Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Hydraulické vyrovnávací můstky, rampy a nájezdy pro logistická centra, sklady
Hydraulické vyrovnávací můstky, rampy, nájezdy, vedení kol, zábrany a jejich povrchové úpravy vyrábí na zakázku společnost Ing. Radmila Hamerníková s.r.o., Kopřivnice.
Sádrokraton, sádrokartonové profily a příslušenství – závěsné, spojovací prvky
Veškerý potřebný materiál pro sádrokartonářské práce pořídíte v prodejně FEGIP materiály s.r.o. Prodáváme sádrokarton Rigips a Knauf včetně příslušenství, závěsných a spojovacích prvků.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Ruční výroba dřevěných loutkových divadel i samostatných loutek pro rozvíjení dětské fantazie
Originální sestavy loutkových divadel a krásné loutky vyrábí ručně v chráněné dílně společnost GERLICH ODRY s.r.o. pro radost dětí a pro rozvíjení jejich fantazie a komunikačních schopností.
Nájezdové rampy pro sklady, logistická a obchodní centra, hydraulické vyrovnávací můstky
Ocelové konstrukce i nájezdové rampy Vám vyrobí společnost Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. z Kopřivnice. Pomůžeme Vám s přemístěním Vašeho zboží a ušetříme tak Váš drahocenný čas.
Výškově stavitelné stoly s elektropohonem do výšky stojícího člověka
Nábytek Amadeus dodává výškově stavitelné stoly, které jsou určeny pro děti i dospělé, díky nim podporujete zdravé sezení a předcházíte tak zbytečným bolestem zad již v útlém věku.
Nábytek Amadeus
Podlahářství, realizace podlah Nový Jičín, plovoucí a dřevěné podlahy, parkety, korek, koberce
Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech.
Dlouhodobé ubytování pro zaměstnance firem, řemeslníky, dělníky, montéry - útulné pokoje na hotelu
Využijte možnost dlouhodobého ubytování pro své zaměstnance na Hotelu Roubenka v Beskydech. Rezervujte útulné pokoje pro řemeslníky, dělníky, montéry. Hotel je ve Štramberku v blízkosti Kopřivnice.
Renovace a opravy teracové dlažby pro obchodní centra supermarkety i hypermarkety
Povrch teracové podlahy je po určitém čase poškrábaný, matný a zašedlý od nečistot. Firma DAGETT 66, s.r.o vám však dlažbu zrenovuje a díky tomu bude opět jako nová.
DAGETT 66, s.r.o.
Prodej stavebního materiálu pro dům, byt a zahradu Frenštát pod Radhoštěm
Prodejna stavebního materiálu pro dům, byt a zahradu o rozloze 200 m2 ve Frenštátě pod Radhoštěm.
Základní škola v městě Příbor Moravskoslezský kraj
Nabídka základního devítiletého vzdělání, nejkvalitnější poskytovatel vzdělání v Moravskoslezském kraji, moderní základní škola s odbornými učebnami a sportovním zázemím.
Základní škola Npor.Loma Příbor Školní 1510 okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Originální, ručně vyráběný nábytek z masivu – pořiďte si jídelní stůl, židle či lavice ze smrku nebo dubu
Výrobu a prodej kvalitního a originálního nábytku z masivu zajistí firma GERLICH ODRY s.r.o. – chráněná dílna. Jídelní stoly, lavice, židle i konferenční, televizní či noční stolky ze smrku nebo dubu.
Zdravé stravování, krabičková dieta, hubnutí Nový Jičín, redukce váhy, sestavení jídelníčku
Nabízíme zdravé stravování, dále služby jako diagnostika těla, konzultace s odborníkem, úprava jídelníčku, případně sestavení jídelníčku na míru.
Kompletní stavební a technický servis - stavební práce, inženýrská činnost
Stavební firma DAGETT 66, s.r.o z Kopřivnice zajišťuje kompletní stavební i technický servis. Je dodavatelem stavebních prací a služeb, které jsou spojené s údržbou objektů a technickou správou.
DAGETT 66, s.r.o.
Dárkový poukaz na pobyt ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech
Udělejte radost svým blízkým, přátelům nebo známým dárkovým poukazem na pobytem ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech.
Dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba silnic, inženýrské sítě, zemní a výkopové práce
Stavební práce v oblasti dopravních i vodohospodářských staveb zajistí zkušená firma Pavel Bajer ze Štramberka. Spolehlivá výstavba silnic a výkopové práce pro budování inženýrských sítí.
Hudební nástroje klasické, prodejna a e-shop, opravy, servis, příslušenství, Jistebník
Hudební nástroje s perfektním zvukem naleznete na e-shopu i kamenné prodejně v Jistebníku, kde sídlí firma Hudební nástroje Mariaš. Hudební nástroje ladíme, servisujeme i odborně opravujeme.
Zpracování kalkulace, rozpočty stavebních objektů průmyslové a občanské výstavby
Společnost DAGETT 66, s.r.o. provádí rozpočty a kalkulace nejen pro firmy a soukromé stavebníky, ale také své služby poskytuje projekčním kancelářím, obcím a dalším institucím.
DAGETT 66, s.r.o.
Dětská hřiště v přírodním stylu, kde najdete šplhací sestavy, houpačky či edukativní prvky – výroba
Výrobou dětských hřišť z přírodních materiálů, i z akátu, se zabývá společnost GERLICH ODRY s.r.o. - Chráněná dílna. Vyrobí Vám celé sestavy, či jednotlivé herní prvky k rozšíření hřiště.
Tradiční valašská pekárna se zaměřením na frgály
Pečení domácích valašských frgálů na základě tradičních rodinných receptů, čerstvé sladké i slané pečivo, pekárny v okrese Nový Jičín v okolí Valašského Meziříčí – to je pekárna Anežka.
Průmyslová výrobní společnost v oboru kovovýroby Moravskoslezský kraj
Kovovýroba a kovoobrábění z hliníku a dalších materiálů na základě požadavků zákazníka, obrábění hliníkových součástek do různých průmyslových odvětví, CNC výroba a povrchová úprava – Robert Paluzga.
Robert Paluzga kovovýroba
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Kovovýroba, CNC obrábění Nový Jičín, opracujeme různé formy, tvarové dílce, prototypové díly
Specializujeme se na třískové obrábění, CNC obrábění, horizontální vrtání a frézování, vertikální frézování, soustružení a také hloubkové vrtání.
Jádrové vrtání železobetonu a betonu moderní diamantovou řezací technikou
Pro usnadnění a zjednodušení přestavby či demolice je ideální moderní diamantová řezací technika, kterou využívají ve firmě DAGETT 66 (Kopřivnice, Nový Jičín) k jádrovému vrtání železobetonu a betonu.
DAGETT 66, s.r.o.
Stavitelné, rostoucí, zdravotní židle pro správný vývoj dětí, bez zdravotních problémů
Stavitelné, rostoucí, zdravotní židle pro správný vývoj dětí, bez zdravotních problémů zajišťuje společnost Nábytek Amadeus, která záleží na kvalitním nábytku pro děti i dospělé.
Nábytek Amadeus
Plastové dveře z profilového systému Prestige - výroba, prodej
Plastové dveře jsou důležitou součástí domu i bytu. Firma Pavel Knězek se zaměřuje na výrobu a prodej plastových dveří z profilového systému Prestige. Realizace zajistíme v Kopřivnici i Rožnově.
Pavel Knězek, s.r.o.