Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Vnitřní stínící technika, venkovní stínící technika, japonské stěny, žaluzie, rolety, závěsy, plissé, návrh, realizace
Společnost Art Design Chaloupka se více než 7 let specializuje na návrhy a realizaci vnitřní a venkovní stínící techniky. Získáte působivý vzhled i odstínění nežádoucího slunečního záření.
Art Design Chaloupka
Dovoz nových nebo ojetých osobních automobilů ze zahraničí na zakázku
Dovoz aut ze zahraničí svěřte do rukou firmy Luděk Rusina Přeprava aut z Frýdku-Místku. Na zakázku přepravíme ojeté vozidla i zcela nové automobily pro koncové zákazníky, autosalony i autobazary.
Luděk Rusina Přeprava aut
Stropní a nástěnné černé LED svítidlo - dekorativní i designové světlo do interiéru
Pokud máte doma moderní nábytek, pak se do Vašeho interiéru hodí i dekorativní a designová černé LED svítidla - stropní a nástěnné světla zakoupíte u společnosti Greenlux s.r.o..
Greenlux s.r.o.
Budoucnost městských vozidel – to je elektromobil Fiat 500 s unikátním designem
Prodej elektromobilu Fiat 500 zajistí společnost Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, dobře dostupné i pro zákazníky z Nového Jičína. Tento městský vůz se rychle nabíjí a je velmi tichý.
Pavlas Trust s.r.o.
Úsporné žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie za atraktivní cenu
Kvalitní žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie jsou bezpečné pro Vaše oči i kůži a navíc dostupné za atraktivní cenu – vytvořili specialisté ze společnosti Kanlux s.r.o.
Kanlux s. r. o.
Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Odborná kontrola spalinových cest Ostrava - měření spalin
Odbornou kontrolou spalinových cest (měření spalin) v okolí Ostravy se zabývá firma Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, která se zabývá službami v oblasti kominictví a kamnářství.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Odstranění znaménka i kožních nádorů za pomocí nejmodernějších metod
Máte-li kdekoli na těle znaménko nebo kožní výrůstek či nádor, můžete se obrátit na privátní plastickou chirurgii MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci, kde Vám kožní defekty odstraní
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Regulace a rozvody technických plynů v průmyslovém odvětví dle aktuálních norem a profesionálně
Ve společnosti Pires s.r.o. se profesionálně starají o to, aby byly regulace a rozvody technických plynů v průmyslovém odvětví vždy dle aktuálních norem.
PIRES s.r.o.
Exportní balení a přeprava zboží, strojů, techniky, kontejnerů, nadměrných zásilek
Potřebujete, aby Vaše zásilka byla při přepravě a manipulaci chráněna před poškozením? Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá přepravou a exportním balením, které Vaše zboží ochrání.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Wellness hotel, luxusní ubytování, Beskydy resort, relaxace, sauna, bazén, venkovní jezera, masáže
Hotel Ondrášův dvůr nabízí komfortní ubytování v krásném prostředí. Užijte si relaxaci a zábavu v srdci Beskyd!
Hotel Ondrášův dvůr
Zakupte voucher na ubytování na vrcholu Lysé hory v krásné horské chatě Emila Zátopka
Chata Emil Zátopek-Maraton na vrcholu Lysé Hory v Beskydech je ideálním místem pro klidnou dovolenou i pro aktivní sportovce. Zakupte u nás finanční voucher a obdarujte své blízké příjemným zážitkem.
Chata Emil Zátopek - Maraton ubytování Lysá Hora Beskydy
Kvalitní komíny - vložkování, revize, frézování, kontrola, stavba
Stavbu kvalitních komínů, vložkování, revize, frézování i kontroly realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž ve Frenštátě i Rožnově a svým profesionálním přístupem zaručuje skvělé výsledky.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Sestavte si svůj vlastní fotokalendář ze svých fotek online a potěšte své blízké
Sestavte si fotokalendář z vlastních fotek online na webu tiskárny Kleinwächter holding s.r.o., která sídlí ve Frýdku-Místku. Skvělý dárek pro Vaše blízké zasíláme poštou na jakoukoliv adresu.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Ideální vůz nejen pro rodinu, Vás překvapí svým designem, barvou i bezpečností a vybaveností
Zakoupit nový vůz Fiat Tipo Cross můžete u společnosti Pavlas Trust s.r.o. v Chlebovicích u Frýdku-Místku, s dobrou dostupností i z Nového Jičína. Poskytují i autorizovaný servis vozů Fiat.
Pavlas Trust s.r.o.
Úsporné a vysoce účinné technické LED svítidlo v moderním designu
Společnost Greenlux jako dodavatel osvícení a světel má v nabídce široký sortiment technických LED svítidel, která jsou nejen vysoce účinná, ale také energeticky úsporná. Navštivte náš e-shop.
Greenlux s.r.o.
Koupelnové panely Campaver s ventilací a akumulací tepla ze skla
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku - Místku vám nabízí spolehlivé koupelnové panely ze skla Campaver s ventilací a akumulací tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Velký výběr LED svítidel – přisazené, vestavné, LED zdroje – prodej e-shop, velkoobchod
Kvalitní a moderní LED svítidla – přisazená, vestavná, mřížková - a LED zdroje (i lineární světelné zdroje) – objednávejte na e-shopu společnosti Kanlux s.r.o. nebo navštivte náš velkoobchod.
Kanlux s. r. o.
Ambulantní operace - plastické, kosmetické, spolupráce s pacientem
Široké spektrum plastických i kosmetických operací, při kterých je jinak nutná hospitalizace, provádí privátní Plastická a kosmetická chirurgie při spolupráci s pacientem nebo rodinou ambulantně.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Nový crossover Fiat 500X s jedinečným designem - moderní technologie
Autorizovaný prodejce vozů Fiat PAVLAS TRUST s.r.o. ve Frýdku Místku, Vám představuje nový crossover Fiat 500X s jedinečným designem a nejnovějšími technologiemi pro Váš dokonalý komfort a bezpečí.
Pavlas Trust s.r.o.
Profesionální stavba moderního i tradičního krbu, krbových kamen, sporáků
Profesionální stavbu moderního i tradičního krbu, krbových kamen i sporáků realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž s dlouholetými zkušenostmi v okolí Ostravy a Nového Jičína.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Digitální tisk malonákladový i velkoformátový - brožury, letáky, katalogy i kalendáře
Digitální tisk ve Frýdku-Místku provádí Tiskárna Kleinwächter, která se zaměřuje na malonákladový i velkoformátový digitální tisk brožur, letáků, katalogů, kalendářů a spoustu dalších.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality – prodej, eshop, velkoobchod
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality prodává firma Kanlux s.r.o., která se specializuje na osvětlení všech druhů. LED pásky můžete zakoupit nejen na našem eshopu, ale také v našem velkoobchodě.
Kanlux s. r. o.
Kvalitní revize kotlů, krbových kamen a vložek na tuhá i pevná paliva
Profesionální revizi u kotlů, krbových vložek na tuhá a pevná paliva vám obstará a zrealizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, a to ve městech Frýdek Místek, Ostrava a Nový Jičín.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Výroba a prodej betonových výrobků, betonové ploty, dlažby a obrubníky
Společnost ŠKVÁRA produkt, s.r.o. se věnuje výrobě a prodeji betonových výrobků. V našem sortimentu naleznete betonové ploty, dlažby, obrubníky, zatravňovací panely či odvodňovací systémy.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty