Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy, která působí v Moravskoslezském kraji a nabízí střešní krytiny renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců.
Pravidelné revize plynových zařízení, spotřebičů a tlakových zařízení
Firma THERMATIC Kroměříž se postará o pravidelné revize plynových zařízení, spotřebičů i tlakových zařízení. Působíme i v regionu Nový Jičín, Hranice, Fulnek. Cenu při delší vzdálenosti nenavyšujeme.
Obec Vražné, okres Nový Jičín, historie, příroda, kultura, sport
Obec Vražné spolu s místními částmi leží v okrese Nový Jičín mezi CHKO Poodří a Přírodním parkem Oderské vrchy. Nachází se zde rodný dům a muzeum Johanna Gregora Mendela.
Obec Sedlnice, kraj Moravskoslezský, okres Nový Jičín, kultura, památky
Obec Sedlnice naleznete v Moravskoslezském kraji v okrese Nový Jičín. Je zde krásná příroda, historické památky, bohatý kulturní život, cyklotrasa a KIC SNĚŽENKA.
Průmyslové pračky, sušiče, žehliče pro sociální sféru i veřejnou službu - prodej
Spolehlivou prádelenskou techniku pro praní v sociálních sférách nebo pro veřejnou službu si vyberete u firmy Primus Alliance Laundry CE s.ro. - zajistíme vám průmyslové pračky, sušiče i žehliče.
Nová a kvalitní plastová okna zajistí tepelnou úsporu pro váš domov
Pokud jste se rozhodli pro nová a kvalitní plastová okna, která vám zajistí tepelnou úsporu a moderní vzhled pro váš domov, tak je zde pro vás firma Pavel Knězek z Frenštátu nedaleko Nového Jičína.
Pavel Knězek, s.r.o.
Inventorové svářecí zdroje KOWAX - chytré a výkonné přenosné svářečky
Pro efektivní a kvalitní svařování vám nesmí chybět inventorové svářecí zdroje KOWAX, přenosné svářečky, které jsou chytré a výkonné. Ve společnosti SVARMETAL si vyberete svářečku dle vašich představ.
Pravidelná prohlídka a revize plynových spotřebičů, kotlů i tlakových nádob
Nezapomínejte na pravidelnou prohlídku a revizi plynových spotřebičů, kotlů i tlakových nádob. Kontrolu plynových zařízení v Hranicích i Novém Jičíně zajistí firma THERMATIC - Jan Nohava z Kroměříže.
Výměnné zemědělské nástavby - korby pro siláž, obilí i univerzální
Chcete-li si pořídit univerzální korby nebo korby pro siláž či obilí pak oslovte firmu Porgest, která je profesionálem ve vývoji a výrobě výměnných zemědělských nástaveb pro nákladní automobily.
Modré nebo žluté chromátování kvalitní ochrana proti korozi
Firma GALMAT zinkování s.r.o. vám zajistí kvalitní ochranu vašich kovů proti korozi - zaměřuje se na modré nebo žluté chromátování dle potřeby zákazníka.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.
Samostmívací svářecí kukla Kowax - důležitá ochranná pomůcka pro svářeče
Každý profesionální svářeč potřebuje kvalitní kuklu, která je důležitou ochranou zraku. Ve firmě SVARMETAL nedaleko Příboru a Nového Jičína si vyberete samostmívací svářecí kukly Kowax nové generace.
Pravidelné a dlouhodobé vedení, zpracování účetnictví
Chcete-li mít jasné, přehledné a průkazné účetnictví, tak jej přenechejte firmě FULLCOM s.r.o. z Nového Jičína, která vám zajistí pravidelné a dlouhodobé vedení (zpracování) účetnictví.
Kompletní účetní servis - zastupování před finančními úřady, zdravotními pojišťovnami
Součástí podnikání je jednání s úřady, proto využijte služby firmy FULLCOM z Nového Jičína, která vám poskytne kompletní účetní servis i zastupování před finančními úřady a zdravotními pojišťovnami.
Profesionální pneuservis  s moderní technikou pro všechny typy aut
Autoservis a pneuservis Vladan Veřmiřovský realizuje pneuservisní služby a disponuje moderní technikou, zajišťuje kvalitní servis pro majitele všech typů aut v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Svařování velkých celků, strojů i konstrukcí metodou MIG, MAG, TIG
Společnost Porgest, a.s. se zaměřuje na svařování velkých celků, strojů i konstrukcí metodou MIG, MAG, TIG. Své služby poskytne pro celý Olomoucký a Moravskoslezský kraj.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie MUDr. Horáčková
MUDR. Marta Horáčková s ordinací v Kopřivnici poskytuje léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost do 19 let. Jsem zkušený pediatr s laskavým a pečlivým přístupem k dětem.
Odmašťování, odvodíkování a odstranění starých nátěrů nebo nečistot z dílů
Společnosti GALMAT zinkování s.r.o. se sídlem ve Frenštátě pod Radhoštěm nedaleko Rožnova provádí odmašťování, odvodíkování a odstranění starých nátěrů nebo nečistot z dílů.
Zinkovna - zinkování atypických dílů a malých výrobních sérií
Pokud vlastníte malou firmu a hledáte zinkovnu, která se zaměřuje na zinkování malých výrobních sérií a atypických dílů, pak se obraťte na firmu GALMAT zinkování sídlící ve Frenštátě nedaleko Rožnova.
Autoservis, pneuservis - opravy vozidel, diagnostika motorů, výměna kol
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského se zaměřuje na profesionální přístup k zákazníkům a poctivý servis. Je Vám k dispozici v okolí Petřvaldu, Staré Vsi a Nového Jičína.
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality a za rozumnou cenu seženete ve firmě SVARMETAL s.r.o. ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru.
Pracovní oděvy na míru i v nadměrných velikostech - kvalitní výroba a prodej
Na kvalitní výrobu pracovních oděvů na míru i v nadměrných velikostech se specializuje společnost Koala v Kopřivnici, která zajišťuje také jejich prodej a rychlé dodání.
Vybavení pro vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness, restaurace
Pokud zvažujete vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness nebo restaurace, tak vám nesmí chybět kvalitní prádelenská technika značky Primus Alliance Laundry CE s.r.o.
Volná pracovní pozice pro svářeče a zámečníky na hlavní pracovní poměr
Pokud jste zkušený svářeč nebo zámečník a hledáte práci na hlavní pracovní poměr, pak kontaktujte společnost Porgest, a.s. v Novém Jičíně.
Vzdělávací kurzy manažerských dovedností - akreditované programy, školení
Rozvíjejte své vůdčí dovednosti s firmou HM PARTNERS s.r.o. se sídlem u Nového Jičína. Pořádáme akreditované programy pro manažery, efektivní školení a vzdělávací kurzy manažerských dovedností.