Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Náhradní díly na nákladní auta Plzeň
Autoservis Vladimíra Janoty se v Plzni zabývá prodejem náhradních dílů na nákladní automobily. Pro své zákazníky má připravené náhradní díly pro všechny typy značek.
STK nákladních aut Plzeň
STK nákladních aut v Plzni zajišťuje Autoservis Vladimír Janota. Svěřte svůj vůz tomuto autoservisu a ten za Vás vše zařídí. Nákladní vůz připraví na STK i zajistí měření emisí.
Klimatizace nákladních aut Plzeň
V letních horkých obobích si zpříjemněte den a nastupujte do vychlazeného auta. Plzeňský Autoservis Vladimír Janota nabízí montáže i opravy nezávislých klimatizací značek Webasto a Eberspächer.
Barevné kopírování Plzeň
Jestliže potřebujete okopírovat důležité materiály, navštivte obchod paní Marie Šimáňové (Plzeň), která nabízí barevné kopírování a veškeré reprogafické služby.
Servis elektrospotřebičů Plzeň
Internetový obchod a kamennou prodejnou s elektrospotřebiči v Plzni poskytuje záruční a pozáruční servis známých a oblíbených značek ROWENTA, BRAUN, MOULINEX a dalších.
Veterinární klinika Plzeň - 24 hodinový nonstop provoz, sanitární veterinární služba
Plzeňská veterinární klinika má 24 hodinový nonstop provoz, disponuje sanitní službou pro zvířecí mazlíčky. Klinika mám tři vyšetřovny a dva operační sály. K dispozici má i vlastní laboratoř.
Veterina Plzeň
S Vašimi nemocným mazlíčkem můžete navštívit Veterinární Kliniku Kerslova v Plzni. Pro pohodlí a bezpečí Vašeho zvířátka máme tři vyšetřovny a dva sály připraveny k operacím. Vlastníme laboratoř pro koprologii, vyšetření hematologické i biochemické, kontrolu moče a ektoparazitů. Pro krevní kontrolu užíváme kvalitní analyzátory CATALYST, ...
Opravy výtluků
Opravujeme a vyměňujeme uliční kanalizační vpusti ve starší používané vozovce v Plzni i po celé České republice. Zařizujeme opravy výtluků.
Veterinární ošetření nonstop Plzeň
Veterinární klinice KLEISSLOVA MVDr.Ladislava Kuncla v Plzni zajišťuje ošetření nonstop. Pro Vaše čtyřnohé miláčky poskytujeme veterinární ošetření nonstop - 24 hodin denně! Jako jedinná veterinární klinika v Plzni zajišťujeme pro zvířecí mazlíčky veterinární sanitní službu! Máme k dispozici nejmodernější přístrojové vybavení např.: - ...
Veterinární pohotovost Plzeň
Veterinární pohotovost Kliniky Kleisslova v Plzni je tu pro Vaše zvířátko nonstop. Pokud máte nemocného mazlíčka, ale nemáte dostupné auto, nebo ho potřebujete odvézt po operaci po Plzni či blízkém okolí, naše veterinární ambulance a pohotovost je tu pro Vás dnem i nocí. Jsme jedinou veterinární klinikou v okolí, která si pro Vašeho drobečka ...
Uložení kanalizačních poklopů do nových vozovek
Zabudování samonivelačních kanalizačních poklopů do nových i rekonstruovaných vozovek zajišťuje plzeňská firma POKLOPSYSTEM s.r.o.
Veterinární klinika Plzeň - sanitní služba, operace, léčba zvířat, fyzioterapie
Plzeňská veterinární klinika zajišťuje veškerou léčbu zvířecích pacientů, operace, sanitní službu a nově i fyzioterapii. Nonstop služba - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Finanční poradce Plzeň
Potředbujete finančního poradce? V Plzni se obraťte na paní Ing. Julii Kukanovou. Provede rozbor Vaší finanční situace a zároveň navrhne ideální řešení podle Vašich potřeb.
Studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT
Plzeňská společnost POKLOPSYSTEM s.r.o. prodává studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT, které se používají při opravách výtluků nebo výměnách uličních vpustí a poklopů.
Rehabilitace psů Plzeň
Fyzioterapií a rehabilitací psů s v Plzni zabývá veterinární klinika Kleisslova. Tato alternativní metoda léčby je známá řadu let, ale málo používaná u zvířat.
Tisk Plzeň
Marie Šimáňová - Reproslužby v Plzni poskytuje veškeré reprografické služby - tisk, skenování a kopírování nebo světlotiskový tisk. Společnost je na trhu více jak 20 let.
RAIL hadice pro chladicí kapaliny, demineralizovanou vodu a glycol - Novinka
Novinkou naší společnosti je moderní RAIL NOVÁ hadice pro chladicí kapaliny, demineralizovanou vodu a glycol.
Prodej elektrospotřebičů Plzeň
Prodej elektrospotřebičů v Plzni nabízí společnost Kremal. Navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop. Společnost nabízí i záruční a pozáruční servis vybraných značek.
Vedení daňové evidence Plzeň
V Plzni Vám s vedení daňové evidence pomůže Ing. Julie Kukanová. Daňovou evidenci, dříve označovanou jako jednoduché účetnictví (JÚ) musí vést všechny FO, které jsou nuceni vést podvojné účetnictví.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Internetový obchod s elektrospotřebiči
Kremal je internetový obchod (e-shop) s kamennou prodejnou zabývající se prodejem elektrospotřebičů. Kamenná prodejna se nachází v centru Plzně.
Semináře a školení účetnictví Plzeň
Ing. Julie Kukanová se v Plzni věnuje seminářům a školení účetnictví. V nabídce kurzů naleznete Elektronickou evidenci tržeb (2016), Roční účetní závěrky a další.
Plastová okna a dveře za super ceny, Stavobazar Plzeň
Firma STAVOBAZAR Plzeň Vám nabízí k prodej nový i použitý stavební materiál.
Sáčky a pytle na odpad Plzeň - papírové, mikrotenové, polyethylenové pytle
Společnost OBALY GREIT s.r.o. z Plzně se zabývá prodejem sáčků a pytlů na odpad - sáčky do odpadkových kosů, mikrotenové pytle a také pytle papírové a polyethylenové.
Provázky, gumičky Plzeň – prodej gumiček, provázků a stuh v e-shopu nebo kamenné prodejně
Provázky, gumičky, stuhy a motouzy od plzeňské společnosti Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v e-shopu nebo kamenné prodejně. V nabídce jsou také rukavice a zástěry.