Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Projektování vodohospodářských staveb Plzeň
Vypracování projektové dokumentace pro vodní a vodohospodářské stavby, autorský dozor při realizaci výstavby zajišťuje Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Projekční kancelář Plzeň, vodohospodářské stavby
Projektové dokumentace pro vodohospodářské stavby, výstavbu a rekonstrukci nádrží a vodních toků, poradenství zajišťuje projekční kancelář Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Školení jeřábníků Plzeň
Společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí odborné školení jeřábníků a osob zodpovědných za správné ovládání jeřábu s cílem zajistit kvalifikované zaměstnance s potřebnými znalostmi.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Vedení účetnictví i daňové evidence Plzeň, účetní služby pro fyzické i právnické osoby
Komplexní účetnictví i daňové poradenství poskytuje energická společnost JPR 4 Partners s.r.o. sídlící v Plzni. Spolehlivé a zodpovědné služby šité přímo na míru daného klienta.
Zakázková výroba dílů pro letecký průmysl, kovoobrábění, malosériová výroba komponentů
Spolehlivé letecké díly přímo na míru navrhne, vyrobí a dodá společnost Workpress Aviation s.r.o. se sídlem v Plzni. Zajišťujeme kompletní obrábění, povrchové úpravy i kompletace daných sestav.
Robotické obrábění Plzeň – specialisté na robotiku
Neobejde se Vaše výroba bez robotického obrábění? Specialisté na robotiku ze společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Plzeň Vám pomohou optimalizovat Vaši výrobu návrhem a dodáním robotického pracoviště.
Velkoobchod a zásobování s potravinami, západní Čechy a Praha
Dovoz potravin přímo k Vám, dodávku chlazených a mražených potravin, cukrovin, trvanlivého a sterilizovaného zboží realizuje velkoobchod APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., západní Čechy.
Distribuce mléčných, mražených i nemražených potravin, velkoobchod
Prodej a distribuce mražených i nemražených potravin, mléčných výrobků a nápojů do restaurací, škol a jídelen realizuje velkoobchod potravin APETITTO - ŠNAJDR s.r.o.
Linková a zájezdová autobusová doprava Plzeňský kraj, cyklobusy, městská hromadná doprava
Zahraniční i tuzemskou autobusovou dopravu poskytuje společnost ČSAD autobusy Plzeň a.s. Zajišťujeme přepravu osob moderními mikrobusy a autobusy značek KAROSA, SOR a NEOPLAN.
Stavební společnost v silničním a pozemním stavitelství Plzeň
Projekty, BOZP, TDI, pozemní, dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce silnic, mostů, budov, revize a školení poskytuje společnost Florian servis s.r.o., Jetelová 254/2, 326 00 Plzeň.
Kovovýroba Plzeň, svařování, lisování a povrchová úprava výrobků
Zámečnické výrobky dle přání a požadavků zákazníka od kovoobráběcí společnosti Meta Plzeň, s.r.o. se sídlem Hřbitovní 31, 312 00 Plzeň.
Opravy jeřábů Plzeň
Neobejde se vaše práce bez jeřábu nebo jiného zdvihacího zařízení a je zrovna porouchané? O profesionální opravu se postará společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Nová pracovní příležitost, řidič dodávky Plzeň
Společnost Florian servis s.r.o. Plzeň na pracovní pozici řidiče dodávky přijme spolehlivého člověka s řidičským oprávněním skupiny B a zkušenostmi ve stavebnictví.
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Potrubářská činnost, montáže a opravy potrubních systémů
Potrubářská činnost, montáž plynového potrubí, potrubních systémů pro potravinářský a chemický průmysl, plynových přípojek a zařízení realizuje SWE Technologies a.s., Plzeň.
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Vedení účetnictví a personální agendy, zpracování daňových přiznání
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, kompletní vedení personální agendy a další ekonomické služby Vám poskytne ÚČETNÍ A MZDOVÁ KANCELÁŘ s.r.o. v Plzni na ul. Sedláčkova 32.
Stříkací technika a vybavení lakoven, nové vzduchové trysky, Plzeň
Inovované produkty stříkací techniky se vzduchovými tryskami XLINE, které jsou vhodné do lakoven, glazoven a jiných stříkacích dílen, Vám dodá společnost Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Revize jeřábů Plzeň
Odborní revizní technici společnosti JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí pravidelné revize jeřábů a zdvihacích zařízení, mostových i sloupových jeřábů nebo jejich mechanických a elektrických částí.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Námořní kontejnerová přeprava technologických celků a těžkých nákladů
Společnost GARANTRANS s.r.o. se specializuje na přepravní služby a zajistí Vám námořní kontejnerovou přepravu technologických celků a těžkých nákladů. Využijte jejich dlouholeté zkušenosti v oboru.
Opravy hydraulických hadic a hadic s koncovkami Plzeň – odborně a rychle
Ušetřete nemalé fifnanční výdaje za nákup nových hydraulických hadic a hadic s koncovkami, nechte je odborně opravit u společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Úpravy automobilů pro invalidy, montáž přídavného zařízení, Plzeň
Úpravy automobilů pro invalidy, ruční ovládání vozidel za pomoci páčky plynu, brzdy a elektrické spojky, montáž prvků zajišťuje Meta Plzeň, s.r.o., Plzeň.
Broušení - ostření Plzeň - nože, řetězy, vrtáky, pily, nástroje
Ostření nožů, řetězů, vrtáků, ručních, řetězových a pásových pil, seker, bruslí, čistění nástrojů, dílenské a zahradnické techniky realizuje MOTOROVÉ STROJE s.r.o., Plzeň.