Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Zakázková výroba, díly pro vagóny, zemědělská technika, automotive a CNC obrábění
Kvalitní zakázkovou výrobou, výrobou dílů pro vagóny, zemědělskou a manipulační technikou a automotive a nyní i svařováním a CNC obráběním se zabývá firma ISMM & EGAS s.r.o. s provozovnou v Pustějově.
Elektroinstalace v hutních, strojírenských, gumárenských provozech
Realizace elektroinstalací v oblasti hutních, strojírenských, gumárenských a dalších zpracovatelských provozech, elektromontáže výrobních linek zajišťuje H+D Elektromontáže s.r.o.
Stavební firma, kompletní stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, okres Nový Jičín
Veškeré stavební práce od přípravných činností až po zateplení fasády nového domu Vám zprostředkuje společnost Ing. Jaroslav Starůstka ze Sedlnic. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytů i domů.
Sklápečové korby - zemědělské přestavby a nástavby nákladních vozidel
Chcete si pořídit zemědělské sklápěčové korby nebo nástavby pro převoz obilovin a siláže? Firma Porgest, a.s. je tou správnou volbou. Vyrábí sklápěčové korby s různými možnostmi a přizpůsobením.
Technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla
Stanice technické kontroly RITZ s.r.o. v Šenově u Nového Jičína zajistí technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla.
Základní škola rodinného typu v Novém Jičíně se specializací na žáky s mentálním postižením
Vzdělání žáků s lehkým mentálním postižením zajišťuje Základní škola a Mateřská škola, Nový Jičín, Dlouhá 54, příspěvková organizace. Rozvíjíme sociální dovednosti i manuální zručnost žáků.
Sklápěčové zemědělské korby - výroba, oprava a servis
Chcete-li vyrobit, opravit nebo zajistit servis sklapěčové zemědělské korby, pak se obraťte na firmu Porgest, a.s., která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Domácí zdravotní péče v Odrách, odborná ošetřovatelská péče v terénu i v bytě klientů
Kvalifikovanou zdravotní péči pro pacienty se zhoršenou pohyblivostí zajišťuje zkušená zdravotní sestra Marcela Slačíková z obce Odry. Pomáháme a nasloucháme lidem v jejich domácím prostředí.
Navštivte rodný dům J. G. Mendela - návštěvnické centrum Moravského Kravařska
Detaily ze života slavného přírodovědce J. G. Mendela se dozvíte, pokud navštívíte rodný dům a muzeum J.G. Mendela v obci Vražné – návštěvnické centrum regionu Moravské Kravařsko.
Povrchová úprava kovů, práškové lakování, pískování kovovou drtí, komplexní kovovýroba
Finální úpravu povrchů kovů Vám zajistí společnost JOHAN TS s.r.o. z Příboru. Disponujeme bohatou nabídkou vzorů a barev pocházejících od předních zahraničních i tuzemských dodavatelů.
Pravé Valašské frgály, koláčky, rohlíčky, sladké i slané pečivo z vlastní pekárny
Valašské frgály ruční výroby upečeny dle tradičních receptur naleznete ve Starém Jičíně u firmy Pekárna Anežka MVDr. Pavel VAŠUT. Napečeme koláčky na svatbu, oslavu i jinou příležitost.
Kvalitní černé a hnědé uhlí, koks, brikety – prodej a doprava včetně složení
Prodejem a dopravou volně loženého i baleného černého a hnědého uhlí, koksu a briket se zabývají Uhelné sklady Příbor dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice.
Kvalitní nástavkové úly a výroba včelařských potřeb a komponent
Včelařské potřeby, kvalitní nástavkové úly, rámky, mezistěny, včelařské potřeby, komponenty pro práci medem, ochranné pomůcky zajišťuje Jiří Marek - Včelí úly.
STK - pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly
Přijďte si zkontrolovat technický stav svého vozidla - STK stanice technické kontroly v Novém Jičíně vám zajistí pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly rychle a spolehlivě.
Ordinace praktického a závodního lékaře pro dospělé
Pokud hledáte v okolí Ženklavy ordinaci praktického a závodního lékaře pro dospělé, obraťte se na ordinaci MUDr. Naděždy Ostré, kterou naleznete v obci Ženklava.
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Profesionálové v oblasti deratizačních, desinsekčních a dezinfekčních prací
Nechtěných škůdců a hlodavců v domácnosti či obávaných a nechtěných mikroorganismů v potravinovém a farmaceutickém průmyslu a zdravotních zařízeních Vás zbaví společnost Alois Kresta z Nového Jičína.
Pediatrie Kopřivnice, moderní ordinace dětské lékařky s preventivní a léčebnou péčí
Profesionální lékařskou péči ve městě Kopřivnice Vám poskytne zkušená dětská lékařka MUDr. Marta Horáčková s.r.o. Prevence, léčba a citlivý přístup i k těm nejmenším pacientům.
Pravidelná technická prohlídka automobilu, motocyklu i přípojného vozidla
Pokud vás čeká pravidelná technická prohlídka automobilu či motocyklu a zvažujete v jaké STK si ji necháte provést, obraťte se na ověřenou stanici technické kontroly v okolí Nového Jičína, STK Ritz.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Zlatnická dílna - výroba snubních či zásnubních prstenů
Zlatnickou dílnu, která vyrobí snubní či zásnubní prsteny dle Vašich představ a přání, naleznete v okolí Kopřivnice a Nového Jičína ve Zlatnictví a svatebním salónu Adonis ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, velkoobchod a prodej
Materiál pro vodo, topo, plyn, vodoinstalační, topenářské a plynařské zboží, prodej veškerého sortimentu zajišťuje velkoobchod PELA CZ, a.s., Nový Jičín.
PELA CZ, a.s.
Profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů
Společnost Porgest, a.s. vám poskytne profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů.
Prodej ortopedická zdravotní obuv a potřeby - ulevte unaveným nohám !
Pokud si chcete pořídit kvalitní zdravotní obuv pro léčbu ortopedických vad nohou, tak navštivte zdravotní prodejnu NAĎA v Novém Jičíně.
Systém pro zabezpečení vjezdu do objektů, identifikaci vozidel a kontrola podvozku
Společnost VOP CZ poskytuje unikátní systém, který zajistí kontrolu podvozků osobních a nákladních motorových vozidel při vjezdu do objektu a zároveň slouží k identifikaci a sledování vozidel.