Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Dodávky, užitkové vozy, dodávková auta Fiat - prodej, servis
Dodávky, užitkové vozy, dodávková auta Fiat pro Vás zajistí autorizovaný prodejce těchto vozů, kterým je společnost PAVLAS TRUST s.r.o. ve Frýdku Místku.
Pavlas Trust s.r.o.
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely včetně dotací
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely a klimatizace včetně vyřízení dotací zajišťuje kvalifikovaná firma v oblasti ekologického vytápění a ohřevu vody – SEFEN spol. s r.o. z Frýdku-Místku.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Autosalon Fiat - autorizovaný prodej automobilů značky Fiat včetně odborného servisu
Přijďte si vybrat nový automobil do autorizovaného autosalonu Fiat společnosti Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, kde se můžete spolehnout také na kvalitní a odborné servisní služby.
Pavlas Trust s.r.o.
Odborná revize, kvalitní znalecký posudek komínu, krbových kamen
Revize a znalecké posudky komínů i kamen realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž v okolí Ostravy a Frýdku Místku, která se mimo jiné specializuje také na dodávku a montáž komínů a kamen.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Novinka - Automat na zelí - čerstvé kysané zelí za bezkonkurenční cenu
Automat na zelí jako novinku zavedlo Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice. Najdete ho vedle mlékomatu před kravínem v Nižních Lhotách v okrese Frýdek-Místek. Zdravé kysané zelí za skvělou cenu.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Správa nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek
Realitní kancelář REALIT je specialista na správu nemovitostí včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků bytových jednotek. Ve Frýdku-Místku Vám zajistíme odborné služby za výhodné podmínky.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Obec Pržno, Beskydské předhůří, mikroregion Frýdlantsko-Beskydy
V Beskydském předhůří naleznete malebnou obec Pržno, která je členem Mikroreionu Frýdlantsko-Beskydy.
Obec Pržno
Dodávková auta značky Fiat - prodej a kvalitní servis dodávek
Autorizovaný prodejce vozů Fiat je společnost Pavlas Trust s.r.o. z Frýdku-Místku, která Vám zajistí prodej a kvalitní servis osobních i dodávkových automobilů.
Pavlas Trust s.r.o.
Tepelné čerpadlo Stiebel Eltron, NeoRé, LG a Fujitsu - levný zdroj topení a ohřevu vody
Firma SEFEN z Frýdku - Místku nabízí tepelná čerpadla značek Stiebel Eltron, NeoRé, LG a Fujitsu, která představují úsporný systém vytápění pro Váš rodinný dům. Jde o levný zdroj topení a ohřevu vody.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Průmyslové pece - prodej, rekonstrukce i modernizace | Třinec
Firma Pires s.r.o se sídlem v Třinci se specializuje nejen na prodej spolehlivých a kvalitních průmyslových pecí, ale zajistí i jejich rekonstrukci a modernizaci.
PIRES s.r.o.
Správa bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) – kompletní a profesionální péče
Realitní kancelář REALIT Vám v okolí Frýdku Místku zajití komplexní služby v oblasti správy bytů a bytových domů pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) včetně vedení účetnictví.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pronájem komfortních mikrobusů s 8 nebo 9 místy na cestování v tuzemsku i do zahraničí
Cestujte pohodlně s vícečlennou rodinou nebo přáteli v komfortních mikrobusech Opel Vivaro. Mikrobusy až pro 9 osob půjčuje v okolí Ostravy a Frýdku-Místku autopůjčovna Moravia Rent.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Elektrické vytápění - topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa
Firma SEFEN, spol. s r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na elektrické vtápění a prodává elektrické topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Komplexní notářské služby, notářská kancelář Třinec
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík z Třince nabízí komplexní notářské služby. Poskytujeme kvalitní a profesionální notářské služby.
Komplexní služby v oblasti pokrývačských, klempířských a tesařských prací
Společnost Střechy Fides nabízí komplexní služby v oblasti pokrývačských, klempířských a tesařských prací. Realizujeme ploché i šikmé střechy, montujeme střešní okna a hromosvody.
Velkoobchodní prodej nerezových materiálů, plechy, tyče, JMB-STEEL s.r.o.
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem nerezových materiálů. Skladem mají více jak 5 000 tun oceli.
Elektroinstalační materiál MOWION – zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače – e-shop
Společnost Kanlux, s.r.o. přináší novou značku elektroinstalačního materiálu MOWION. I zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače mohou být hravé, elegantní a designové – velkoobchod, e-shop.
Kanlux s. r. o.
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.
Balení do teplem smršťovací folie, PE smrštitelné fólie - novinka ochranných prvků
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. pro Vás připravila novinku v ochranných prvcích určených pro balení dopravních prostředků či strojního zařízení - PE teplem smrštitelné fólie.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Návrh a výroba nových strojů a zařízení nejen v těžkém průmyslu, i konstrukční úpravy stávajících technologií
Návrhy, výrobou i dodávkou strojů a zařízení se zabývá společnost ZM SERVIS MORAVIA, s.r.o. se sídlem v Třinci. Dále provádí konstrukční úpravy stávajících technologií nejen v těžkém průmyslu.
Správnou atmosféru Vánoc navnadí výstava Betlémů, kde je možné vidět řezbáře v akci
Na příjemnou atmosféru Vánoc Vás naladí výstava Betlému v Tiskárně KLEINWÄCHTER ve Frýdku -Místku. Vstup je zdarma, můžete přispět na charitativní sbírku, uvidíte řezbáře v akci.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Obec Horní Domaslavice, okres Frýdek-Místek
Obec Horní Domaslavice leží v okrese Frýdek-Místek. Obec se rozkládá v krásné beskydské přírodě v blízkosti Žermanické přehrady.
Obec Horní Domaslavice
Pronájem vysokozdvižného vozíku - zapůjčení VZV, nosnost 16t
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku nyní nabízí možnost pronájmu vysokozdvižného vozíku s nosností 12t a 16t, pro regiony Frýdek Místek, Ostrava, Valašské Meziříčí.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vysokorychlostní a rekuperační hořáky Kromschröder - servis, modernizace
Servis, úpravy, modernizace vysokorychlostních a rekuperačních hořáků firmy Kromschröder spolehlivě provádí společnost PIRES s.r.o., která se specializuje na hořákové a topné systémy průmyslových pecí
PIRES s.r.o.