Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Nový Jičín
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny - ubytování pro cizince
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny a ubytování pro cizince za příznivé ceny zajišťuje v okolí Nového Jičína Turistická ubytovna Na Lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Levné krátkodobé ubytování - turistická ubytovna s úschovnou kol
Krátkodobé ubytování s úschovnou kol za velmi příznivé a nízké ceny pro výletníky a cestovatele poskytuje v okolí Nového Jičína a Beskyd Turistická ubytovna Na lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Zlatnictví - výroba zásnubních i snubních prstenů v dokonalé kvalitě
Zásnubní i snubní prsteny v dokonalé kvalitě vám zajistí Zlatnictví a svatební salon Adonis ve Frenštátě pod Radhoštěm.
MUDr. Jana Velochová -  preventivní a léčebná péče pro děti a dorost  do 19 let.
Nejste spokojená s péčí svého dětského lékaře nebo jste se přestěhovala do jiného města a sháníte nového pediatra pro své dítě? MUDr.Jana Velochová je praktickou lékařkou pro děti a dorost.
Chemické, mikrobiologické, lékárenské rozbory vody - Laboratoř Morava
Chcete si objednat analýzu vody nebo jiný rozbor? Potřebujete zjistit, zda je vaše voda z kohoutku či studny pitná? Kontaktujte nás! Poradíme vám!
Průmyslové hadice - potravinářské, pro stavebnictví
Opravdu kvalitní průmyslové hadice s vysokou odolností vyrábí ve firmě Semperflex Optimit - seženete u nás průmyslové potravinářské hadice, ale také hadice pro stavebnictví.
Pánské fit slim obleky pro ženicha, na svatbu i jinou společenskou událost - půjčovna
Kdy jindy vypadat dokonaleji než v pánském obleku - chystáte se na svatbu, společenskou událost nebo jste ženich? Navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS, kde si zapůjčíte pánské fit slim obleky.
Autobusová doprava, autobusy pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob, kol i lodí
Tuzemskou i zahraniční přepravu s kapacitou až 51 osob poskytuje společnost JAPARCAR autobusy, s.r.o. sídlící ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Gumárenská výroba - hydraulické, průmyslové hadice pro stavební, chemický i potravinářský průmysl
Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou výrobu. Pokud potřebujete kvalitní hydraulické nebo průmyslové hadice pro stavební, chemický či potravinářský průmysl, pak jste zde správně.
Svatební salon - dokonalé svatební šaty pro nevěsty
Svatební den je nejdůležitější část v životě každé ženy. Pokud chcete vypadat dokonale a mít ty nejkrásnější svatební šaty, pak navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, manipulátory, jednoúčelové stroje, vrtání a broušení
Modernizovat výrobu v oblasti strojírenství pomáhá společnost TRIOM, spol. s r.o. z Frenštátu pod Radhoštěm. Vyrábíme spolehlivou manipulační techniku s důrazem na automatizace technologií.
Svatby na klíč – kompletní svatební servis
Užijte si svou svatbu bez starostí - svatby na klíč a kompletní svatební servis zajišťuje v okolí Frenštátu pod Radhoštěm Zlatnictví a svatební salón Adonis.
Výkonná zemědělská technika a nástavby pro Váš nový i postarší nákladní automobil
Firma PORGEST, a.s. z Nového Jičína se specializuje na přestavby nových i postarších nákladních automobilů pro zemědělskou produkci a jejich maximální využití v terénu
Půjčovna šatů na ples - koktejlky, večerní róby i dlouhé elegantní šaty
Plesová sezóna je opět tady, proto je na čase si vybrat v salonu ADONIS ve Frenštátě elegantní společenské, plesové nebo večerní šaty, ve kterých budete krásná a především se budete cítit pohodlně.
Čištění vratných obalů, průmyslové mytí boxů a palet
Mytí velkoobjemových boxů, průmyslové mytí a doplňkové čištění vratných obalů, boxů, palet, KLT a blistrů poskytuje společnost NEXT-ON Group a.s. se sídlem Štefánikova 264/20e v Kopřivnici.
Večerní róby, bohaté plesové šaty i elegantní koktejlky - staňte se ozdobou večera
Staňte se ozdobou večera s krásnými společenskými šaty. Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova vám pomůže s výběrem večerní róby, bohatých plesových šatů i elegantních koktejlek.
Stavebniny, barvy a laky
Spolehlivého dodavatele stavebního materiálu naleznete u společnosti ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. v Kopřivnici. Připravili jsme bohatý stavební sortiment od renomovaných světových výrobců.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Řemeny, řemenice, řetězy, řetězová kola, hřídelové spojky
Kompletní sortiment pro zhotovení strojů různé druhy řemenů, řemenic, řetězů, řetězových kol, hřídelových spojek prodává DS ložiska, s.r.o., Kopřivnice.
Ložiska všech typů, gumové těsnění, hadice a řetězy pro průmyslovou výrobu a strojní zařízení
Pestrý sortiment ložisek a dalších výrobních komponentů představuje společnost DS ložiska, s.r.o. z Kopřivnice. Prodáváme nářadí, řetězy i těsnění od významných českých i světových výrobců.
Hydraulické hadice - kompaktní, ovinované, pro doly
Pokud hledáte kvalitní hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo pro doly, tak se obraťte na firmu Semperflex Optimit s.r.o.
Zpracování a výroba různých výrobků z plechu pomocí řezání, CNC vysekávání, ohýbání
Výrobou a zpracováním různých výrobků z plechu formou řezání, CNC vysekávání a ohýbání, povrchovými úpravami a svařováním se zabývá společnost NC LINE a.s. v Suchdole nad Odrou.
Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
MATEICIUC a.s.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.
Hydraulické a průmyslové hadice pro různé obory
Ať už potřebujete hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo průmyslové hadice na vodu či stlačený vzduch, u firmy Semperflex Optimit si vždy vyberete.