Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Náhradní plnění ZPS Plzeň - novela o povinnosti zaměstnávat osoby se ZPS
Bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně poskytuje náhradní plnění ZPS, jelikož více jak polovina našich zaměstnanců má změněnou pracovní schopnost.
Služby auditu a účetnictví Plzeň prověří správné vedení vašeho účetnictví
Vlastníte firmu a chcete mít jistotu, že je Vaše účetnictví vedeno správným a průkazným způsobem? Služby auditu a účetní poradenství nabízí spolehlivá firma MARK AUDIT CONSULTING, s.r.o. z Plzně.
Mateřská školka Plzeň respektuje osobnost každého dítěte
Máte malé dítě a hledáte školku, kam se bude každé ráno těšit a kde bude spokojené? Montessori mateřská škola Pampeliška s.r.o. v Plzni má připravený pro děti hodnotný program na každý den.
Soudní znalec, posuzování a oceňování stromů, zahrad, zahradní architektury, Plzeň
Posuzování a oceňování stromů, zahrad, zahradní architektury, dendrologie, sadů, okrasných dřevin Vám zajistí soudní znalec Ing. Karel Drhovský, sídlící v Plzni.
Pult centrální ochrany Plzeň
Pult centrální ochrany PCO v Plzni nabízí bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová. Agentura se stará o bezpečnost Vašich objektů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Výbava pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, Plzeň
Vybavení pro požární sport, hadice, proudnice, sportovní savice, ventily, terče, nádrže či poháry si můžete zakoupit u společnosti Jan Benda Požární služby, Plzeň.
Patrolovací služba Plzeň
Nechcete utrácet za klasickou fyzickou ostrahu objektu a přesto potřebujete mít Váš majetek zabezpečen? Využijte patrolovací službu, kterou poskytuje SBA Ivana Píclová z Plzně.
Autobusová a minibusová doprava v ČR a celé Evropě, přeprava na letiště Praha
Autobusovou, minibusovou a osobní dopravu v tuzemsku i zahraničí, přepravu na letiště Praha, dopravu pro zaměstnance firem Vám zajistí společnost DaTa EXPRES a.s. se sídlem v Plzni.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Citroën Plzeň
Pokud hledáte prvotřídní autoservis, kde je spokojenost zákazníků na prvním místě, pak navštivte autorizovaného prodejce vozů Citroën, Autoservis Plzeň-Letná s.r.o.
Střešní krytiny ocelové, sendvičové panely, okapové systémy, prodej
Střešní ocelové krytiny, sendvičové panely, trapézové plechy, falzetové krytiny, střešní doplňky, okapové systémy prodej a servis Vám zajistí společnost HILLE CZ s.r.o., Plzeň.
Patrolovací služba Plzeň - pravidelné či namátkové kontroly objektu a jeho okolí
Patrolovací službu od Bezpečnostní agenturu Ivany Píclové z Plzně využijete v místech, kde není možná nebo vhodná fyzická ostraha. Kontroly jsou prováděny v pravidelných nebo namátkových intervalech.
Středisko Doprava a mechanizace Plzeň – zapůjčení strojů a opravy aut
Potřebujete zapůjčit stroje pro mechanizaci nebo opravit nákladní automobily značek Tatra, Avia, Multicar? Kontaktujte středisko Doprava a mechanizace společnosti EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Rekonstrukce bytu i domu bez starostí Plzeň - vy budete v klidu a pohodě
Chystáte se rekonstruovat dům nebo byt? Pak se připravte, že váš čeká spousta práce. Uvítali byste pomoc od někoho, kdo se v opravách vyzná?
Účetnictví Plzeň
Vedení účetnictví je zodpovědná a nedílná část každého podnikání. Pokud se raději věnujete obchodu nebo klientů, svěřte účetnictví své firmy bez obav firmě Jitky Švojgrové z Plzně.
Oprava čalounění na starožitném nábytku Plzeň
I ten nejkvalitnější starožitný nábytek potřebuje čas od času nové čalounění nebo menší či větší opravu. Odborně odvedenou práci zaručí čalounictví Yvetta Šantorová z Plzně.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Ostraha majetku Plzeň - fyzická ostraha kanceláří, průmyslových objektů, bytů, zabezpečení objektů
Bezpečnostní agentura Ivany Píclové Vám zajistí ostrahu Vašeho majetku pro bezproblémový provoz. Fyzická ostraha je osvědčený způsob, při kterém ochráníte svůj majetek či osoby.
Rostlinná a živočišná výroba, zemědělská společnost, Šťáhlavy, okres Plzeň
Rostlinnou a živočišnou výrobou se zabývá zemědělská společnost AG-PRODUKT a.s. - chov skotu, dojnic, tržní produkce mléka, masa, pěstování obilovin, výroba krmných směsí.
Výroba pneumatického a hydraulického šroubení Plzeň -  další hydraulické a pneumatické prvky
Výrobou a prodejem hydraulického šroubení k hydraulickým a průmyslovým hadicím se zabývá česká společnost Karel Adrián – HADICEADRI v Plzni.
Pozlacování plátkovými kovy, restaurátorské práce, Plzeň
Pozlacováním plátkovými kovy, restaurováním, lakováním, kašírováním a dalšími úpravami povrchů uměleckých předmětů se zabývá Zahradníková Radka – pozlacovačka a restaurátorka z Plzně.
Čalounictví Plzeň, dejte svému nábytku moderní vzhled, ze starého udělejte nový
Pokud se nechcete rozloučit se svým původním nábytkem nebo se Vám nehodí do nového interiéru, není to problém. V plzeňském čalounictví paní Yvetty Šantorové Vám se vším pomohou.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Prodej použitého materiálu na stavbu Plzeň
Stavíte, přestavujete, budujete a hlídáte náklady za stavební materiál? Ideálním řešením je navštívit prodej použitého materiálu STAVOBAZAR v Plzni, kde nakoupíte levně a ušetříte.
Průmyslové stavby, výstavba Plzeň – spolehlivě, rychle a kvalitně
Rozšiřujete výrobu a plánujete přistavět nebo rekonstruovat novou výrobní halu či sklad? S průmyslovou výstavbou a stavbou ocelových hal má zkušenosti spolehlivá firma EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Renovace čalounění starožitného nábytku Plzeň
Yvetta Šantorová z Plzně se zabývá renovací čalounění starožitného nábytku. Nabízí renovaci sedacích souprav, židlí, křesel a dalšího nabýtku na zakázku.
Čalounictví Šantorová Yvetta