Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Papírové tubusy a dutinky včetně plastových víček na všechny rozměry pro balení a ochranu zboží
Papírové tubusy, které ochrání Váše zboží při skladování i přepravě zakoupíte u společnosti AKRT CZ. U nás seženete také plastová víčka na tubusy všech rozměrů.
Automatické posuvné dveře - moderní prvek budov
Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat v České i Slovenské republice.
Dřevostavby na klíč a rodinné domy ze dřeva
Vaši vysněnou dřevostavbu na klíč či rodinný dům ze dřeva Vám v okolí Vsetína a celém Zlínském kraji postaví stavební společnost R2K CZECH, s.r.o. ze Vsetína.
Kartonové krabice, přepravní boxy - výroba levných a kvalitních obalů
Výrobou kvalitních, ale zároveň levných kartonových obalů, krabic a přepravních boxů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.
Lepenkové krabice s klopami na míru - transportní obaly pro bezpečnou přepravu zboží
Nakupujte kvalitní lepenkové krabice s klopami u společnosti Akart CZ spol. s r.o. z Vlašského Meziříčí, která Vám je vyrobí na míru podle Vaších potřeb a požadavků.
Rychlá překládka a manipulace se zbožím díky vyrovnávacím můstkům
Společnost SPEDOS nabízí vyrovnávací můstky pro rychlou a plynulou překládku zboží. Manipulace se zbožím bude snadnější díky naším vyrovnávacím můstkům. Působíme také v okolí Olomouce.
Výborná domácí zabijačka od 1. října -  chutné kvalitní produkty
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého si Vás od 1.října dovoluje pozvat na výbornou domácí zabijačku, kde si můžete pochutnat na spoustě různých kvalitních zabijačkových produktů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Protiprůvanové vratové clony - pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly
Protiprůvanové vratové clony nabízí společnost SPEDOS z Valašského Meziříčí, která je významnou výrobní společností a poskytuje Vám kvalitní pruhové závěsy pro sklady a výrobní haly.
Těsnění bezbariérových vstupů – padací dveřní těsnění proti průvanu, hluku, kouři i ohni
Firma Okentěs, spol. s r.o. má ve svém obchodním sortimentu automatické padací těsnění spodků dveří PLANET, které slouží k utěsnění spodků dveří proti průvanu a hluku, ale i proti kouři a ohni.
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký nově i v Jablůnce - vždy čerstvé maso a kvalitní uzeniny
Navštivte novou pobočku řeznictví a uzenářství Jana Černockého v jablůnce a vyberte si kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, lahodné masné tradiční speciality a čerstvé maso z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Kvalitní papírové krabice a obaly na míru - od návrhu, až po realizaci přesně podle Vašich požadavků
Zakázkově vyrábíme krabice na míru pro jednotlivce i firmy. Stačí oslovit společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí, která je specialistou na výrobu kartonových krabic a obalů.
Nouzové otevírání dveří, bytů v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice a výroba klíčů, autoklíčů, opravy zámků
Pokud nutně potřebujete službu Nouzové otevírání dveří v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice, obraťte se na firmu SYMO-Jiří Moučka. Provádíme i opravy zámků a výrobu nových klíčů i autoklíčů.
Prodejna vánočních ozdoby - baňky, figurky, dekorace
Podniková prodejna vánočních ozdob, baněk, figurek a jiných dekorací, kterou můžete navštívit ve Vsetíně, je společnost IRISA s širokým sortimentem ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob.
Výroba srubových, dřevěných domů, dřevostavby - zdravé a moderní bydlení
Výrobou srubových a dřevěných domů, dřevostaveb se zabývá firma Walfer s.r.o., které záleží na vašem zdravém a moderním bydlení. Sídlíme u Vsetína, blízko Zlína a stavby realizujeme po celém světě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Plovoucí podlahy, komplexní podlahářské práce
Společnost Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí komplexní podlahářské práce a plovoucí podlahy v okolí Vsetína a Kroměříže.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Prodej kartonové, lepenkové proklady, skládaný karton, vlnitá lepenka
Pokud sháníte kvalitní kartonové či lepenkové proklady, skládaný karton nebo vlnitou lepenku, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která má s výrobou a prodejem dlouholeté zkušenosti.
Produkty pro správnou montáž oken v zimě do minusových teplot
Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků oken a dveří. V nabídce materiálu máme produkty do minusových teplot pro správnou montáž oken v zimním období.
Jeřábnické práce, autodoprava s využitím hydraulické ruky
Jeřábnické práce, přeprava těžkých břemen a materiálu za pomoci hydraulické ruky, vyprošťování vozidel realizuje společnost Ivo Sýkora, Rožnov pod Radhoštěm.
Výroba firemní, pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky, klíčenky, odlévání na zakázku
Slévárna Zinako s.r.o. pro Vás již od roku 2003 vyrábí firemní či pamětní mince, plakety, žetony, přívěšky či klíčenky. Specializujeme se na odlévání na zakázku.
Výprodej krabic - levné kartonové a lepenkové proklady, klopové a archivační krabice
Levné kartonové proklady a krabice různých druhů a velikostí nakoupíte u firmy AKART za výprodejové ceny. Pořídit si můžete klopové i archivační krabice a další papírové zboží za zvýhodněné ceny.
Požární uzávěry, vrata a dveře s vysokou odolností a atraktivním designem
Požární vrata a dveře nabízí významná výrobní společnost SPEDOS, která nabízí požární uzávěry s vysokou odolností a atraktivním designem nejen ve Valašském Meziříčí, ale po celé ČR.
Ručně vyráběné skleněné Vánoční ozdoby a baňky – tradiční Vánoční dekorace z české výroby
České výrobní družstvo IRISA – Vánoční ozdoby se věnuje ruční výrobě skleněných vánočních ozdob. Na našem e-shopu naleznete ručně vyráběné skleněné Vánoční ozdoby pro tu správnou vánoční atmosféru.
Představujeme Vám roubenku Lopušánky - stavíme nízkoenergetické dřevěné domy na klíč
Společnost WALFER s.r.o se specializuje na výrobu nízkoenergetických domů z kvalitních vysušených dřevěných lepených lamel. Masivní dřevostavby dodáváme již více než 20 let v té nejvyšší kvalitě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Zakázková výroba odlitků, odznaků, medailí - levně a kvalitně
Slévárna Zinako s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí vyrábí přesné, levné a kvalitní odlitky ze zinkoslitiny díky moderní technologii odstředivého lití do silikonových forem.
Průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychlonavíjecí a skládací
Společnost SPEDOS je firma s dvacetiletou zkušeností s výrobou průmyslových vrat ve Valašském Meziříčí v okrese Vsetín.