Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Zámečnictví, posuvné, pojezdové, vjezdové, křídlové brány a vrata
Výrobou, prodejem a montáží bran a vrat za rozumnou cenu se zabývá společnost Zámečnictví D.S. se sídlem v Plzni.
Sanace vlhkého zdiva a zateplení Vás zbaví vlhkosti a plísní v domě - EKZ Sanace staveb s.r.o.
Společnost EZK Sanace staveb s.r.o. z Plzně zajistí, aby se Váš dům zbavil vlhkosti a plísně. Poskytuje služby v oblasti sanace staveb, a to jejich hydroizolaci a odvlhčení.
Dodávka a montáž centrálních vysavačů Plzeň – pro komerční využití i do domácností
Pokud chcete minimalizovat prachové alergeny v domě, použijte centrální vysavač, který vyvádí prach i roztoče ven z budovy.
Geodetická kancelář, geodetické práce v katastru nemovitostí, inženýrská geodézie, digitalizace, poradenství
Společnost Dankovič geodetická kancelář, s.r.o. se sídlem v Plzni se zabývá geodetickými pracemi nejen pro firmy, ale i pro jednotlivce a státní správu.
Dodavatel fotovoltaických panelů a komponentů Plzeň - pro rodinné domy a střešní plochy průmyslových hal
Chcete být šetrní k přírodě a neznečisťovat životní prostředí výrobou elektrické energie? Pořiďte si fotovoltaickou elektrárnu na klíč od generálního dodavatele.
Zemní práce, stavební práce, výstavba silnic a dálnic, jeřábnické práce, nákladní přeprava, nadměrný náklad
Společnost APB - PLZEŇ s.s. se sídlem v Losiné u Plzně se již od roku 1991 zabývá veškerými zemními a stavebními pracemi, demolicemi, nákladní dopravou a jeřábnickými pracemi.
APB - Plzeň, a.s.
Vlasové studio IN Plzeň, dámské, pánské i dětské kadeřnické služby, vlasové poradenství, prodej vlasové kosmetiky
Vlasové studio IN nabízí v centru Plzně profesionální dámské, pánské i dětské kadeřnické služby a vlasové poradenství ohledně volby střihu, vlasové kosmetiky nebo péče o vlasy.
Rekonstrukce, renovace a realizace bytových jader, koupelen a zednických prací Plzeň
Bydlíte v bytě s klasickým jádrem a už dlouho přemýšlíte o moderní rekonstrukci? Potřebujete zrenovovat koupelnu nebo provést menší opravy a práce všeho druhu?
Služby ochrany majetku a osob, bezpečnostní služby, detektivní služby, montáže elektronických systémů
Společnost Safe point s.r.o. nabízí služby v oblasti ochrany majetku a osob, detektivní služby, bezpečnostní služby a montáže elektronických systémů.
Veterinární klinika s dlouholetou tradicí Plzeň – ošetření psů, koček a koní
Zvěrolékař a veterinární klinika Plzeň, veterinární služby pro zvířata v Plzeňském kraji, profesionální služby pro zvířecí mazlíčky v klinice, ošetření psů, koček a koní – Klinika Kleisslova Plzeň.
Nejlepší přírodní mast na atopický ekzém na českém trhu
Přírodní masti ověřené uživateli, e-shop s přírodní kosmetikou založenou na mnohaletých zkušenostech s atopickým ekzémem, internetový prodej bio přírodní masti.
Koordinace BOZP, technický dozor a programování na CNC od VSI STAVBY spol. s.r.o.
Společnost VSI STAVBY spol. s.r.o. sídlící v Plzni se zaměřuje na stavební a inženýrské práce a poskytuje i služby v oblasti CNC strojařiny.
Transformátory na zakázku vyrábí montuje a servisuje ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Podnikáte v energetice či jiném průmyslovém odvětví? Hledáte spolehlivého dodavatele výkonových transformátorů a reaktorů? Již neztrácejte čas a kontaktujte naši společnost ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Daňové a ekonomické služby, insolvenční poradenství, vedení účetnictví, stavba RD na klíč
Společnost BASTO Invest s.r.o. se zabývá veškerými daňovými a ekonomickými službami a nabízíme také insolvenční poradenství. Současně svým zákazníkům nabízíme také výstavbu rodinných domů na klíč.
BASTO Invest s.r.o. účetnictví
Výroba a dodávka kvalitních betonových směsí, Betonárna Plzeň
Betonárna AZS BETON s.r.o. vyrábí a dodává betonové směsi, betonové a železobetonové prefabrikáty na zakázku, Betkostky.
Opravy a prodej elektrospotřebičů Plzeň, připojení myček, sporáků, sušiček, praček, varných desek
Provádíme opravy, prodej a připojení veškerých elektrospotřebičů jak volně stojících tak i vestavných spotřebičů, zajišťujeme dopravu a servis v Plzni a okolí.
Lešení levně Plzeň, stavební lešení fasádní modulární i pojízdné, doprava po ČR zdarma
Jsme prodejci značkových stavebních lešení, bednění, strojů a dalších nových i použitých vybavení staveb a stavebních firem za zajímavé ceny, doprava po ČR zdarma.
Servis a výroba hydraulických průmyslových hadic Plzeň - na počkání
Firma Adrián – HADICEADRI z Plzně nabízí opravy a servis hydraulických hadic a výrobu hydraulických hadic nebo hadic s koncovkami pro tlakové mytí nebo do potravinářského průmyslu.
Stříkací a lakovací technika, lakovací zařízení, čerpadla a ostatní příslušenství se sídlem v Plzni
Je nedílnou součástí vaší výrobní společnosti také vlastní lakovna? Jste zvyklí se při své práci spoléhat jen na ty nejkvalitnější prověřené dodavatele? Chcete kvalitu a žádné kompromisy?
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Montáž a opravy plynových zařízení, potrubní systémy a rozvody
Řešíte v rámci stavebního projektu rozvody plynu či jiné tlakové potrubní systémy? Povedlo se vám narušit plynové potrubí během výkopových prací?
Svařování hliníku, nerezu, litiny a pájení kovů Plzeň, svařování metodou TIG a MIG, opravy chladičů
Nabízíme svařování kovů hliník, nerez a litinu metodou TIG, MIG, MAG, MMA. Dále se specializujeme na výrobu a opravy chladičů ze všech používaných materiálů.
Manuální a přístrojová lymfoterapie Plzeň
Odstranění různých zdravotních problémů pomocí lymfoterapie, lymfoterapeutická ordinace Plzeň, detoxikace organismu pomocí lymfoterapie.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Kadeřnický salon Olivia Plzeň, dámské a pánské stříhání, barvení, přelivy, melírování, nové image
Kadeřnický salon Olivia Plzeň tvoří profesionální kadeřnice, které se zúčastňují častých školení, aby si zvyšovaly kvalifikaci a udržely krok s módními trendy.
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Stavební firma Romana Vojáčka Plzeň
Rekonstrukce bytů, instalatérské a stavební práce všeho druhu, interiérové i exteriérové stavební práce, služby v oblasti topenářství.