Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Osazování tištěných spojů Plzeň
Hledáte prověřenou firmu na výrobu tištěných spojů? Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje rychlost a kvalitu a přijímá zakázky na výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Bin picking - vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem Plzeň - řešení na míru
Bin picking představuje vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem, kde robot nahrazuje lidskou práci při vyjmutí předmětů z bedny a jejich následném zakládání do výchozí pozice.
Vzdělávací kurzy a školení Plzeň – výhodná a efektivní forma zvyšování kvalifikace zaměstnanců
Využijte výhod efektivního studia zaměstnanců pomocí individuálních programů zakázkových vzdělávacích kurzů a školení pro Plzeň a okolí od společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o.
Přestavba automobilů pro tělesně postižené
Přestavbu automobilu pro ruční ovládání při zachování původní konstrukce a klasického řazení nabízí společnost Meta Plzeň s.r.o.
Zoologická a botanická zahrada v Plzni s teraristickou expozicí
Zoologická zahrada v Plzni s botanickou zahradou a teraristickou expozicí AKVA Tera, komentované prohlídky a ukázky hadů, ještěrů, žab, obojživelníků či ryb.
STK Nepomucká s.r.o. Plzeň
Vlastníte osobní nebo užitkové vozidlo? Jste z Plzně a okolí? Pak využijte online objednání volného termínu prohlídky u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Informativní prohlídky o technickém stavu silničního vozidla Plzeň
Kupujete nebo prodáváte auto a chcete znát jeho skutečný technický stav? Nebo máte podezření na nějakou závadu? Pak žádejte informativní prohlídku pro silniční vozidla u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Nové technologie pro keramický průmysl s využitím přehřáté páry jako atomizačního media
Novu inovativní technologii stříkání a lakování povrchů pomocí přehřáté vodní páry jako atomizačního média s cílem úspory materiálu a zachování kvality přináší společnost Krautzberger s.r.o. z Plzně.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Individuální autobusová doprava
Potřebujete dopravit větší skupinu lidí na letiště, sportovní utkání nebo na zájezd? Společnost DaTa EXPRES a.s. z Plzně provozuje individuální autobusovou dopravu po České republice i do zahraničí.
Účetní kancelář Plzeň
Hledáte pro svou firmu spolehlivou účetní kancelář, která se postará o Vaše účetnictví, daně, zpracování mezd nebo zaúčtování faktur? Kontaktujte účetní kancelář Gabriela Sobotková z Plzně.
Detekce plynu Plzeň
Máte doma plynový sporák? Topíte plynem? Neriskujte život a oslovte společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o., která se zabývá prodejem a instalací přístrojů sloužících k včasné detekci úniku plynu.
Ocelové haly zateplené i nezateplené, kompletní realizace, stavební povolení i kolaudace,
Zrealizujeme Vám kompletní ocelovou halu, a to včetně veškerých stavebních povolení i potřebné dokumentace. Firma TECHNOSTEEL spol. s r.o. z Plzně se postará o vše počínaje stavbou a konče kolaudací.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte dodavatele komponentů a dílů pro vzduchotechniku včetně nestandardních rozměrů? Spolehněte se na společnost ALIATECH Metal s.r.o. z Plzně, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Ochrana majetku a osob
Ochranu majetku a osob, ostrahu průmyslových i soukromých objektů nebo kvalifikovanou ostrahu v průběhu soukromých či jiných hromadných akcí zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
STK a emise Plzeň
Rychlou a spolehlivou kontrolu emisí a STK Vašeho vozu včetně přípravy zajistí na jednom místě Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Projektování vodohospodářských a vodních staveb
Samek Alfréd, Ing. - projektování vodohospodářských staveb z Plzně nabízí ve svém oboru služby odborného dohledu při stavbách nebo rekonstrukcích, inženýrskou činnost či poradenství.
Servis vozů Plzeň
Opravy osobních a nákladních automobilů vyškolenými techniky a za použití kvalitních náhradních dílů garantuje servis vozů AUTOKOMPLET 91 spol. s r. o. z Plzně.
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, výroba z pozinkovaného plechu, Plzeň
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, spojky, hlavice, potrubí, kolena, přechody i atypické části z pozinkovaného plechu vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Náhradní díly pro osobní i nákladní auta Plzeň
Prodej a montáž náhradních dílů na většinu v tuzemsku známých značen osobních i nákladních aut nabízí za skvělé ceny AUTOKOMPLET 91 spol. s r. o. z Plzně.
Výroba vzduchotechnických komponentů
Vzduchotechnické komponenty z pozinkovaného plechu ve standardní i nestandardní rozměrové řadě vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Pohřební ústav Pieta Plzeň
Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. se sídlem a působností v Plzni nabízí své služby pozůstalým při zařizování pohřbu a odvozy zesnulého.
Zajištění pohřbu Plzeň
Zemřela Vám blízká osoba a hledáte v této nelehké životní situaci pomoc? Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. Plzeň nabízí veškeré služby spojené se zajištěním pohřbu.
Výroba strojů Plzeň – manipulátory
Společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně nabízí výrobu strojů a manipulátorů matriálu i hotových výrobků převážně pro automobilový průmysl.
Ostraha objektů Plzeň
Hledáte prověřenou bezpečnostní agenturu, která zajistí ostrahu Vašeho soukromého či firemního objektu v Plzni a okolí? Spolehněte se na bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová.
Pohřební služba Plzeň
Pohřební služba PIETA spol. s r.o. je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb s úctou a profesionálním přístupem v Plzni a okolí.