Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
RT - zkoušky materiálu prozařováním v profesionální zkušební laboratoři
RT - zkoušky materiálů prozařováním zajišťuje společnost Intest NDT s.r.o. v okolí Frýdku Místku a Ostravy. Specializujeme se na nedestruktivní defektoskopii, která nepoškodí daný materiál.
Prodej železářského zboží Třinec, železářství a potřeby pro kutily
V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky.
Komplexní zdravotní péče o děti od narození do 19 let
Praktický lékař pro děti a dorost. Ambulance po celé České republice. Zdravotní služby na špičkové úrovni, vše hrazeno ze zdravotního pojištění, dárek při registraci i rozšířená pracovní doba.
MALÉ ZDRAVÍ a.s. praktičtí lékaři pro děti a dorost
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Prodej zábavní pyrotechniky Třinec, prodej dětské zábavní pyrotechniky, konfety, kompakty, rakety
Prodej zábavní pyrotechniky Třinec, Petr Cymorek provozuje několik prodejen a eshop se zábavní pyrotechnikou.
Bowling na třech drahách Bystřice, malá škola bowlingu, firemní akce s hrou bowlingu
Bowling club, který se nachází v Bystřici v okrese Frýdek- Místek na Česko-Slovensko-Polském pomezí, nabízí hru bowlingu jen tak, či firemní akce.
Praktický lékař pro dospělé ve Frýdku – Místku
Komplexní lékařské služby praktického lékaře pro dospělé ve Frýdku – Místku. Pečlivá diagnostika a léčba, závodní preventivní péče a vstřícný přístup. Návštěvní služba přímo u pacientů.
Ocelové plechy, díly, tyče a trubky z kvalitní oceli
Prodej plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX. Výrobu polotovarů a dílů z této oceli Vám zajistí společnost DIMONT HDX s.r.o.
Prodej, servis, lakovna i opravy - osobní i užitkové vozy Fiat
Autorizovaným prodejem i odborným servisem osobních ale i užitkových vozů Fiat, které ocení nejen podnikatelé se zabývá společnost Pavlas Trust s. r. o., zajišťující také služby lakování i oprav.
Pavlas Trust s.r.o.
Autokarosářské práce a opravy automobilů Frýdek-Místek, diagnostika, tunning, svařování TIG a MAG
Naše firma poskytuje veškeré autokarosářské práce a opravy automobilů. Na trhu působíme již od roku 1995. Jsme malá firma s nízkými režijními náklady.
Jumping, to je zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vás dostane do kondice
Jumping je originální a zábavné skupinové cvičení na malých trampolínách, které Vám pomůže zhubnout pod vedením profesionálních instruktorů z Lion Cross Arena s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Kvalitní a cenově dostupné krby a veškeré příslušenství
Krby, krbové vložky, volně stojící krbová kamna, široký sortiment doplňkového zboží pro realizace krbů – vše od Eurokam system s.r.o.
Eurokam system s.r.o.
Dodavatel kalibračních služeb v Moravskoslezském kraji
Metrologické služby, interní i externí kalibrace měřících zařízení menších i větších rozměrů, poradenství v oblasti metrologie a garantovaná účast na auditech zákazníků – MSP – Global s.r.o.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.
Dovoz ovoce a zeleniny – jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí
O dovoz a přepravu sezónního ovoce a zeleniny, jako jsou jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí a další se postará společnost Maple Trade s.r.o.
Prostorný automobil Fiat Tipo s moderním designem, ideální pro rodiny
Prostorný automobil Fiat Tipo s moderním designem, který je ideálním řešením pro rodiny nabízí nyní nově společnost PAVLAS TRUST s.r.o. se sídlem ve Frýdku Místku.
Pavlas Trust s.r.o.
Užijte si romantický pobyt v horské chatě Krásná na samotě u lesa s vířivkou a s infrasaunou
Vyražte s rodinou, přáteli či s kolegy z práce na horskou chatu Krásná s vířivkou a saunou a užijte si romantiku u lesa v Beskydech. Provoz chaty a pobyty zajišťuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie, závěsy, rolety, markýzy, plissé, stěny
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie klasické, žaluzie vertikální, žaluzie horizontální, závěsy, rolety, markýzy, plissé, japonské stěny, sítě proti hmyzu, záclony.
Art Design Chaloupka
Nedestruktivní zkoušení svárů a materiálů - zkouška magnetická i ultrazvukem
Zkušební laboratoř Intest NDT, spol. s.r.o. z Ostravy Vám zajistí nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů tak, aby nedošlo k poškození výrobku. Využívá k tomu ultrazvukovou i magnetickou metodu.
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Distribuce, transport a zásobování ovoce a zeleniny
Tuzemská i zahraniční přeprava čerstvého ovoce a zeleniny pro řetězce a velkoodběratele, import a export místních a exotických plodin zajišťuje společnost Maple Trade s.r.o., Třinec.
Neviditelný zahradní obrubník - vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný
Neviditelný zahradní obrubník, který je vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný zakoupíte u firmy ABC service, obchodní společnost s.r.o. z Frýdku-Místku.
Nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů - kvalitně a rychle
Společnost INTEST NDT, spol. s r.o. Vám nabízí spolupráci v oblasti nedestruktivního zkoušení materiálů a svarů. Zkoušky provádíme v okolí Ostravy, Opavy i Karviné.
Chata Malenovice Vám poskytne komfortní přesto levné ubytování na horách i s vířivkou
Komfortní a levné ubytování ve stylově zařízené horské chatě Malenovice pod Lysou Horou v Beskydech Vám zajistí firma Chaty Krásné chvíle s.r.o. Chata má vířivku, bazén, posezení na zahradě.