Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Renovace čalounění starožitného nábytku Plzeň
Yvetta Šantorová z Plzně se zabývá renovací čalounění starožitného nábytku. Nabízí renovaci sedacích souprav, židlí, křesel a dalšího nabýtku na zakázku.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Bazar stavebního materiálu Plzeň
Stavíte či opravujete a sháníte levně stavební matriál, stavební nářadí, okna nebo dveře? Navštivte bazar nohého nebo použitého stavebního materiálu STAVOBAZAR v Plzni.
Potravinářský průmysl, analýza nebezpečí, kritické kontrolní body, HACCP
Zabýváme se analýzou nebezpečí a kritickými kontrolními body v potravinářské výrobě, HACCP. Zavádíme systém kritických bodů, provádíme audit a opatření zajišťující nezávadnost potravin.
Rodinný Hotel Panorama, ubytování  s restaurací a wellness centrem, Plzeň
Hotel Panorama nabízí moderní ubytování v Plzni, poblíž parku s jezírkem. K hotelu náleží restaurace, wellness centrum s možností využití masáží, půjčovna kol.
Čalounictví Šantorová Plzeň
Uvažujete o nové sedací soupravě, ale nechcete se vzdát své nynější pohodlné? Nemusíte kvůli opotřebovanému potahu měnit celou sedačku, vyhledejte čalounické služby Yvetta Šantorová v Plzni.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Použitý stavební materiál Plzeň
Přestavujete dům, nebo plánujete rekonstrukci firemní prostor? Vyzkoušejte využít služby firmy STAVOBAZAR Plzeň a ušetřete nákupem použitého, ne však méně kvalitního, stavebního materiálu.
Čalounění na zakázku Plzeň
Jste z Plzně a okolí a hledáte šikovného čalouníka? Opravy nového i starožitného nábytku a čalounění na zakázku provede a velký výběr potahových látek nabízí čalounictví paní Yvetty Šantorové.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Zakázkové čalounění Plzeň
Máte doma oblíbené křeslo či sedací soupravu a potah už něco pamatuje? Nemusíte hned kupovat draze nový nábytek. Využijte služeb čalounictví Yvetty Šantarové z Plzně. Dejte svému křeslu druhou šanci.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Ekologické plakety do Německa Plzeň
STK Nepomucká s.r.o. z Plzně nabízí všem vlastníkům automobilů, autobusů, nákladních automobilů i tahačů možnost prodeje ekologické plakety pro povolení vjezdu do nízkoemisních zón na území Německa.
Monitorování a detekce plynů, hlásiče úniku plynu
Plynové detektory, hlásiče úniku plynu a další spolehlivé a úsporné systémy pro včasné zajištění nebezpečné koncentrace plynu prodává a montuje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.
Školení práce ve výškách Plzeň
Pracujete ve výškách, jste z Plzně a okolí a potřebujete podle zákona základní nebo opakovací školení (doporučené po roce)? Kontaktujete instruktora výškové techniky Ing. Jiřího Žižku.
Čištění peří Plzeň
Ať máte jen jeden malý péřový polštářek nebo několik peřin a polštářů, vše Vám kvalitně a rychle vyčistí „suchou cestou“ a peří profesionálně ošetří firma Hájek z Plzně.
Měření emisí Plzeň
Pokud jste z Plzně a okolí a potřebujete změřit hodnoty výfukových plynů (emisí) u Vašeho automobilu, neváhejte se obrátit na emisní stanici STK Nepomucká s.r.o.
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
STK Plzeň
Jste z Plzně a potřebujete technickou prohlídku pro svůj automobil. Navštivte stanici technické kontroly STK Nepomucká, s.r.o. STK nabízíme pro motocykly a osobní i nákladní automobily.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Půjčovna ručního nářadí a zahradní techniky Plzeň - půjčte si cokoliv, rychle a levně!
Hledáte půjčovnu nářadí v Plzni a přilehlém okolí? Tak jste u nás na správném místě.
Tříkolky pro dospělé Plzeň
Meta Plzeň, s.r.o. nabízí výrobu tříkolek pro dospělé. Cena za tříkolku se pohybuje od 14.800,-. Nosnost tříkolky se pohybuje v rozmezí 90 až 100 kg podle typu.
Hydraulické hadice vysokotlaké i nízkotlaké Plzeň - výroba na počkání
Sháníte hydraulické hadice pro tlakové mytí nebo potravinářský průmysl? Pak se obraťte na společnost Adrián – HADICEADRI Plzeň
Klimatizace Plzeň - komplexní řešení klimatizací do bytů a menších komerčních prostor
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní řešení v oblasti klimatizačních zařízení. Cílem společnosti je zpříjemnit Vám horké letní dny.
Pohřební služba a přeprava zesnulých, zajištění pohřbu, kremace, Plzeň a okolí
Pohřební služba Pieta zajistí všechny úkony spojené s úmrtím někoho z Vašich blízkých. Navštivte nás v některé z našich kanceláří v Plzni, Rokycanech, Blovicích, Starém Plzenci a Horní Bříze.
Tepelná čerpadla Plzeň - vzduch-voda, země-voda, voda-voda, průmyslová čerpadla
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o je společnost zabývající tepelnými čerpadly: vzduch-voda, země-voda, voda-voda. Carrier nabízí tepelná čerpadla pro rodinné domy, menší průmyslové budovy.
Kopírování Plzeň
Velkoplošné, ale i klasické kopírování Vám v Plzni nabízí Marie Šimáňová, která provozuje obchod s reprografickými službami. Obchod naleznete v Plzni na Východním předměstí.
Klasické, relaxační a speciální masáže Plzeň - masáž jako dárek k Vánocům‎
Masážní salón Veronika v Plzni nabízí široké spektrum služeb. Všechny nabízené služby poskytujeme na vysoké profesionální úrovni v příjemném prostředí za velmi přijatelné ceny.