Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Bezpečnostní agentura Ivana Píclová Plzeň
O ochranu vašeho majetku, ostrahu bytů, domů a firemních nebo rozsáhlých průmyslových objektů se postará non-stop soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Detektivní služby – po celé České republice
Komplexní detektivní služby od diskrétních profesionálů nabízí firmám i jednotlivcům po celém území České republiky společnost Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni.
Kontrola neschopenek – jednorázová i opakovaná dle přání zadavatele
Nejste si jisti, jestli Vaši zaměstnanci v době pracovní neschopnosti opravdu řádně marodí? Firma Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí služby jednorázové i opakované kontroly neschopenek.
Ozubené válce válcovacích stolic Plzeň
Společnost Xtek Europe, s.r.o. se zastoupením v Plzni nabízí na náš trh ozubené válce válcovacích stolic s vylepšenou konstrukcí, jejichž výroba odpovídají kvalitativním standardům.
Výroba kabelových svazků Plzeň
Pokud hledáte spolehlivého výrobce kvalitních kabelů a kabelových svazků na zakázku, kontaktujte firmu DURANGO electronic s.r.o. z Plzně. Vyrábí různé délky a průměry bez limitu vyrobených kusů.
DURANGO electronic s.r.o.
Úpravy automobilů pro zdravotně postižené Plzeň
Vyžaduje Váš automobil speciální úpravy? Společnost Meta Plzeň s.r.o. se věnuje úpravám automobilů pro zdravotně postižené nebo hendikepované řidiče i posádku.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Stavební rekonstrukce bytu, koupelny, kuchyně, kompletní realizace interiérů
Stavební rekonstrukce bytu, interiérů, koupelny, kuchyně, rozvodů, montáž oken a podlah, obkladačské, sádrokartonářské práce návrh a realizaci provádí MYPA STAV, Plzeň.
Personální agentura s outsourcingem, agenturní zaměstnání s prací pro cizince mimo EU
Nové pracovní uplatnění nebo nové zaměstnání Vám poskytne česká personální agentura sídlící v Plzni AWA Europe SE. Zajistíme Vaší firmě potřebné zaměstnance či kvalitní outsourcing z celého světa.
Stříkací zařízení a technika pro aplikaci barev a nanášení nátěrových hmot, prodej barev
PEŠEK technology spol. s.r.o. je společnost zabývající se poradenstvím a prodejem stříkacího zařízení pro aplikaci barev a nátěrových ploch. Jsme zkušená firma z Plzně s dvacetiletou praxí v oboru.
Mražené i nemražené potraviny, mléčné výrobky, distribuce a zásobování škol a restaurací
APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností je prodej a distribuce mražených a nemražených potravin a mléčných výrobků. Nabízíme široký sortiment zboží té nejvyšší kvality.
STK Nepomucká Plzeň
Aby se Váš vůz mohl účastnit silničního provozu, musí mít platnou technickou kontrolu. Neriskujte pokuty a problémy s policií při silniční kontrole a objednejte se do STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Fyzická ostraha objektů Plzeň
Obáváte se o bezpečnost svého majetku nebo firemních prostor? Pokud vyhledáte služby fyzické ostrahy objektů od spolehlivé Bezpečnostní agentury Ivany Píclové z Plzně, můžete klidně spát.
Certifikované přípravky na ochranu rostlin, hnojiv a osiv pro zemědělství, velkoobchod
Ochrana rostlin proti škůdcům a chorobám s certifikovanými přípravky, prodej hnojiv a osiv pro zemědělství zajišťuje velkoobchod s agrochemikáliemi AGROSPOL Czech spol. s r.o.
Bezpečnostní agentura, ochrana majetku, osob, střežení objektů, detektivní služby
Ochranu majetku, ostrahu osob, střežení objektů, firem, skladů, detektivní služby, bezpečnostní služby při společenských shromážděních poskytuje bezpečnostní agentura High Security s.r.o.
Zakrytování strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, výroba
Opláštění strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, bezpečnostní zakrytování konstrukcí, výrobu, montáž a údržbu zajišťuje společnost CREMER Bohemia s.r.o., Plzeň.
Výroba jednofázových či třífázových výkonových transformátorů autotransformátorů
ETD transformátory a.s., společnost zabývající se výrobou a dodávkou výkonových transformátorů a autotransformátorů. Vyrábíme transformátory pro železniční průmysl a také reaktory.
ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Autoservis Plzeň
Hledáte kvalitní autoservis a jste z Plzně a okolí? Pak neváhejte a zajeďte se přesvědčit o kvalitách služeb nabízených v Autoservis Plzeň-Letná s.r.o., kde je spokojenost zákazníků na prvním místě.
Dopravní stavby, výstavba místních komunikací, silnic, parkovišť a chodníků v Plzni
Společnost Florian servis s.r.o. se zabývá silničním a pozemním stavitelstvím, dále dopravními, pozemními a inženýrskými stavbami. Stavíme chodníky, silnice, parkoviště aj. Sídlíme v Plzni.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Dotace na tepelná čerpadla Plzeň - Kotlíkové dotace
Společnost Enerfin plus s.r.o. z Plzně je registrovaným dodavatelem v projektu Nová Zelená Úsporám a nabízí pomoc a poradenství zájemcům o kotlíkové dotace na tepelná čerpadla.
Pohřeb Plzeňský kraj
Komplexní a vysoce profesionální služby v oblasti pohřebnictví, zajištění pohřbů a pohřebního zboží nabízí pro Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.
Odtahová služba z Plzně, vyprošťování kamionů, osobních a užitkových aut při havárii
Rychlou pomoc v případě havárie či poruchy zajistí firma Auto Kadet z Plzně. Pracujeme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, na území celé Evropy. Vyprošťujeme, odtahujeme kamiony, osobní a užitková vozidla.