ve Vsetíně zajistím dovoz hovězího, vepřového i kuřecího masa k vám domů. Stačí si objednat v našem e-shopu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava, logistické a celní služby a poradenství
Marshal Logistic s.r.o. ze Vsetína je specialistou na logistické služby, zajistí nákladní a kamionovou přepravu po České republice, ale i v zahraničí.
Autovrakoviště Vsetín - prodej použitých náhradních autodílů
Na prodej použitých náhradních autodílů se zaměřuje autovrakoviště společnosti Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně, kde se navíc i specializují na ekologickou likvidací aut a výkup i zpracování kovů.
Obalové materiály, stretch fólie, dřevěné, plastové a kovové obaly, vázací a lepící pásky
Výrobou a prodejem obalových materiálů jako jsou dřevěné, plastové a kovové obaly, stretch fólie se zabývá společnost M. NAVY, s.r.o.
Obec Mikulůvka - sportovní a společenské vyžití ve Zlínském kraji
Chcete si pořádně dát do těla? Navštivte sportoviště Mikulůvka a zahrajte si s přáteli basketbal, tenis a mnoho dalšího. Nebo raději odpočíváte?
Kovošrot Vsetín - výkup kovu, elektroodpadu, autobaterií, likvidace autovraků
Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin.
Reklamní tisk, propagační tisk a grafické návrhy pro Vaši firmu od Garamond
Garamond ze Vsetína je společnost, která se zaměřuje na služby v oboru reklamy a tisku. Navrhne a vytiskne pro Vás vizitky, firemní formuláře a další propagační předměty.
Květinové vazby a ručně vyráběná česká keramika a sklo v Květinářství Lilie
Široký výběr květin od květin čerstvých řezných po květiny v pevných obalech a květinové vazby pro Vás má v sortimentu zboží Květinářství Lilie v Rožnově pod Radhoští.
Výroba a prodej plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli s příslušenstvím
Výrobou a prodejem plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. v Janové u Vsetína. Krytinu dodáváme s kompletním systémem příslušenství.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba