Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Rozvody potrubí plynu, vody, par pro průmyslová odvětví
Montáž a opravy potrubí pro potravinářský a chemický průmysl, plynové přípojky, instalace plynových zařízení a jiné potrubářské práce zajišťuje společnost SWE Technologies a.s.
Lakovací zařízení a zásobníky na materiál
Dodavatel zařízení pro povrchové úpravy lakováním, aplikace nových technologií, automatické lakovací zařízení pro průmyslové podniky, zásobníky pro dávkování materiálů od Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty Plzeň – kvalitní a odolné
Odsávací hadice na abrazivní materiály a granuláty z kvalitních materiálů a vysokou odolností při nejrůznějším použití nabízí společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Dodavatel náhradních dílů pro motorová vozidla v Plzeňském kraji
Náhradní díly do automobilů, servis s montáží, autodíly špičkové kvality a nejnižší ceny, krátké dodací termíny se zaměřením na spokojenost zákazníka od Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Specialista na poli bezpečnostních a kamerových systémů v Plzeňském kraji
Projekty v oboru bezpečnosti, výzkum, zabezpečení, analýzy kamerových systémů a soudních procesů, s tím vším vám pomůže společnost GLOPERA spol. s r.o.
GLOPERA spol. s r.o.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Nové i použité náhradní díly pro automobily – prodej a montáž
Náhradní díly, kvalitní komponenty pro osobní i nákladní automobily za přijatelné ceny prodává i rovnou vymění AUTOKOMPLET-SERVIS Plzeň, s.r.o.
Soukromá střední hotelová škola a odborné gastro učiliště Plzeň
Máte v rodině "deváťáka", který stále ještě nemá zvolenou střední školu? Pomáháte mu řešit dilema, kam se přihlásit? Rozšiřte možnosti o soukromá zařízení.
Online žádost o hotovostní půjčku Plzeň, výhodné spotřebitelské úvěry, půjčky na účet, refinancování
Online zdarma žádost o hotovostní půjčku Plzeň, výhodné spotřebitelské úvěry, půjčky na účet, refinancování, zajištěná půjčka.
Autoservis a prodej náhradních dílů Plzeň
Opravy automobilů a nákladních vozů, servis a údržba motorových vozidel, motorů, brzd, autoelektrikářské a autokarosářské práce v Plzni zajišťuje autoservis Autokomplet.
Komplexní gynekologická a porodnická péče, prevenci, antikoncepce
Gynekolocko-porodnická péče, prevence, diagnostika a léčba gynekologických obtíží, péče o těhotné ženy, komplexní služby v oblasti antikoncepce v ordinaci MUDr. Ivana Khollová, Plzeň.
Studium designu, sochařství, restaurování, malby a fotografování
Design, malbu, sochařství či restaurování a jiné umělecko-průmyslové obory zakončené maturitou vyučuje střední škola Zámeček v Plzni.
Střední uměleckoprůmyslová škola a Základní umělecká škola Zámeček s.r.o.
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna, léčba otoků, celulitidy
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna,léčba lymfatických otoků, manuální, přístrojové lymfodrenáže, léčba celulitidy, fyzioterapie, individuální ortopedické vložky.
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, prevence
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, mamografické preventivní vyšetření žen, biopsie prsu tenkou jehlou FNB, ultrazvukové vyšetření, duktografie.
Mediray, s.r.o.
Technické a evidenční prohlídky Plzeň, pravidelné prohlídky vozidel, osobní, nákladní, motocykl
Technické a evidenční prohlídky Plzeň, pravidelné prohlídky vozidel dle zákona, osobní, nákladní, motocykl, přívěs brzděný i speciální, prohlídky přestaveb vozů i na LPG/ CNG.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Veterinární ambulance Kleisslova - nadstandardní péče pro Vaše mazlíčky
Sháníte pro svého zvířecího mazlíčka nadstandardní veterinární péči a jste z okolí Plzně? Kontaktujte naši veterinární kliniku Kleisslova v Plzni.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Advokátní kancelář, právní služby, zastupování před soudy, kupní a darovací smlouvy Plzeň
Komplexní právní služby v oblasti občanského, rodinného, obchodního, pracovního, závazkového a insolvenčního práva i práva k nemovitostem.
Technické kontroly individuálně dovezených vozidel z EU a USA, Plzeň
Kontroly motocyklů, osobních a nákladních vozidel a přívěsů, těsnost souprav CNG, výpis technických dat a evidenční prohlídka zahraničních dokladů od firmy STK Nepomucká, s.r.o., Plzeň.
Opravy a revize jeřábů Plzeň
Pracují Vaši zaměstnanci se zdvihacím zařízením? Pravidelné revize a nutné opravy jeřábů pro dodržení bezpečnosti práce nabízí firma JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Pronájem lešení Plzeň
Stavíte, Přestavujete, Opravujete fasádu, střechu nebo malujete vnitřní prostory s vysokými stropy? Výškové práce Ing. Jiří Žižka z Plzně nabízí pronájem lešení včetně dopravy, montáže i demontáže.
Úklidové služby pro firmu i domácnosti zajistíme po celé ČR
Úklid firem, domácnosti a průmyslových hal, čištění auta, mytí oken, venkovní úklid zahrad zajistíme po celé ČR úklidová společnost High Security s.r.o.
Realizace dopravních staveb Plzeň
Česká stavební společnost Florian servis s.r.o. se sídlem v Plzni realizuje dopravní stavby nejen v Plzeňském kraji. Garantujeme kvalitně a profesionálně provedené zakázky v dohodnutých termínech.