Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Ruční ovládání automobilu
Pro všechny typy automobilů je určené přídavné ruční ovládání automobilu, které podle potřeb zákazníků montuje ve variantě spojka nebo brzda a plyn společnost Meta Plzeň s.r.o.
Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně se postará nejen o ochranu Vašeho majetku, bytu, skladu nebo jiných nebytových prostor, ale také o ostrahu osob nebo zajištění detektivních služeb.
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Účetní agentura, účetní a daňoví specialisté, profesionálně
Účetní agentura, vedení účetnictví a daňové evidence specialisty, zpracování dokladů, kontrola, výkaznictví realizuje profesionální účetní společnost Agentura EPPO s.r.o., Plzeň.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Prodej a distribuce mražených potravin
O pravidelnou distribuci a prodej kvalitních mražených potravin do škol, školek, restaurací a jídelen se postará společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. se sídlem ve Zruči u Plzně.
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Osazování tištěných a plošných spojů - pájení tištěných spojů, kompletace a montáž
Plzeňské DURANGO electronic s.r.o. se zabývá osazováním tištěných a plošných spojů a pájením tištěných spojů. Dále provádí montáž a následnou kompletaci těchto produktů.
DURANGO electronic s.r.o.
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Ošetření koní v terénu Plzeň
Plzeňská veterinární klinika Kleisslova poskytuje ošetření koní v terénu, např. pravidelné prohlídky, služby na závodech, vyjíždí k úrazům. Veterinární klinika poskytuje
Lymfoterapie, manuální a přístrojová lymfodrenáž pro regeneraci organismu a omlazení kůže
LYMFOTERAPIE A REKONDICE - Ivana Bäumlová, ordinace, jež poskytuje léčbu mízních otoků a suché uhličité koupele. Provádíme lymfodrenáže vhodné nejen pro pacienty s otoky, ale také lymfoterapii.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Pojištění veterinární léčby psa
Informace o výhodách programu Pojištění veterinární léčby psa přináší všem majitelům psů Veterinární klinika Kleisslova v Plzni.
Elektronika na zakázku Plzeň
Sháníte firmu, která Vám na zakázku vyrobí kabely, kabelové svazky a jinou elektroniku? Firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje kvalitu, rychlost a výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Autoservis Plzeň, spolehlivé opravy a servis motorových vozidel všech značek aut
Kompletní servis, opravy i výměny oleje a autoskla Vám zajistí moderně vybavený autoservis David Srp z Plzně. Opravíme vše, co se nám dostane do rukou.
Výroba kabelů a kabelových svazků Plzeň
Spolehlivý výrobce kvalitních kabelů a kabelových svazků na zakázku, firma DURANGO electronic s.r.o., nabízí zakázkovou výrobu různých délek a průměrů kabelů bez minimálního limitu vyrobených kusů.
DURANGO electronic s.r.o.
Veterinární pohotovost nonstop Plzeň
Vaši čtyřnozí miláčci si zaslouží tu nejlepší péči, a to zejména pokud se jedná o ošetření v případě úrazu nebo nemoci. Veterinární klinika Kleisslova v Plzni poskytuje veterinární pohotovost nonstop.
Pizzérie, rozvoz v Plzni zdarma, pizza, gyros, těstoviny, saláty, bezmasá jídla
Pizza, gyros, těstoviny, saláty, ryby, minutky, bezmasá jídla a nápoje v podniku Pizza Májovka Patrik Indrák, Plzeň. Zajišťujeme rozvoz jídel v Plzni zdarma denně.
Pojištění léčby psů Plzeň
Máte obavy, že Váš zvířecí miláček onemocní a nebudete mít finanční prostředky na jeho léčbu? Pojistěte se před takovouto situací. Přes naší kliniku si můžete sjednat Pojištění veterinární léčby psa.
Technické kontroly dovezených vozidel Plzeň
Dovezli jste si automobil z ciziny? Než vyjedete na silnice, budete potřebovat jeho technickou kontrolu. Pokud jste z Plzně a okolí, neváhejte navštívit STK Nepomucká s.r.o., kde tyto služby nabízejí.
Pohřební ústav Plzeň
Veškeré smuteční služby spojené se zařizováním pohřbu od tisku oznámení po květinovou výzdobu na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku nabízí pohřební ústav PIETA spol. s r. o. Plzeň.
Osazování plošných spojů Plzeň
Pokud hledáte firmu na realizaci Vaší zakázky osazování plošných spojů, neváhejte kontaktovat DURANGO electronic s.r.o. z Plzně, kde garantují vysokou kvalitu, dobrou cenu a rychlý termín dodání.
DURANGO electronic s.r.o.
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Stavby včetně zpracování projektové dokumentace Plzeňský, Karlovarský, Středočeský kraj
Hledáte stavební firmu v Plzeňském, karlovarském a Středočeském kraji, která zajišťuje stavby včetně vypracování projektové dokumentace? Společnost Florian servis s.r.o. je pro Vás ta správná volba.
STK Plzeň rezervace online
Chystáte se objednat Váš vůz na kontrolu emisí? V STK Nepomucká s.r.o. v Plzni si váží času svých klientů a nabízí pohodlnou online rezervaci pro přesný termín podle Vašich možností bez čekání.
Bezpečnostní služby – profesionální ochrana majetku a osob
O otázce zajištění bezpečnosti žádejte pouze profesionální ochranu majetku a osob, kterou po celém území České republiky zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.