Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Stavby a rekonstrukce obchodních domů a supermarketů
Společnost DAGETT 66, sídlící v Kopřivnici, je stavební firma, která se soustřeďuje na stavby obchodních domů. Firma poskytuje výstavbu a rekonstrukci budov a kompletní služby stavební činnosti.
DAGETT 66, s.r.o.
Turistická ubytovna s vlastním parkovištěm – parkování pro ubytované zdarma
Ubytování na jednu nebo dvě noci v turistické ubytovně s vlastním parkovištěm a parkováním pro hosty zdarma poskytuje Turistická ubytovna Na Lesní u Nového Jičína.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Výroba, montáž plastové okna, dveře, zimní zahrady Rožnov, Valašské Meziříčí
Výrobu a montáž plastových oken, dveří a zimních zahrad zajišťuje v okolí Rožnova a Valašského Meziříčí firma Pavel Knězek.
Pavel Knězek, s.r.o.
Dovoz aut z Německa rychle a s potřebnou dokumentací
Pokud vybíráte nové auto, ale nabídka českých prodejců vám nevyhovuje, tak si nechte dovézt automobil z Německa, který vám rychle a s potřebnou dokumentací zajistí RDAutomobil s.r.o. z Nového Jičína.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen, pokládka vodovodů, kabeláží a plynovodů autojeřábem.
Praktický lékař pro dospělé Nový Jičín, návštěvní služba přímo u pacientů, prevence a léčba
Praktický lékař pro dospělé Nový Jičín, návštěvní služba přímo u pacientů, prevence a léčba, očkování, odběry biologického materiálu, plně vybavená ordinace.
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Eforte
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Inoutic Eforte od firmy Pavel Knězek, s.r.o. - přijedeme za vámi do Frenštátu, Nového Jičína, Kopřivnice, Oder i Frýdku.
Pavel Knězek, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín
Lékařské služby v oblasti obecné praktické medicíny, obvodní lékař a ambulance v Moravskoslezském kraji, praktický lékař pro dospělé - MUDr. Ingrid Ječmínková.
MUDr. Ingrid Ječmínková - Ordinace praktické lékařky pro dospělé, závodní lékař
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů, čisté obaly zajistí čisté výrobní prostory.
Prodej hadic a koncovek Kopřivnice, nízkotlaké, vysokotlaké, vzduchové, olejové, vodní, plynové
Nabízíme prodej kvalitních hadic a koncovek přímo ze skladu Po-Pá : 7:00 - 15:00, široký sortiment šroubení v metrických i palcových rozměrech, hadice vzduchové, olejové, vodní, plynové.
Výroba a montáž plastových vchodových dveří s vysokou kvalitou a funkčností - Profilový systém Prestige
Firma Pavel Knězek, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž plastových vchodových dveří z profilového systému Inoutic Prestige, který zajistí vysokou kvalitu a funkčnost.
Pavel Knězek, s.r.o.
Spolehlivý a rychlý dovoz aut z německých autobazarů, z EU
Chcete dovézt auto z EU, z německého autobazaru a hledáte někoho kdo se o vše postará? Firma RDAutomobil s.r.o. poskytuje komplexní služby související s koupí a dovozem aut z Německa.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Výměna starých plastových oken za nová - zabraňte úniku tepla
Vyměňte svá stará plastová okna za nová a zabraňte tak úniku tepla. Firma Pavel Knězek, s.r.o. vám vše zajistí.
Pavel Knězek, s.r.o.
Dodavatel stavebního materiálu a barev v Moravskoslezském kraji
Široká nabídka barev a nátěrů, stavební materiál všeho druhu, zateplovací systémy, tmely, míchání barev dle přání zákazníka, široká nabídka produktů za nejlepší ceny – ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Trubky pro ochranu elektrických a optických kabelů
PE-HD ochranné trubky, potrubí, kabelové chráničky i mikrotrubičky od společnosti MATEICIUS a.s. Široký sortiment, vysoká kvalita našich výrobků i minimalizace negativních vlivů na životní prostředí.
MATEICIUC a.s.
Rychlý dovoz prověřených aut z Německa - koupě vozu v zahraničí
Pokud zvažujete koupi vozu ze zahraničí, tak se obraťte na RDAutomobil s.r.o., která se specializuje na rychlý dovoz prověřených aut z Německa (z EU) pro klienty z Brna, Prahy a celé České republiky.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Velký výběr výrobků z umělého kamene - teraco – dlažba, schody, obklady, parapety
Společnost ISMM & TESO s.r.o. se zabývá výrobou produktů z umělého kamene – teraco - obklady schodů, sokly, parapetní desky, dlažby. Poskytují i služby spojené s montáží a údržbou teraco výrobků.
Prefabrikované schodišťové rameno s povrchovou úpravou stupňů teracovým obkladem
Prefabrikovaná monolitická schodišťová ramena s konečnou povrchovou úpravou schodišťových stupňů teracovým obkladem TESO vyrábí společnost ISMM&Teso s.r.o. poblíž Ostravy.
Likvidace, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin, z pálenic
Společnost Fekal.eu - Ing. Jiří Valušek Nový Jičín zajistí vlastními vozy likvidaci, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin z pálenic. Působnost v okruhu 50 km.
Vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z jímek, žump i septiků
Firma Ing. Jiří Valušek – FEKAL.EU z Nového Jičína zajišťuje vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z ČOV, septiků, žump a jímek.
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, vývoj
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, požární zkoušky.
Dovoz aut z Německa se zárukou - na objednávku, na splátky
Chcete si pořídit automobil a nevíte na koho se obrátit? Důvěřovat můžete firmě RDAutomobil s.r.o. - na objednávku vám zajistíme dovoz aut z Německa se zárukou i na splátky.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Tradiční valašské frgály, slané a sladké pečivo, trvanlivé pečivo
Frgály v několika velikostech a s různými náplněmi, koláčky, rohlíčky, tyčinky, preclíky či klobásové bulky, pivní a slané rohlíky z PEKÁRNY ANEŽKA z Nového Jičína.
Tónování autoskel - odolné autofólie s dlouhou životností
Firma Cartint Zlín provádí tónování autoskel bez nutnosti demontáže skla - jde o odolné autofólie s dlouhou životností. Působí po celé Moravě i v lokalitě Nový Jičín, Hranice.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Nový Jičín
Kovovýroba, strojírenská výroba Nový Jičín, vrtání, frézování, soustružení, třískové obrábění
Kovovýroba, strojírenská výroba Nový Jičín, hloubkové vrtání, frézování, soustružení, třískové obrábění, opracování různých dílců, forem, odlitků, vrtání dlouhých otvorů do forem.