Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Finanční poradenství, správa osobních financí, analýza finančního portfolia zákazníků
S krátkodobým i dlouhodobým finančním plánováním Vám pomůže společnost FINSIMA s.r.o. z Plzně 1 - Severní Předměstí. Zanalyzujeme Vaše finance a zajistíme zvýšení výnosu kapitálu.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Mateřská škola s nadstandardní péčí a důrazem na rozvoj osobnosti dětí
Mateřská škola Drobeček s.r.o. v Plzni poskytuje nadstandardní péčí pro děti od 2 let, klade důraz na rozvoj osobnosti, správný vývoj jedince s individuálním přístupen v anglicko-českém prostředí.
Stříkací zařízení pro průmysl, stavebnictví, malířské práce
Profesionální stříkací zařízení, čerpadla, pistole pro aplikaci nátěrových hmot, které jsou vhodné pro průmysl, stavebnictví a malířské práce dodává PEŠEK technology spol. s r.o.
Kabelové svazky Plzeň
Kabelové svazky libovolných průměrů a délek speciálně pro Vaši výrobu Vám dodá spolehlivý dodavatel, firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací, zařízení nízkého napětí, bleskosvodů realizuje společnost Miroslav Pech, Plzeň.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Výškové práce Petr Huňatý, mytí budov, kácení stromů, Plzeň
Výškové práce, mytí oken a budov ve výškách, zateplení atik, opravy a nátěry vysílačů, rizikové kácení stromů realizuje společnost Petr Huňatý, Plzeň.
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Personální agentura, hledání práce, nábor kvalifikovaných zaměstnanců pro manuální práci
Se situací na trhu práce a hledáním potřebné pracovní síly Vám pomůže personální agentura HOFMANN WIZARD s.r.o. z Plzně. Kvalitní a propracovaný servis ve sféře lidských zdrojů.
Výroba elektroniky na zakázku Plzeň - od jediného kusu po tisícové série
Výrobou elektroniky na zakázku od vytvoření prototypu nebo výroby jediného unikátního kusu až po velké série se zabývá společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Šperky a bižuterie, zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli
Klenoty pro každou příležitost, zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli, bižuterie, prodej prstenů, řetízků, náramků a přívěsků realizuje Zlatnictví ZLATÁ KORUNA, Plzeň.
STK Plzeň online rezervace – rychlé a pohodlné
Neodkládejte již déle povinnou kontrolu emisí Vašeho vozu a využijte rychlé a pohodlné online rezervace na webových stránkách STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Kusová výroba kabelových svazků
Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně nabízí své služby kusové výroby kabelů různých rozměrů a kabelových svazků podle zadání zákazníky.
DURANGO electronic s.r.o.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Ostraha a zabezpečení objektů
Neriskujte vykradený byt nebo kanceláře a využijte služeb ostrahy a zabezpečení objektů, které nabízí bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně.
Restaurace v Plzni s dětským koutkem a salonky pro akce a oslavy
Restaurace U Majáku v Plzni nabízí kvalitní a chutné jídlo, místo pro rodinné a firemní oslavy, venkovní terasa, salonky s dětským koutkem a audio video technikou.
Poradenství v oboru vodních staveb Plzeň
Poradenství v oboru vodních staveb včetně odborný dohled při provádění rekonstrukcí a realizací staveb Vám zajistí pan Ing. Alfréd Samek z Plzně.
Výroba tištěných spojů Plzeň
Hledáte prověřenou firmu na výrobu tištěných spojů? Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje rychlost a kvalitu a přijímá zakázky na výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Tištěné spoje Plzeň - výroba
Výrobu tištěných spojů na zakázku v jakémkoliv množství s rychlým termínem splnění zakázky nabízí společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Vazby - kroužková, termo Plzeň
Potřebujete připravit podklady pro konferenci, školení nebo výběrové řízení? Firma Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni se postará o rychlou a kvalitní kroužkovou nebo termu vazbu.
Velkoplošný tisk Plzeň
Potřebujete zajistit kvalitně provedený velkoplošný tisk? Pak se neváhejte obrátit na firmu Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni.
Firemní a vzdělávací kurzy Plzeň - rozvíjejte svou odbornost  pomocí Gradua-CEGOS
Pořádáme otevřené kurzy a školení, zakázkové kurzy na míru – prezenční, distanční nebo kombinované, profesní vzdělávání a rekvalifikace.
Výroba elektroniky od jednoho kusu Plzeň
Firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně se zabývá zakázkovou výrobou elektroniky, kabelových svazků a osazováním tištěných spojů na zakázku již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.