Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.
Čerstvé vyzrálé hovězí maso z farmy v biokvalitě - to nejzdravější maso na Váš stůl
Vychutnejte si i vy to nejzdravější maso v biokvalitě. Farma Jestřábí Fulnek v Moravskoslezském kraji se zaměřuje na prodej čerstvého vyzrálého hovězího masa přímo na Váš stůl.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Dětská židle a psací stůl pro školáka - rostoucí a stavitelné, vhodné pro celý školní věk
Dětské židle a psací stoly pro školáky dodává společnost Amadeus. Tento nábytek je rostoucí a stavitelný, takže provází vaše dítě po celý školní věk a zajišťuje správný vývoj.
Nábytek Amadeus
Chov ušlechtilého skotu plemene Wagyu na farmě a následný prodej vakuově baleného masa
Chovem ušlechtilého výkrmného skotu plemene Wagyu a následným prodejem vakuově baleného, výborného masa v BIO kvalitě, se zabývají na Farmě Jestřábí ve Fulneku, v okrese Nový Jičín.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Přestavba vozů na alternativní pohon LPG ušetří nejen vaše peníze, ale také přírodu
Přestavba vozů na alternativní pohon LPG šetří nejen peníze, ale také přírodu. Proto je v dnešní době vyhledávaná a oblíbená- obraťte se na firmu HVgas, která vám v oblasti přestavby LPG vždy poradí.
HVgas - Huvar
Chutné a dietní pštrosí maso neobsahuje cholesterol, prodej i peří a vajec na farmě
Chovem pštrosů a následným prodejem masa, vajec a peří se zabývá Farma Jestřábí ve Fulneku v okrese Nový Jičín. Maso je vysoce dietní obsahuje dostatek proteinu a bílkovin, bez cholesterolu.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Přestavbu aut na LPG, CNG, ethanol vám zajistí odborníci z firmy HVgas
Firma HVgas se zabývá přestavbami aut na LPG, CNG a Ethanol. Naše dlouholeté zkušenosti jsou pro nás výhodou a proto pro Vás vybereme vždy to nejlepší řešení.
HVgas - Huvar
Spolehlivý autoservis - opravy  a kompletní servis nákladních aut a návěsů
Potřebujete-li rychle a profesionálně opravit nákladní automobil či návěs, můžete se obrátit na autoservis Lichnovský s.r.o. z Kopřivnice, s kterým budete maximálně spokojeni.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Diagnostika vozidel a brzdových systémů za pomocí měřícího zařízení TEXA
Diagnostiku vozidel a brzdových systémů měřícím zařízením TEXA provádí autorizovaný servis Lichnovský s.r.o. v Kopřivnici, který se specializuje také na opravy osobních a nákladních vozů.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Autoplyn, LPG, CNG - nejpoužívanější alternativní palivo pro automobily
Nejpoužívanější alternativní palivo pro automobily je atoplyn. Pokud tedy zvažujete o přestavbě na autoplyn, pak se obraťte na profesionála v oboru- firmu HVgas, která působí v Novém Jičíně a Vsetíně.
HVgas - Huvar
Autoservis, autoopravna, příprava vozů na STK Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín
Autoservis a autoopravna Lichnovský s.r.o. zaměřující se na přípravu vozů na STK, která působí především v oblasti Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín a další oblasti.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Přestavba aut na LPG, CNG a E85 - pohony, které jsou šetrné k životnímu prostředí
Alternativní pohony LPG, CNG a E85 jsou šetrné k životnímu prostředí, ale i levný a spolehlivý způsob, jak pohánět svůj vůz. O přestavbě vašeho vozu neváhejte a kontaktujte firmu HVgas.
HVgas - Huvar
Kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce, okres Nový Jičín
Společnost Mgr. Tomáš Kupča nabízí kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce v okrese Nový Jičín.
Rostoucí nábytek pro děti, židle a stoly - zdravé, správné sezení
Zdravé a správné sezení podporuje rostoucí nábytek pro děti od společnosti Nábytek Amadeus, která se specializuje především na rostoucí stavitelné židle a stoly ale také ostatní doplňky.
Nábytek Amadeus
Kvalitní autoelektrikářské práce - servis a oprava elektrických dílů ve vozidle
Veškeré autoelektrikářské práce včetně servisu a oprav startérů i alternátorů provádí autoservis Lichnovský v Kopřivnici nedaleko Nového Jičína, Vsetína a Valašského Meziříčí.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Celní deklarace - poradenství a zprostředkování obchodů v oblasti celní
Firma ComCD-celní deklarace s.r.o. v Novém Jičíně vám zajistí poradenství a zprostředkování obchodů v oblasti celní. Postaráme se o celní záležitostí např. vyplňování dokladů.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Revize LPG, CNG systémů, autoplynu pro bezpečný provoz
Pokud hledáte spolehlivou firmu v Moravskoslezském kraji, která vám zajistí kompletní revize LPG, CNG systémů a autoplynu pro bezpečný provoz, pak neváhejte kontaktovat firmu HVgas.
HVgas - Huvar
Repase a servis LPG, CNG  všech značek - diagnostika, montáže, výměna nádrže
HVgas je rodinná firma s dlouholetými zkušenostmi, která provádí servis LPG a CNG všech dostupných značek v okolí Oder a Kopřivnice. Zajistíme potřebné montáže, diagnostiku i výměnu nádrže.
HVgas - Huvar
Přeprava zboží po ČR a Evropě, kamionová a dodávková autodoprava, nákladní silniční doprava, spedice, skladování
Firma Šela Habanera, s.r.o. poskytuje služby vnitrostátní a mezinárodní nákladní silniční dopravy. Specializuje se na přepravu zboží od 1 kg do 27 tun.
Poradenství a pomoc při vyplňování a vedení evidence INTRASTAT
Pomoc při vyplňování a vedení evidence INTRASTAT Vám na Ostravsku, Novojičínsku a v okolí Mošnova poskytne firma Com-CD-celní deklarace s.r.o.
ComCD-celní deklarace s.r.o.
Dodávka a prodej ložisek všech typů, řemenů, těsnění, hadic a dalšího příslušenství Kopřivnice
Společnost DS ložiska, s.r.o. nabízí široký sortiment ložisek a příslušenství.
Přestavba, údržba a montáž vozů na LPG, CNG, E85
Pokud zvažujete přestavbu automobilu, pak se obraťte na rodinnou firmu HVgas, která provádí přestavbu, montáž a také údržbu vozů na alternativní pohon LPG, CNG a E85 nejen v Rožnově a Frýdku.
HVgas - Huvar
Prodej barev, míchání barev, ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
Společnost ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. nabízí široký sortiment barev na veškeré podklady a také se zabývá mícháním barev.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Zemní a výkopové práce nebo odvoz suti a odpadu od Mahero stavby s.r.o. - Nový Jičín
Rádi a ochotně pro Vás zajistí zemní práce nebo odvoz nepotřebné suti či odpadu. To je společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína.