Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Krabice a papír Plzeň - prodej papírových sáčků, papírů, krabic a štítků
Kvalitní papír, papírové sáčky, krabice na dorty a pizzu, štítky od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v našem e-shopu nebo kamenné prodejně.
Folie Plzeň - prodej obalového materiálu, folie polyethylenové, potravinové, smršťovací a alobal
Folie z různých materiálů s širokou škálou využití včetně příslušenství od firmy Obaly Greit s.r.o. z Plzně nakoupíte výhodně v našem e-shopu.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Tašky Plzeň - prodej polyethylenových, mikrotenových a nákupních tašek
Polyethylenové tašky, jakož i tašky mikrotenové – barevné, transparentní, s potiskem a nákupní tašky s plastovými uchy od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o.
Výroba obalované směsi asfaltem, kamenivo, pro výstavbu a opravy komunikací
Vyrábíme obalované směsi asfaltem, kamenivo pro opravu a výstavbu komunikací. Vyrábíme asfaltovou směs CANADEX-MIX pro opravy asfaltových povrchů za sněhu, deště mrazu, náledí.
Výroba a prodej teplé asfaltové směsi pro opravy vozovek a chodníků Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí a prodává teplé asfaltové směsi pro výstavbu a opravy pozemních komunikací.
Kalibrace měřících přístrojů Plzeň - kalibrace přístrojů
Potřebovali byste kalibrovat přístroje, které používáte ve své firmě? Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. zajišťuje kalibraci přístrojů rovnou ve třech laboratořích.
Výroba studené asfaltové směsi Plzeň
Společnost OBALOVNA LETKOV, spol. s.r.o. vyrábí studené asfaltové směsi CANADER-mix pro drobné opravy asfaltových povrchů za nepříznivých podmínek.
Prodej náhradních dílů Škoda a Opel Plzeň - díly pro osobní i nákladní automobily
Autokomplet - servis Plzeň s.r.o. nabízíme náhradní díly pro nákladní vozy a většinu osobních automobilů, u kterých se především specializujeme na značky Opel a Škoda.
Příprava vozidel na STK a emise Plzeň - opravy automobilů, prodej náhradních dílů
STK a emise v Plzni spolehlivě a rychle u firmy Autokomplet 91. Neprovádíme pouze STK a emise, ale Vaše auto kompletně připravíme na budoucí kontrolu. STK, emise a servis na jednom místě.
Metalografie Plzeň, zkušebna makrostruktury a mikrostruktury materiálu
V naší metalografické zkušebně v Plzni studujeme vlastnosti kovů a vytváříme expertízy a rozbory.
Měření hluku a vibrací Plzeň - návrh opatření pro snížení vibrací a hluku
Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. se zabývá měřením hluků a vibrací. Zaměříme a identifikujeme zdroj hluku nebo vibrací.
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Prodej kancelářských potřeb a obalových prostředků Plzeň - e-shop
Zabýváme se prodejem kancelářských potřeb a obalových materiálů. V naší nabídce naleznete stálý sortiment potřeb, ale i sezónní zboží.
Železniční projekčně-stavební práce Plzeň - dopravní stavby, opravy a údržbu kolejí
Železniční projekčně-stavební kancelář s.r.o. z Plzně je stavební společnost zabývající se dopravními stavbami. Mezi její činnost patří provádění staveb, inženýring, projekce nebo provozování vleček.
Servis nákladních vozidel Plzeň - výměna oleje, opravy a seřízení motorů, diagnostika
Pomůžeme Vám s opravou veškerých druhů nákladních automobilů. Pro naše zákazníky také nabízíme výměnu oleje ve Vašem autě, včetně výměny filtru.
Montážní a kompletační práce z dodávaných dílů Plzeň - ruční a balící práce
Meta Plzeň, s.r.o. z Plzně nabízí veškeré montážní, kompletační, ruční, ale i balící práce z dodávaných dílů. Společnost disponuje vlastními výrobními prostory, strojní a zámečnickou dílnou.
Klempířské práce Plzeň - střechy na klíč, pokrývačské práce, zateplování střech
Společnost PRÉMIUM Plzeň se zabývá pokrývačskými a klempířskými pracemi, specializuje se na střechy na klíč, zateplování střech, montáž plochých i šikmých střech.
Provádění exekucí, sepisování exekutorských zápisů a poskytování právní pomoci
Exekutorskou činnost zajišťuje JUDr. Jaromír Peške, Exekutorský úřad Plzeň – sever. Exekuce včetně exekutorských zápisů, úschovy peněz, movitých věcí a právní pomoc po vydání exekučního titulu.
Tiskopisy Plzeň - prodej online v e-shopu nebo v kamenné prodejně, sleva při nákupu nad 5.000,-
Tiskopisy pro Vaši firmu nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně u firmy Obaly Greit s.r.o. Při nákupu nad 5.000 Kč poskytujeme slevu!
Technické prohlídky Plzeň - nákladních i osobních automobilů,motocyklů i přívěsů
Technické prohlídky automobilů osobních i nákladních, motocyklů a přívěsů zajistíme ve společnosti STK Nepomucká s.r.o., Plzeň - individuální přístup ke klientům
Prodej ojetých aut značek Porsche, Škoda a Volkswagen Plzeň
Jako společnost se soustřeďujeme i na prodej použitých automobilů. Nyní naše firma Porsche Inter Auto CZ má v nabídce značky Škoda, Volkswagen a Audi.
Prodej vozů Audi, Volkswagen, Škoda Plzeň - nové, ojeté i skladové vozy ihned k odběru
Chcete si koupit nové či ojeté auto? Zavítejte do plzeňské pobočky Porsche Inter Auto CZ s. r.o. a vyberte si z úplně nových vozů, skladových zásob, předváděcích aut nebo ojetých automobilů.
Autopůjčovna Plzeň - půjčte si užitkový vůz Volkswagen | Autopůjčovna Das RentAuto
Autopůjčovna Das RentAuto nabízíme k zapůjčení užitkové vozy Volkswagen na den, víkend nebo i měsíc. Občas nastane situace, kdy užitkový vůz využijete.
Výškové práce za pomocí horolezecké techniky Plzeň - mytí oken, rekonstrukce komínů
Výškové práce zvládáme hravě a naučíme to i vás. Umývání oken, úprava fasády, rekonstrukce komínů - zkrátka výškové práce. To a mnoho dalších služeb nabízí společnost Výškové práce Ing. Jiří Žižka.