Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Kvalitní sportovní, funkční ponožky - velkoobchod, prodej
Velkoobchod DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici má pestrý výběr kvalitních ponožek různých materiálů a barev, které jsou vhodné nejen pro sport, ale také pro běžné denní nošení.
DVJ-ponožky s.r.o.
Klimatizace pro všechny vozy - kompletní servis s využitím původního chladiva
Klimatizaci pro všechny vozy a její kompletní servis s využitím původního chladiva zajišťuje Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Strojírenská výroba - tvarové výpalky z kovů, těžké svařence
Společnost VOP CZ, s.p. má v oblasti strojírenské výroby mnohaleté zkušenosti. Zaměřuje se na tvarové výpalky z kovů a také na výrobu těžkých i lehkých svařenců pro celou Českou republiku i zahraničí.
Sportovní, cyklo, tenisové ponožky od českého výrobce z kvalitního materiálu
Mějte vaše nohy jako v bavlnce i při sportu. Kvalitní sportovní ponožky od českého výrobce - firmy DVJ Jiří Honeš brání pocení a zápachu, proto jsou vhodné na kolo, tenis i běh.
DVJ-ponožky s.r.o.
Volné pracovní místo v oboru svářeč, zámečník - práce na plný úvazek
Společnost Porgest, a.s. nabízí volné pracovní místo na plný úvazek v oboru svářeč a zámečník. Pokud hledáte práci v okolí Nového Jičína, Kopřivnice či Valašského Meziříčí, neváhejte nás kontaktovat.
Zkušený pneuservis - servis TPMS ventilů, opravy i výměna kol
Kompletní pneuservisní práce jako opravy a přezutí pneumatik, výměnu kol i servis TPMS ventilů zajišťuje pneuservis Vladana Veřmiřovského, který má bohaté zkušenosti a řadu spokojených zákazníků.
Hutní materiál - ohýbané profily, jekly, trubky, tyče, plechy, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu nakoupíte v prodejně společnosti FEGIP materiály s.r.o. v Novém Jičíně. Prodáváme ohýbané profily, jekly, trubky, tyče a plechy.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Autoklimatizace - servis, plnění, čištění, desinfekce, odstranění zápachu
Zapáchá Vaše autoklimatizace, potřebovala by provést servis či vyčistit? Autoopravna Vladana Veřmiřovského poskytuje desinfekci a veškerou údržbu klimatizace u Vašeho plechového miláčka.
Speciální lopaty, lžíce a ramena pro stavební, silniční stroje - výroba
Důležitou součástí stavebních strojů jsou nejen ramena, ale také lopaty a lžíce. Proto se ve firmě VOP CZ specializují na výrobu lehkých svařenců pro malé, střední silniční a stavební stroje.
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, pokládka podlah
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, půdních vestaveb, altánů, pokládka podlah, schodů, obklady, dětské sestavy realizuje tesařství Miroslav Bár, okres Nový Jičín.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Kopřivnici, léčba, prevence
Praktická lékařka pro děti a dorost v Kopřivnici, diagnostika, léčba, odhalení příčin nemocí, prevence, nastřelení náušnic zajišťuje ordinace MUDr. Marta Horáčková s.r.o.
Zkušený daňový poradce - zpracování daňového přiznání přenechejte odborníkům
Zpracování daňového přiznání hravě zvládne účetní firma FULLCOM v Novém Jičíně. Obraťte se ještě dnes na zkušeného daňového poradce a budete mít po starostech.
Příjemně teplé froté i thermo ponožky - prodej, výroba
Pokud si chcete udržet své nohy v suchu a teple, pak navštivte kamennou prodejnu DVJ Jiří Honeš v Kopřivnici, kde si vyberete příjemně teplé froté i thermo ponožky speciálně pro zimní období.
DVJ-ponožky s.r.o.
Elektroinstalace v rodinném domě i bytě, montáž datových a telekomunikačních sítí
O elektroinstalační práce včetně montáže datových a telekomunikačních sítí se Vám postará společnost Arpex Morava s.r.o., která si zakládá na profesionálních a kvalitních službách v oboru energetiky.
Termo zimní ponožky od českého výrobce
Mějte na zimu nohy v teple a dopřejte svým nohám prvotřídní kvalitu. Pořiďte si kvalitní ponožky od českého výrobce z Kopřivnice - firmy DVJ Jiří Honeš.
DVJ-ponožky s.r.o.
Čerstvé houby, pěstování a velkovýroba hub, žampionů, hlívy ústřičné, distribuce
Čerstvé houby, žampiony, hlíva ústřičná, houževnatec jedlý, jejich pěstování, velkovýroba, balení, distribuce provádí společnost FUNGHI CZ, a.s., okres Nový Jičín.
Návrh, výroba a montáž kuchyní - kuchyňské studio Nový Jičín Vám vyrobí kvalitní kuchyně na míru
Navštivte kuchyňské studio HON-kuchyně v Novém Jičíně, které nabízí kvalitní kuchyňské služby. Zajistíme Vám vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Soukromá střední škola v Novém Jičíně se zaměřením na informační technologie a podnikání
Soukromá střední škola na Novojičínsku s nabídkou učebních, maturitních a nástavbových oborů se zaměřením na IT, podnikání, právo a cestovní ruch. Jazyky, skupinová práce a individuální přístup.
Hygienické bariérové pračky pro nemocnice a kliniky - nejlepší ochrana před množením mikroorganizmů
Pro nemocnice a kliniky vyvinula firma Primus Alliance Laundry CE s.r.o. řadu hygienických bariérových praček, které zajistí nejlepší ochranu před množením mikroorganizmů.
Účetní služby na míru - outsourcing, vzdálené vedení účetnictví
Pokud se chcete zbavit starostí s účetnictvím a hledáte spolehlivou pomoc při outsourcingu nebo vzdáleném vedení účetnictví, pak je zde firma FULLCOM - to jsou účetní služby na míru.
Kvalitní sušiče do hotelu, penzionu i wellness
Pokud vlastníte hotel nebo penzion a chcete si pořídit nové prádelenské zařízení, pak je pro vás ideálním partnerem firma Primus Alliance Laundry CE - pořídíte zde kvalitní sušiče, žehliče i pračky.
Pneuservis, přezutí pneumatik, zimní pneu rychle a bez starostí
Pneuservis, kde vám rychle a bez starostí zajistí přezutí pneumatik, je autoopravna Vladana Veřmiřovského, který má pro vás připraveny zimní pneu. Působíme v okolí Ostravy a Krmelína.
STK pro osobní automobily i malá nákladní vozidla
STK - stanice technické kontroly sídlící v Šenově u Nového Jičína provádí STK pro osobní automobily, malá nákladní vozidla, přípojná vozidla, motocykly a traktory.
Vedení účetnictví, zpracování daní, účetní a daňová kancelář okres Nový Jičín
Vedení a zpracování účetnictví daňové evidence, vypracování daňového přiznání, ekonomické a finanční analýzy provádí účetní a daňová kancelář Ing. Dana Homolová sídlící v okrese Nový Jičín.
Ing. Dana Homolová - účetnictví a daňové poradenství