Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Pronájem závěsného lešení Plzeň - rychlá a jednoduchá manipulace ve výškách
Toto šikovné lešení vyřeší problém s údržbou střech, věží a při budování nástaveb na domy či při instalaci reklam v místech, kam se běžně nedostanete.
Protipožární prevence Plzeň - nátěry, ucpávky sloužící k utěsnění kabelových průstupů
Potřebujete pomoci s protipožárním opatřením, obraťte se na plzeňskou firmu pana Žižky. Protipožární ucpávky a protipožární nátěry - nezanedbejte prevenční opatření.
Mzdy a zpracování mezd Plzeň – profesionální zpracování
Účetní firmu v Plzni zajišťuje paní Jitka Švojgrová. Poradí Vám s účetnictví, vystaví daňové přiznání a také Vám pomůže se zpracováním mezd. Ještě v dnešní době platí, že se zpracováním mezd je lepší se obrátit na profesionály než mít vlastní mzdovou účtárnu. Předejte tak nákladům za provoz. Při zpracování mezd se jedná o činnost, kdy se ...
Veterinární klinika nonstop | Plzeň
Naše veterinární klinika je připravena Vašemu mazlíčkovi pomoct ve dne i v noci. Připravena je i sanitní služba, která k Vám rychle dorazí a zvíře ošetří, popřípadě s sebou odveze k vyšetření na kliniku. Pro malé i větší pacienty máme připraveny tři vyšetřovny, dva operační sály a laboratoř pro vyšetření moče, poševní cytologie, ektoparazitů ...
Podlahy z litého betonu pro průmyslové objekty, garáže, administrativní budovy i rodinné domy
Kvalitní a odolné průmyslové podlahy z litého betonu zajišťuje společnost Jiří Piňos z Plzně. Podlahy pro garáže, výrobní a skladové haly, administrativní budovy, obchodní centra i rodinné domy.
Jiří Piňos
Veterinární poradna Plzeň – online poradenství
Online poradnu v Plzni provozuje Veterinární klinika Kleisslova. Pokud potřebujete řešit zdravotní problém u svého domácího mazlíčka a myslíte si, že to není akutní a potřebujete se pouze poradit, zda navštívit veterináře nebo jestli existuje nějaká domácí léčba, můžete se obrátit na webovou stránku Kliniky a navštívit online poradnu. Svůj ...
Výroba kabelů i kabelových svazků na zakázku Plzeň - kusová i hromadná výroba
DURANGO electronic se zabývá výrobou kabelů i celých kabelových svazků. Ty nacházejí uplatnění v mnohých oblastech, nejčastěji při výrobě elektroniky, svářecích strojů anebo zahradní techniky.
DURANGO electronic s.r.o.
Sanitní veterinární služba Plzeň - sanitní služba pro zvířata
Veterinární Klinika Kleisslova z Plzně zajišťuje pro své zvířecí pacienty sanitní službu. Nemáte k dispozici auto a potřebujete svého domácího mazlíčka (kočičku, pejska) odvézt na operaci nebo po operaci nebo i z jiných důvodů? U nás to není vůbec žádný problém! Ceník (s DPH): - 150,- cesta na adresu, kterou si určíte - 225,- cesta tam a ...
Pohotovost pro zvířata Plzeň – řešení akutních případů
Veterinární pohotovost v Plzni zajišťuje Veterinární klinika Kleisslova. Někdy není zbytí a je nutné jet na pohotovost i se zvířetem. Právě pro tyto případy poskytuje veterinární klinika Kleissová nepřetržitý provoz 24 hodin denně. Obrátit se na ně můžete i o víkendu a svátcích. Jejich prostory jsou vybaveny třemi vyšetřovnami a dvěma ...
Vedení účetnictví od Jitky Švojgrové Plzeň – Daňové přiznání
Účetní poradenství v Plzni poskytuje paní Jitka Švojgrová. Pomůžu Vám s vedením účetnictví, se zpracováním mezd a daňovým přiznáním. Blíží se termín podání daňového přiznání a většina lidí neví, zda musí podávat daňové přiznání, jak se správně vyplňuje formulář a jaké doklady jsou potřeba.S tím vším vám ráda pomůže paní Švojgrová. Daňové ...
Vedení účetnictví Plzeň - veškeré účetní úkony
V Plzni Vám s vedením účetnictví ráda pomůže účetní firma paní Jitky Švojgrové. Své služby poskytuje již několik let soukromníkům s daňovým přiznáním i firmám s výpočtem mezd. Vést účetnictví Vám může účetní, kterou si budete zaměstnávat, či externí účetní, které budete platit jen za určité úkony. Pokud se Vám nevyplatí zaměstnávat vlastní ...
Hasičská výstroj a zásahové obleky pro profesionální i dobrovolné hasiče
Výstroj, obleky a doplňky pro profesionální i dobrovolné hasiče najdete v sortimentu firmy Jan Benda – požární služby. Bohatý výběr zásahové výstroje, stejnokrojů, přileb a doplňků.
Výkup, nákup a prodej starožitností, obrazů, šperků a uměleckých děl
Starožitné šperky, obrazy, umělecká díla, porcelán, hodiny, lustry a další dekorace nakupuje, vykupuje a prodává starožitnictví Antique – Ing. Zdeněk Skolek v Plzni.
Stanice technické kontroly Plzeň – pravidelná prohlídka vozů a motorek
Navštivte stanici technické kontroly v Plzni na pravidelnou prohlídku Vašeho vozu nebo motocyklu.
Pozlacování uměleckých předmětů a nábytku plátky zlata a stříbra
Zlacení uměleckých předmětů, nábytku, rámů či církevního mobiliáře plátkovými kovy, zlatem a stříbrem provádí pozlacovačka a restaurátorka Radka Zahradníková z Plzně.
Velkoobchod s krmivy a krmnými směsmi pro domácí a hospodářská zvířata
Velkoobchodní prodej krmiv, krmných směsí, granulí, konzerv, vitamínů a pochoutek pro domácí i hospodářská zvířata nabízí společnost B.H.K.V. s.r.o. z Plzně.
Zařízení a přístroje pro včasnou detekci výbušných a nebezpečných plynů
Detektory, hlásiče, zařízení a přístroje pro včasnou detekci nebezpečných, jedovatých či výbušných plynů prodává a instaluje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.
Fyzioterapie a rehabilitace (RHB) pro psy Plzeň - alternativní způsob léčby
Fyzioterapie a rehabilitace jsou nejvhodnější pro psy, kteří mají problémy s pohybovým aparátem, pro psy po operacích a dalších ortopedických zákrocích nebo s genetickými problémy.
Kontrola vozidla Plzeň – informace o technickém stavu auta
Kontrolujeme osobní i nákladní vozidla a získáváme informace o jejich technickém stavu. Naše pracoviště najdete v Plzni.
Měření emisí v Plzni u benzinových a naftových motorů
V Plzni máte možnost nechat si změřit emise svého automobilu s benzinovým nebo i naftovým motorem.
Zavádění systému HACCP pro hygienu a nezávadnost potravin, školení pracovníků a audity
Zavádění systému kritických bodů HACCP, interní audity, certifikace a školení pracovníků pro HACCP ve výrobě potravin zajišťuje MUDr. Vladimíra Kohoutová z Plzně.
Ekologické plakety do zón v Německu Plzeň
Pokud hodláte vycestovat se svým vozem do Německa, je potřeba vlastnit ekologickou plaketu pro vstup do vybraných městských zón.
Lepená vazba katalogů, časopisů a firemních tiskovin, Plzeň
Kvalitní lepenou vazbu pro časopisy, firemní katalogy a brožury Vám zajistí společnost Reus s.r.o. z Plzně, a to včetně lepení příloh, vložení bookletu či jednotlivého zavařování do fólie.
Stanice měření emisí Plzeň
Pro změření emisí Vašeho vozu navštivte STK Nepomucká, s. r. o. V naší pracovní hale zajistíme změření emisí vozidla, potřebné pro pravidelnou technickou prohlídku.
Emise a evidenční kontroly Plzeň
Pravidelné měření emisí a evidenční kontroly pro region Plzeň zařizuje STK Nepomucká s. r. o.