Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Vše potřebné pro požární ochranu – detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s příslušenstvím
Sortiment potřebný pro požární ochranu dodává společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně. Na eshopu firmy najdete detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s potřebným příslušenstvím.
Široký výběr hřbitovních svíček a hřbitovního skla nebo podzimní dekorace
Firma DROGERIE Petr Poruba z Rožnova pod Radhoštěm nabízí v tomto podzimním období široký výběr hřbitovních svíček nebo skla a v prodeji jsou i podzimní dekorace.
DROGERIE Petr Poruba
Výzkumná stanice travin a olejnin
Výzkum a vývoj v oblasti přírodních, technických a společenských věd. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a přírodních věd. Hledáme výzkumného pracovníka se zaměřením na genové zdroje.
Úklidová firma Vsetín, periodický i jednorázový úklid, úklid kanceláří, úklid průmyslových objektů
Nabízíme Vám periodický i jednorázový úklid administrativních budov, kanceláří, škol a zdravotnických zařízení.
Daňový poradce Vsetín, daňové poradenství, daňová přiznání, daňová evidence, mzdy
Nabízím služby daňového poradce z okresu Vsetín, pomáhám s daňovým přiznáním, daňovou evidencí, poskytuji kompletní daňové poradenství.
Výlisky z polymerních materiálů - profesionální kompletace plastových produktů
Na výlisky z polymerních materiálů a jejich následnou profesionální kompletaci se specializuje společnost Josefa Krčmy, která sídlí ve Vsetíně a zajišťuje kvalitní finální plastové produkty.
Josef Krčma - lisovna plastů
Zájezdy do zahraničí či po celém Česku luxusním autobusem MERCEDES, který si lze pronajmout
Pronájem luxusního autobusu značky MERCEDES na individuální zájezdy či pro cestovní kanceláře Vám zajistí společnost SKATRANS s.r.o., která má dlouholeté zkušeností s mezinárodní dopravou.
Výroba potravinových výrobků pro vegany, různé svačinky, bezmasé salámy, chlazené výrobky
Výrobou a dodávkou potravinových, zdravých bio výrobků, které jsou svým složením vhodné pro vegany se zabývá firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně. Potraviny obsahují luštěniny, obiloviny, zeleninu a ovoce.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava Vsetín, přeprava po celé Evropě vlastními vozy do 24 tun
Vnitrostátní a mezinárodní doprava Vsetín, k dispozici máme plachtové dodávky, lehkotonážní soupravy a návěsy s užitečnou hmotností 24 tun.
Velký výběr bezpečnostních systémů a kamer, dále fotopastí i čidel – prodej na eshopu
Prodej bezpečnostních systémů, kamer, fotopastí i čidel a dalšího zboží na svém eshopu poskytuje společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, působící především ve Zlínském kraji.
Výroba i distribuce chutných potravin vhodných pro celiaky, tedy pro bezlepkovou stravu
Na výrobu potravin, které jsou vhodné pro celiaky, tedy pro všechny, kteří dodržují bezlepkovou stravu, se zaměřuje potravinářská firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně, která dbá na zdraví svých zákazníků.
Česká bio a přírodní kosmetika Bione Cosmetics pro krásu a zdraví - prodej
Vyzkoušejte kosmetiku Bione Cosmetics, která je šetrná nejen k vaší pokožce, ale také k přírodě. DROGERIE Petr Poruba v Rožnově má tuto českou bio a přírodní kosmetiku nově v prodeji.
DROGERIE Petr Poruba
Galanterie Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí
Metrový textil, drobná galanterie a doplňkové zboží – velký výběr na prodejně ve Valašském Meziříčí – profesionální přístup a jedinečný sortiment.
Cyklo-Machač Vsetín, prodej kol a cyklistických doplňků, přilby, brusle, oblečení, trampolíny
Prodáváme kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou je kvalitní montáž, v případě reklamací rychlé vyřízení, prodej cyklistických doplňků.
Dodávky uhlí a písku Valašské Meziříčí, prodej paliv a sypkých stavebních hmot, štěrkopísky, drtě
Nabízíme k prodeji na všech našich skladech Valašské Meziříčí, Jablůnka, Horní Lideč tuhá paliva, sypké stavební hmoty, zahradní dekorace a mnoho okrasných kamínků.
Stomatologická laboratoř Vsetín, protetika, výroba zubních náhrad
V zubní laboratoři ve Vsetíně vyrábíme veškeré zubní náhrady, tzv. protetiku.
Dětská obuv Skippy Valašské Meziříčí, bezbariérový prodej dětské značkové obuvi a Eshop
Kamenná prodejna dětské obuvi ve Valašském Meziříčí nabízí kvalitní celoroční, zimní, vycházkovou, sportovní obuv i do vody a přezůvky.
Profesionální oprava i mytí nákladních vozidel v pojízdné myčce, doplnění náplně do klimatizace
O servis, opravy i mytí nákladních automobilů se postará profesionální tým společnosti SKATRANS s.r.o. ve Valašském Meziříčí. Také zajistí doplnění náplně do klimatizace.
Výroba plášťů, statorů čerpadel pro motory s vyšším obsahem - na sportovní účely
Různé díly pro hasičské stříkačky PPS 12 dodává firma Ing. Pavlištík Josef ze Vsetína. Vyrábíme pláště, statory čerpadel pro motory s vyšším obsahem, které jsou určeny převážně pro sportovní účely.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Výroba chutných hotových jídel a potravinářských výrobků bez alergenů, vhodné pro vegetariány
Velký výběr hotových a chutných potravinářských výrobků bez alergenů, vyrobených z kvalitních surovin, které jsou vhodné pro vegetariány, dodává společnost AMUNAK s.r.o. Vsetín.
Prodej bezpečnostních tabulek a značení, i fotoluminescenční, pro firmy a výrobny
Pro Vaši firmu zajistí dodávku a prodej bezpečnostních tabulek a značení, které vyžaduje zákon, společnost GlobShop se sídlem ve Vsetíně, působící převážně ve Zlínském kraji a po celé Čr.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Doprava zboží do zemí jižní a západní Evropy pomocí mezinárodní kamionové přepravy
Mezinárodní kamionovou přepravu do zemí po celé Evropě zajistí společnost SKATRANS s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí. Postarají se o dopravu Vašeho zboží rychle a spolehlivě.
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelina
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelinu Vám nabídne naše DROGERIE Petr Pouba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Dodavatel přepravních služeb v rámci České republiky i Evropy
Hledáte spolehlivého dodavatele přepravních služeb pro Vaši společnost? Vlastníte firmu a potřebujete zajistit nakládky a vykládky zboží u Vašich zákazníků?