Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-město
Zpopelnění Plzeňský kraj
Zemřela Vám blízká osoba, jejíž vůlí bylo zpopelnění jako způsob pohřbu? Tuto službu, ať už s obřadem nebo bez obřadu nabízí pro celý Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.
Autoservis Plzeň
Jste z Plzně a hledáte spolehlivý autoservis, který provádí opravy, přípravu aut na STK a emise a garantuje kvalitně odvedenou práci? Kontaktujte profesionály z Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Kremace Plzeňský kraj
Způsob pohřbu zpopelněním byl vůlí vašeho příbuzného a vy nyní stojíte před úkolem kremaci zařídit? S tímto nelehkým úkolem Vám pomohou v pohřební službě PIETA s.r.o. v celém Plzeňkém kraji.
PCO Plzeň
Zabezpečení a ochrana objektu 24 hodin denně? Žádný problém pro pult centralizované ochrany PCO a soukromou bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová z Plzně.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Plzeň – nízké provozní náklady, snadná instalace
Pokud hledáte ekonomicky výhodnou a snadnou variantu sezonního vytápění bazénů nebo menších domků, můžete důvěřovat tepelným čerpadlům se systémem vzduch-voda od firmy Enerfin plus s.r.o. z Plzně.
Samonivelační poklopy
Samonivelační poklopy kanalizací s dlouhou životností a hlavně bez nutnosti pozdějšího vyrovnávání do nivelity i ve velké zátěži frekventovaných vozovek nabízí společnost POKLOPSYSTEM s. r. o.
Autoservis Citroën Plzeň - prodej, záruční i pozáruční servis francouzské automobilky
Společnost Autoservis Plzeň – Letná s.r.o. poskytuje autorizovaný prodej a záruční i pozáruční servis francouzské značky Citroën v Plzni a blízkém okolí.
Služba zajištění výjezdů Plzeň – při poplachu nebo k dostřežení objektů
Soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně nabízí ostatním bezpečnostním agenturám bez dostatečných kapacit službu zajištění výjezdů k poplachům nebo dostřežení objektů.
Bezpečnostní agentura Plzeň
Jistotu perfektní ochrany firemního či soukromého majetku 24 denně 7 dní v týdnu zajistí spolehlivá soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Developer, nová výstavba, rodinné domy, bytové domy, půdní vestavby a nástavby, Plzeň
Výstavbu a prodej nových rodinných domů, bytových domů, půdních vestaveb a nástaveb realizuje developerská společnost STAVEN-BYT s.r.o. z Plzně.
Prodej náhradních dílů Citroën Plzeň - originální i repasované náhradní díly
Autoservis Plzeň-Letná s.r.o. se specializuje na prodej, servis a opravy vozů Citroën. Taktéž se zabývá prodejem originálních nebo repasovaných náhradních dílů.
Prohlídky automobilů pro pojišťovny Plzeň - profesionálně
Prohlídky automobilů pro pojišťovny a zpracování příslušné dokumentace nabízí zájemcům z Plzně a okolí v rychlém termínu STK Nepomucká s.r.o.
Výroba kabelů na zakázku Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele kabelových svazků pro Vaši výrobu? Kabelové svazky libovolných průměrů a délek a v jakémkoliv množství Vám na zakázku vyrobí firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Poradenství v oblasti zabezpečení osob a majetku Plzeň
Profesionální poradenství pro oblast efektivního zabezpečení majetku a osob nabízí soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Poprodejní servis vozů Citroën Plzeň - pravidelné prohlídky pro Váš vůz
Autoservis Plzeň-Letná s.r.o. zajišťuje poprodejní servis vozů Citroën. Četnost návštěv servisu záleží na konkrétním modelu automobilu, jeho motoru a na okolnostech jeho používání.
Německé ekologické plakety
Německé ekologické plakety pro povolení vjezdu automobilů, autobusů, nákladních automobilů i tahačů do nízkoemisních zón měst na území Německa prodává STK Nepomucká s.r.o. z Plzně.
Tepelná čerpadla Plzeň – nižší provozní náklady na vytápění domu
Pokud zvažujete investici do vytápění, která se Vám navrátí, kontaktujte firmu Enerfin plus s.r.o. z Plzně, která dodává tepelná čerpadla, které sníží provozní náklady na vytápění Vašeho domova.
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Ostraha průmyslových objektů Plzeň - patrolovací služba, PCO, poradenství, fyzická ostraha
Ostrahu průmyslových objektů v Plzni zabezpečuje agentura SBA Ivana Píclová. Společnost nabízí kvalitní a komplexní služby v oblasti ochrany Vašeho majetku.
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, projekční kancelář Plzeň
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, silnic, cest, zastávek, parkovišť realizuje projekční kancelář Ing. Daniely Škubalové z Plzně.
Bezpečnostní agentura, pult centralizované ochrany, ostraha majetku, budov, osob Plzeň
Bezpečnostní agentura Safe point s.r.o. Plzeň poskytuje pult centralizované ochrany, ostrahu majetku, budov, osob, detektivní služby, montáž zabezpečovacích systémů.
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Kompletační a montážní práce Plzeň
Společnost Meta Plzeň s.r.o. provozuje vlastní výrobu a nabízí své kapacity a vlastní strojní dílnu k využití montážních a kompletačních prací.
Kovářské práce Plzeň - kování, kalení, popouštění a žíhání nářadí
Kovářské práce jsou i v dnešní době velmi potřebné ve všech oblastech. To moc dobře ví firma EKA – Komplet, která zajišťuje komplexní kovářské práce nejrůznějšího typu.