Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Komplexní stavební činnost po celé ČR, průmyslové, obchodní, veřejné a bytové stavby, rekonstrukce bytů
Společnost GEDOS Nový Jičín stavební společnost a.s. se sídlem v Moravskoslezském kraji poskytuje již od roku 1992 komplexní služby v oblasti stavebnictví po celé České republice.
Rozvody vody, plynu nebo montáž podlahového topení v okrese Nový Jičín
Instalatérské a topenářské práce v okolí města Nový Jičín pro Vás zařídí pan Mgr. Tomáš Kupča, který provádí rozvody vody, plynu nebo Vám nainstaluje podlahové topení.
Výkopové práce s bagrem a příprava základů v okrese Nový Jičín
Společnost pana Martina Stupčuka z Kateřinic v okrese Nový Jičín se věnuje výkopovým pracím s bagrem a přípravě inženýrských sítí a základů.
Měření dioptrií a zhotovení dioptrických brýlí v rodinné optice s příjemným personálem
Profesionální měření dioptrií, zhotovení dioptrických brýlí i prodej brýlových obrub zajistí v rodinné oční optice Vladislava Gotthardová v Kopřivnici. Prodávají i doplňky k brýlím.
Vladislava Gotthardová
Dovoz ověřených vozů BMW, Volkswagen, Audi, Ford z Německa rychle a bez rizika
Společnost RDAutomobil s.r.o. zajistí rychlý a bezpečný dovoz ojetých, prověřených vozů BMW, Volkswagen, Audi a Ford přímo z Německa. Vůz si můžete vybrat z pohodlí domova, o vše se postaráme za Vás.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Turistická ubytovna i pro cizince – krátkodobé, dlouhodobé pobyty cizinců
V Turistické ubytovně Na Lesní u Nového Jičína se mohou ubytovat i cizinci. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobější pobyty cizinců za velice výhodné ceny.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Stavební práce Nový Jičín, zednické práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, nové koupelny
V okrese Nový Jičín, Frýdek Místek a v Ostravě provádíme zednické, zateplovací, sádrokartonářské, malířské a obkladačské práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů.
Výstavba rodinných domů, zateplení fasád Nový Jičín, rekonstrukce bytových jader, elektroinstalace
Svým zákazníkům z Nového Jičína provádíme výstavbu rodinných domů, kompletní rekonstrukce domů, rekonstrukce bytových jader, zateplení fasád, obkladačské práce, elektroinstalační práce.
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Pořiďte si nové či zánovní luxusní auto od ověřených německých prodejců
Kompletní servis při nákupu luxusního nového či zánovního automobilu od německých prodejců Vám poskytne firma RDAutomobil s.r.o.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Auta dovážíme, zajistíme online prohlídku z Německa přes videohovor, vybírejte bezpečně z domova
Pro všechny zájemce o dovoz prověřeného auta z Německa od firmy RDAutomobil s.r.o. je zajištěna online prohlídka pomocí video hovoru, kdy si můžete vybírat bezpečně přímo z domova.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Zahradní svatba v hotelu, svatební obřad v romantickém zahradním altánu
Skvělé místo pro ten nejkrásnější den je uprostřed krásné přírody! Zažijte vysněný svatební obřad v romantickém zahradním altánu, na zahradě hotelu Roubenka ve Štramberku v Beskydech.
Prodej hutního materiálu, nerezové materiály Nový Jičín, nerez plechy, trubky, tyče, profily, jekly
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních nerezových materiálů, nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly a další do všech odvětvích průmyslu.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Přeprava zboží Nový Jičín, přeprava od 1 kg do 27 tun po celé ČR a Evropě, spediční služby
Naše firma Šela Habanera, s.r.o. z Nového Jičína je spediční partner mnoha výrobních či obchodních společností, a to od malých soukromých firem po firmy se světovým či evropským významem.
Sítě proti hmyzu a vertikální nebo horizontální žaluzie do oken - široký výběr okenních doplňků
Firma Pavel Knězek s.r.o. poskytuje montáž sítí proti hmyzu a má také široký výběr okenních žaluzií, které mohou být ve vertikálním nebo horizontálním směru.
Pavel Knězek, s.r.o.
Návrh, výroba a dodávka sedadel pro železniční vagóny 1. a 2. třídy i regionální přepravu
Návrhem, výrobou a dodávkou sedadel pro železniční vagóny 1. a 2. třídy, business, oddílové vozy a regionální přepravu, se zabývá společnost MSV interier s.r.o.
MSV interier s.r.o.
Projekční kancelář Nový Jičín, odborné činnosti ve stavebnictví, zpracování odborných posudků
Projekční kancelář Ing. arch. Petr Kopecký z Nového Jičína se zabývá projektovou činností ve výstavbě.
Na poli zpracování plechů nabízíme komplexní služby a dodávky – NC Line a.s.
Od řezání laserem, CNC vysekávání a ohýbání plechů, přes svařování, zámečnické a montážní práce, až po různé druhy finálních povrchových úprav – to vše umíme.
Prodej ložisek a náhradních dílů Kopřivnice
Prodejce ložisek a strojírenských náhradních dílů z Moravskoslezského kraje, bohatý sortiment těsnění, řetězů a náhradních dílů od firmy DS Ložiska z Kopřivnice.
Dobré sezení, jak by děti měly správně sedět – zdravotní židle a stoly Amadeus pro děti
Základem pro správné držení těla dětí a jejich vývoj, je především dobré sezení! Jak by měly děti správně sedět, zjistíte díky zdravotním židlím a stolům Amadeus, které jsou určeny právě pro děti.
Nábytek Amadeus
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Nejlepší účetní kancelář v Moravskoslezském kraji
Zpracování účetnictví pro soukromé osoby, živnostníky i firmy, účetní a daňové poradenství, účetnictví bez problémů a hned – kontaktujte nás.
Ing. Dana Homolová - účetnictví a daňové poradenství
Kvalitní vertikální a hliníkové horizontální žaluzie s pevnou ocelovou konstrukcí
Firma Pavel Knězek s.r.o. poskytuje pevné a kvalitní žaluzie vertikální i hliníkové horizontální, které Vás nejen ochrání před sluníčkem, ale také budou elegantním doplňkem Vašeho bytu.
Pavel Knězek, s.r.o.