Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Autorizovaný architekt pro krajinářskou architekturu, zpracování projektů, vizualizace
Zkušeného a osvědčeného architekta i soudního znalce v jedné osobě Vám poskytne Ing. Radmila Kiszová – PINIA z Nového Jičína. Zpracujeme Váš projekt i posudek a zhodnotíme případná rizika.
Sklápěčové zemědělské korby v mnoha provedeních - jednostranné, dvoustranné i třístranné
Sklápěčové zemědělské korby pro všechny typy podvozků a v mnoha provedeních od jednostranných až po třístranné vyrábí společnost Porgest, a.s. - výrobu zajistíme pro celý Moravskoslezský kraj.
Servis, rekonstrukce a opravy bojových, vyprošťovacích i velících tanků
VOP CZ, s.p. poskytuje servis, rekonstrukce, modernizace a opravy tanků převážně pro armádu České republiky, ale také pro zahraniční zákazníky.
Ordinace praktického lékaře v Mořkově, kvalitní zdravotní péče s citlivým přístupem k pacientům
Důvěryhodného praktického lékaře naleznete v Mořkově v okresu Nový Jičín. Ordinace Mich Med s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči v rukou našeho ochotného lékařského týmu.
Praktický lékař v Novém Jičíně s vysoce moderním technologickým vybavením a příjemnou ordinací
Lékařskou péči v Novém Jičíně Vám zajistí praktický lékař z ordinace Mich Med s.r.o. Čeká na Vás příjemný zdravotnický personál a ordinace s mnoha moderními přístroji.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín, léčebná a preventivní péče
Vysoce kvalitní lékařskou péči Vám poskytnou zkušení lékaři z ordinace Mich Med s.r.o. v Novém Jičíně. Zajistíme Vám nadstandardní lékařskou péči a tým profesionálních lékařů a sester.
Diagnostika a oprava motoru, elektroniky u všech značek aut
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského provádí profesionální diagnostiku motoru a dalších řídících jednotek u všech značek vozidel. Používá moderní diagnostické metody a servisní zařízení.
Podniková prodejna ponožek - zimní thermo, lyžařské i sportovní ponožky
Dopřejte svým nohám opravdovou kvalitu a teplo se zimními thermo ponožkami a navštivte podnikovou prodejnu v Kopřivnici, kde si vyberete lyžařské i sportovní ponožky od firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Elektroinstalace, elektromontáže, inteligentní elektroinstalace
Elektroinstalace nízkého napětí v průmyslových a bytových objektech, elektromontáže výrobních hal, inteligentní elektroinstalace ovládané na dálku realizuje H+D Elektromontáže s.r.o., Odry.
Obec Sedlnice, oblast s vybudovanou sítí cyklotras, možnost sportovního rybaření
Nejstarší vesnici na Příborsku, bohatou historii i zámecký park s kulturním areálem naleznete v obci Sedlnice v okrese Nový Jičín. Aktivní obec s mnoha kulturními i sportovními akcemi.
Obec Vražné, součást chráněné krajinné oblasti Poodří, začátek Přírodního parku Odersko
Poznejte krásy historické moravsko-slezské zemské hranice a navštivte obec Vražné z okresu Nový Jičín. Menší vesnice s mnoha významnými historickými památkami a okolní panenskou přírodou.
Robotické pozemní systémy - vysoce automatizovaný kolový robot pro armádu
Budoucností každé vyspělé armády jsou robotické pozemní systémy, a proto je zde firma VOP CZ, která se zaměřuje na vývoj vysoce automatizovaného kolového robota Taros V2.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Autodoprava, zahraniční i tuzemská přeprava zboží do 3,5 tuny dodávkovými vozidly
Tuzemskou i mezinárodní dopravu, na kterou se můžete vždy spolehnout, Vám zajistí společnost Autodoprava Zdenka Sabová z města Nový Jičín – Loučka. Přepravíme Vám zboží až do hmotnosti 3,5 tuny.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Kvalitní autoservis - montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů a podvozků
O montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů i podvozků u vozidla se Vám postará autoservis Vladana Veřmiřovského, který zajišťuje opravy vozů všech značek v okolí Petřvaldu, Nového Jičína i Mošnova.
Antibakteriální ponožky se stříbrem vám urychlí kožní hojení
Pokud trpíte plísněmi na nohou a hledáte způsob jak urychlit kožní hojení, pak si pořiďte antibakteriální ponožky se stříbrem od firmy DVJ Jiří Honeš, které můžete nosit i několik dní.
DVJ-ponožky s.r.o.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Profesionální průmyslové prací stroje, pračky a prádelenská technika
Profesionální průmyslové prací stroje a pračky vám zajistí včetně dodávky odborník na prádelenskou techniku Primus Alliance Laundry CE s.r.o.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Multifunkční nakladač a nosič nářadí Dapper 5000 - pomocník pro všechny práce
Pokud hledáte univerzální a výkonný stroj pro práce ve stavebnictví, zemědělství nebo pro zahradnické práce, tak je pro vás ideální multifunkční nakladač a nosič nářadí Dapper 5000 od firmy VOP!
Nástrojárna, konstrukce a výroba nástrojů, nářadí, přípravků
Nástrojárna, konstrukce, vývoj, simulace a výroba střižných a lisovacích nástrojů, nářadí z kvalitních kovových materiálů realizuje společnost MS technik spol. s r.o.
Zdravotní potřeby pro vaše zdraví - ortézy, kompresní prádlo
Pokud hledáte zdravotní potřeby v Novém Jičíně, kde budete mít na výběr ze širokého sortimentu zdravotních potřeb, ortéz, kompresního prádla či obuvi, pak navštivte zdravotnickou prodejnu NAĎA.
Pro správné sezení jedině anatomicky tvarované křeslo Samurai – prodej, e-shop
Pokud trávíte více jak 2 hodiny denně v kanceláři, musíte dbát na správné a zdravé sezení u stolu. Proto Vám firma ZWORK přináší na svém e-shopu anatomicky tvarovaná kancelářská křesla Samurai.
ZWORK
Spolehlivý autoservis - autoopravna vozidel všech značek, příprava vozů na STK
Autoopravna Vladana Veřmiřovského z Petřvaldu provádí přípravu vozidel na STK a kompletní autoservisní práce na autech všech značek. Má řadu spokojených zákazníků také z okolí Krmelína a Brušperku.