Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vsetín
Prodej, pronájem, servis vysokozdvižné a manipulační techniky, Vsetín
Prodejem, pronájmem i specializovaným servisem vysokozdvižné a manipulační techniky se zabývá společnost VZV Kubík, patřící pod společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Bylinné tinktury, oleje, zelené potraviny přímo od výrobců v lékárně s přírodní a čínskou medicínou
V příjemném obchůdku ZELENÁ LÉKÁRNA – Lenka s.r.o. ve Vsetíně s čínskou a přírodní medicínou zakoupíte bylinné tinktury, oleje, i pro aromaterapii, zelené potraviny, bio kosmetiku a zubní kartáčky.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Odborné učiliště a střední škola Zlínský kraj - Vsetín
Maturitní obory, učiliště, středoškolské vzdělání zakončené maturitu nebo výučním listem, střední odborná škola ve Zlínském kraji, technické a gastronomické obory.
Střední odborná škola Josefa Sousedíka Vsetín
Pěstitelská pálenice, výroba destilátů z různých druhů zkvašeného ovoce
Pan Vladislav Vaněk již od roku 2003 provozuje ve Stříteži nad Bečvou pěstitelskou pálenici o objemu kotle 300 litrů. Pálenice je určena k výrobě destilátů z různých druhů zkvašeného ovoce.
Prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů
Pan Martin Mikulaj se sídlem ve Vsetíně ve Zlínském kraji nabízí prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů.
Zemní práce, vodní a vodohospodářské stavby, revitalizace vodních toků a výstavba vodních nádrží
Společnost K.L.M.v.o.s. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na veškeré zemní práce a zabývá se také realizací vodních a vodohospodářských staveb, revitalizací vodních toků a výstavbou vodních nádrží.
K.L.M., v.o.s. zemní práce Vsetín
Automatické závlahové systémy, závlahy - realizace, návrh i záruční servis závlahových systému
nechte si zrealizovat automatické závlahové systémy od firmy Zahradnické služby Hastík, která působí ve Zlíně i Vsetíně. Montáž automatické závlahy je nejlepší volba pro dosažení ideální zálivky.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce v okrese Vsetín
Firma - Patrik Adlt již od roku 2008 provádí veškeré zednické, obkladačské, sádrokartonářské a podlahářské práce především v okrese Vsetín.
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
Geodetické práce Rožnov pod Radhoštěm, geometrické plány pro vytyčení staveb, zaměření pozemků
Provádíme geodetické práce, od zaměření staveb, vytyčení hranic pozemku, přes zpracování geodetických podkladů pro projekty, až po ověřování výsledků zeměměřičských činností.
Kovovýroba Valašské Meziříčí, profesionální obrábění kovů, dělení materiálu, frézování, vrtání
Jsme specialisté na služby v oboru kovoobrábění, poskytujeme kovovýrobu ve Valašském Meziříčí, dále dělení materiálů, obrábění kovů, vrtání, svařování, soustružení, frézování.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Výroba a prodej elektrického vyhřívání sedadel vozidel či vyhřívaných autopotahů
Elektrické vyhřívání sedadel vozů či vyhřívané autopotahy Vám dodá a zajistí i montáž a případný servis společnost HT car system s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, působící v okrese Zlín a po celé ČR.
HT car system s.r.o.
Servis bazénů - jarní zprovoznění bazénů Vsetín, kontrola bazénu po technické stránce, čištění
Na jaře zajišťujeme zprovoznění bazénů včetně kontrol bazénu po technické stránce, čištění bazénu, doplníme chybějící vodu a provedeme ošetření vody po zimě.
Výkup a sběr elektroodpadů, zpracování spotřebičů a elektroniky Vsetín
Výkup, sběr a zpracování elektroodpadů, vyřazených spotřebičů, elektroniky a produktů s obsahem drahých kovů, to vše jsou činnosti společnosti Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Velikonoční dekorace, barvy, semena a sazenice cibule za akční ceny
DROGERIE Petra Poruby z Rožnova pod Radhoštěm poskytuje široký sortiment kvalitních barev za příznivé ceny. Mimo jiné zde kromě klasických drogistických výrobků zakoupíte i velikonoční dekorace.
DROGERIE Petr Poruba
Znalec, odhadce na oceňování majetku s dlouholetou zkušeností
Chcete znát hodnotu vašeho majetku a hledáte znalce, nebo odhadce na oceňování majetku, který bude spolehlivý a zkušený? Obraťte se na specialistu Ing. Tomáš Hurtu ze Vsetína.
Ing. Tomáš Hurta - Oceňování nemovitostí
Obalové materiály Vsetín, prodej nových a jednou použitých vaků big bag, kartonové krabice, palety
ZABAG s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet.
Přírodní kosmetika pro zdravou a čistou pokožku i vlasy, masážní masti, oleje i gely
Zakoupit přírodní kosmetiku, masážní masti, oleje a gely můžete v obchůdku ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka s.r.o., který najdete ve Vsetíně. Dopřejte sobě a své pokožce tu nejlepší péči.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Ultralehké skládací nafukovací katamarány MINICAT
Ultralehké, skládací a nafukovací katamarány vhodné pro zkušené jachtaře i začátečníky zakoupíte na e-shopu airtex.cz. Vydejte se na dovolenou k moři nebo na přehradu s vlastním katamaránem MINICAT.
Náhradní díly pro hasičské stříkačky PPS 12 - k objednání z e-shopu
Firma Hasičské stříkačky PPS 12 - Ing. Pavlištík Josef vám zajistí dodávku náhradních dílů pro hasičské stříkačky - stačí si vybrat z katalogu a jednoduše zakoupit v e-shopu.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Oceňování a převody majetku, ocenění ochranných známek, zjištění tržní hodnoty firem
Odborníky na oceňování hmotného i nehmotného majetku najdete u firmy Ing. Tomáš Hurta - Oceňování nemovitostí ze Vsetína. Naši nezávislí znalci ocení Vaši nemovitost, podnik, akcie, know-how ad.
Ing. Tomáš Hurta - Oceňování nemovitostí
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Vzduchotechnika a klimatizace Vsetín, realizace vzduchotechniky a klimatizace, montáže
Provádíme kompletní realizace vzduchotechniky a klimatizace včetně montáží, revizí a servisních služeb.