Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Technologie elektro-erozivní obrábění umožňuje výrobu složitějších tvarů pro lisovací stroje
Složité tvary pro lisovací nástroje vyrábí společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci za pomocí technologie elektro-erozivní obrábění. Zaměřují se na sériovou výrobu.
Kvalitní i ekologická LED svítidla a osvětlení od výrobců Philips, Kanlux
Pokud chcete Váš interiér vybavit tím nejlepším osvětlením, podívejte se na e-shop firmy ELMA nebo navštivte prodejnu ve Frýdku-Místku, kde naleznete LED svítidla, která jsou ekonomicky výhodnější.
Úprava terénu minibagrem, výsadba, založení trávníku - kompletní zahradnické práce
Kompletní zahradnické práce zajišťují Zahradnické služby Závodný Martin, který provede vše od úprav terénu minibagrem, přes výsadbu až po založení trávníku. Působíme v okolí Frýdku, Karviné i Ostravy
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Levná půjčovna užitkových vozidel – pronájem dodávek Fiat Ducato za příznivé ceny
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek Fiat Ducato pro firmy i soukromníky zprostředkovává levná autopůjčovna MORAVIA Rent s.r.o. v okolí Frýdku-Místku a Ostravy.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Servisní služby pro plynová zařízení Moravskoslezský kraj
Revize, kontroly, servis a opravy plynových zařízení, profesionální služby v oblasti plynoservisu od společnosti Martiňák z Čeladné.
Plynoservis Martiňák Zbyněk Martiňák
Dětská závěsná, stropní, bodová svítidla - prodej, e-shop
Lampičky, lustry a jiná dětská svítidla s oblíbenými motivy jak pro kluka i holčičku můžete zakoupit ve společnosti Elma – Ing. Pavel Nováček, která se specializuje na prodej veškerého osvětlení.
Ruční lisování kovových dílů a plechů za studena – zakázková výroba na CNC strojích
Společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. zajistí zákazníkům ruční lisování kovových dílů a plechů za studna na klasických a CNC výstředníkových lisech ve své provozovně v Třinci.
Velký výběr minerálů a kamenů, také náramky z minerálů a další dárkové předměty
Na e-shopu Fajnkrámek.cz nejdete velký výběr minerálů, náramků pánských i dámských z minerálů, kyvadel i dárkových předmětů, například vtipných hrnků a panáků. Udělejte radost svým blízkým.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Zajímavé a poutavé obklady na plot či fasádu domu z přírodního kamene nepravidelného tvaru
Neformátované obklady z přírodního kamene jsou velmi oblíbené při stavbě či rekonstrukci domů a zděných plotů. Firma ABC service ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy, se zaměřuje na prodej těchto obkladů.
Vytápění pro vaši domácnost, firmu nebo průmyslový objekt
Moravskoslezská společnost zabývající se topnými systémy a vytápěním pro vaše obydlí, společnosti či jiné objekty – to je HEGAs s.r.o.
HEGAs, s.r.o. topné systémy
Balící stroj určený k ovinování palet a ovíječe pro balení průtažnou folii – prodej
Prodejem balící techniky a strojů se zabývá firma Cyklopack, spol. s.r.o., působící po celé České republice. Dodává balící stroje určené k ovinování palet a také ovíječe pro balení průatžnou folii.
Krátkodobé zapůjčení i dlouhodobý pronájem 9místného vozu Opel Vivaro za příjemné ceny
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem, minimálně na tři měsíce, 9 místný mikrobus značky Opel Vivaro H1L1 BUS poskytuje společnost MORAVIA Rent nejen ve Frýdku-Místku, kde má své sídlo.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Ploty a plotové systémy z umělého kamene a betonu – prodej, e-shop
Plotové systémy z umělého kamene se vyznačují jednoduchou montáží. ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku prodává betonové ploty, které si můžete také pohodlně objednat na e-shopu.
Zpracování žáruvzdorných plechů z nerezové oceli Frýdek-Místek, zpracování výpalků a kulatin
Společnost JMB – STEEL je významným celosvětovým dodavatelem nerezových plechů, výpalků, kulatin a ploché oceli.
Gastro Třinec, prodej a servis gastronomického zařízení, záruční a pozáruční servis, odborná montáž
Nabízíme kompletní vybavení pro gastronomické provozovny, jako jsou restaurace, kavárny, hotely, bary, jídelny, školní kuchyně, pizzerie, pekárny, nemocnice apod.
Novoroční (PF) a vánoční přání v tištěné i elektronické podobě dle Vašich požadavků
Originální novoroční (PF) a vánoční přání Vám vytvoří tiskárna KLEINWÄCHTER holding s.r.o. z Frýdku-Místku a to jak v elektronické, tak i klasické tištěné podobě.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Dávkovače papírové lepící pásky pro uzavírání kartonů Vám usnadní a urychlí práci
Prodej dávkovačů papírové lepící pásky pro uzavíraní kartonů, které mohou být ruční či elektrické, zajistí společnost Cyklopack spol., s.r.o. na svém e-shopu. Dávkovače Vám ušetří čas a tím i peníze.
Pro sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů využíváme různé technologie a postupy
Sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů zajistí společnost Pressmetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Používají různé výrobní technologie a postupy, například lisování, svařování atd.
Pohřební služba Frýdek-Místek, poslední rozloučení v obřadních síních, parte, převozy, výzdoba
V těchto nejtěžších chvílích Vám naše pohřební služba Karel Hradil s.r.o. Frýdek-Místek nabízí komplexní zajištění a realizaci pohřbu.
Stolařství René Košťál Frýdek-Místek, výroba nábytku z lamina, masivu a dýhy, grafické zpracování
Stolařství René Košťál z okresu Frýdek-Místek provádí výrobu nábytku na zakázku, výroba z lamina, masivu a dýhy, provádíme grafické návrhy.
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.
Hodinový soused Frýdek-Místek, stavební i řemeslné činnosti, rekonstrukce, sestavení nábytku, opravy
Nabízím služby hodinového souseda nejen ve Frýdku-Místku, jedná se o drobné opravy, sestavení nábytku, rekonstrukce koupelen, pokládky koberců, sečení trávy, zámkové dlažby a další.
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, studna vlastní zdroj pitné vody, vrty
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, máme dlouholeté zkušenosti a moderní techniku, která nám umožňuje vrtat studny i na nepřístupných místech.
Dodání páskovacích strojků k páskování citlivých předmětů papírovou páskou či fólii
Na dodávku balících a páskovacích strojů se zaměřuje společnost Cyklopack, spol. s.r.o., která působí po celé ČR. Ruční páskovačky umožní balení jemných a citlivých předmětů papírovou páskou či folii.