Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Profesionální plastika břicha, liposukce i operace prsou v epidurální anestezii
Profesionální plastiku břicha, liposukci či operaci prsou v epidurální anestezii zajišťuje společnost Plastická a kosmetická chirurgie MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Instalatérství, plynoinstalace, plynařské práce, topenářské práce, vodo-topo-plyn
Instalatérství Mikuláš Bezkid nabízí veškeré práce v oboru vodo-topo-plyn v Moravskoslezském kraji.
Prodej a servis elektrických, pojízdných a šroubových kompresorů včetně náhradních dílů
Na prodej, montáž i servis pojízdných, elektrických a šroubových kompresorů od renomovaných výrobců se zaměřuje společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, včetně náhradních dílů.
Sklad, skladovací prostory, skladování zboží a materiálu
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. nabízí skladovací prostory nejen pro Frýdek-Místek, Ostravu. Pronájem na krátkodobé i dlouhodobé skladování, vhodné pro uskladnění zboží, strojů, materiálu.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Plynové kotle a tepelná čerpadla pro rodinné i bytové domy - Maratop
Společnost Maratop z Frýdku-Místku poskytuje služby v oblasti prodeje a montáži plynových kotlů a tepelných čerpadel pro rodinné nebo bytové domy i firmy.
Návrh a tisk obecních i firemních zpravodajů a časopisů - profesionální tisková podoba
Návrh i tisk obecních a firemních časopisů a zpravodajů zajišťuje společnost Tiskárna Kleinwächter ve Frýdku Místku, která se perfektně postará o jejich profesionální tiskovou podobu.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Výroba barevných, originálních zahradních kovových laviček
Zkrášlete vaši zahradu barevnými kovovými lavičkami s originálním designem. Pohodlné kovové lavičky s vysokým opěradlem vyrábí firma Ing. Vratislav Obadal Zahradní a parkové lavice OBISS.
Návrh, založení a údržba zahrady i trávníku, výsadba rostlin, stromů a okrasných keřů
Spolehlivá firma působící v celém Moravskoslezském kraji Zahradnické služby Závodný Martin se specializuje na návrhy, založení a údržbu zahrad i trávníku a na výsadbu rostlin, stromů a okrasných keřů.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Dodávka i montáž potrubních rozvodů vody, páry, vzduchu a tepla i rekonstrukce kotelen
O dodávku a montáž potrubních rozvodů vody, vzduchu, páry i tepla se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sídlící v Třinci. Rovněž zajistí rekonstrukce kotelen atd.
Rekonstrukce koupelen, bytových jader a interiérů – práce prováděná specialisty
Na práce spojené s rekonstrukcí koupelen, bytových jader a interiérů se specializují odborníci společnosti Dotace Roman Lupík, která působí v oblasti Ostravy a Frýdku-Místku.
Dotace Roman Lupík
Rady pro tvorbu, grafický návrh, zpracování a tisk firemních kalendářů od zkušené firmy
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. ve Frýdku-Místku poskytuje rady pro tvorbu firemních kalendářů včetně grafického návrhu, zpracování a finálního tisku. Svým zákazníkům poskytuje služby na špičkové úrovni.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Bezpečné opalování v soláriu - vertikální, horizontální solárka
Solární studio ve Frýdku Místku, které nabízí komfortní solária a bezpečné opalování je společnost SD SUN s.r.o. Vybírat můžete z vertikálních i horizontálních solárek.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Kvasnicové Hukvaldské pivo z minipivovaru, Hostinec U Štamgastů
Hukvaldské pivo kvasnicové, výčepní, světlé, tmavé, polotmavé, ležák či speciální z minipivovaru s posezením v Hostinci U Štamgastů, dodávka v sudech.
Výroba, prodej, polotovary, díly, ocel HARDOX, ocel STRENX, dělení vodním paprskem, tvarové dělení, poradenství
DIMONT HDX s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá prodejem celých i dělených částí plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a také z konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX švédské firmy SSAB OXELÖSUND.
Inženýrská činnost – zpracování výrobní dokumentace, projektování softwaru a vizualizací
V rámci služeb v oblasti inženýrské činnosti Vám zajistí firma ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, zpracování dokumentace, projektování softwaru či vizualizace strojů a ocelových konstrukcí.
Restaurace Bystřice, speciality, denní menu, čepované pivo, salónky, bowlingové dráhy s automatickými stavěči
Restaurace Bowling Club Bystřice, která se nachází na Česko-Slovensko-Polském pomezí v okrese Frýdek-Místek, nabízí svým hostům výborné speciality a v pracovní dny také několik druhů denního menu.
Elektromontážní práce Třinec – staráme se o to aby vaše bydlení bylo bezpečné
Chcete ochránit svůj majetek a pořídili jste si zabezpečovací techniku do vašeho domu? Nechte si ji odborně namontovat a vyhnete se tak zbytečným problémům.
Penzion a Řízkárna Frýdek Místek – výborné jídlo, čepované pivo a příjemné ubytování
Hledáte příjemnou restauraci, kde si dáte pořádný domácí řízek? Řízkárna Veranda vám nabídne řízků hned 20 druhů, a to jako jediná restaurace ve Frýdku Místku.
Stropní, závěsná, nástěnná svítidla – prodej moderního osvětlení nejen do interiéru
Vhodná kombinace světel je nezbytná pro komfortní bydlení. Pestrou nabídku stropních, závěsných i nástěnných svítidel naleznete u ELMA z Frýdku-Místku - prodáváme moderní osvětlení nejen do interiéru.
Návrh, výroba, dodávka, montáž a servis hořákových systému pro všechny průmyslové aplikace
Předním světovým dodavatelem a výrobcem hořákových systémů pro veškeré průmyslové aplikace je společnost ZM SERVIS MORAVIA, s.r.o., která se dále zabývá i servisem a montáži hořáků.
Tisk, vazba, laminování brožur, příruček, návodů i zpravodajů včetně grafického zpracování
O tisk, vazbu i laminování brožur, příruček, návodů a zpravodajů včetně grafického zpracování se Vám postará Tiskárna Kleinwächter z Frýdku Místku, která má dlouholetou praxi a výhodné ceny.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Nový světelný zdroj XLED představuje spojení vlastností klasických žárovek a moderních LED zdrojů
Vzhled klasické skleněné žárovky s vlastnostmi LED diod, spojené do jednoho nového LED XLED světelného zdroje od společnosti Kanlux s.r.o., propojení tradičnosti a moderní úsporné technologie.
Kanlux s. r. o.
Realizace zahradních jezírek, které mohou být koupací, okrasná či v přírodní podobě
Realizací i odborným poradenstvím v oblasti výstavby zahradních jezírek, koupacích, okrasných i přírodních, se zabývá firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin v okolí Frýdku-Místku i Ostravy.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Plastové plotovky z recyklovaného plastu s dlouhou životností a za nízkou cenu, eshop
Plastové plotovky z recyklovaného plastu, které vynikají dlouhou životností a vhodné pro stavbu bezúdržbových plotů, prodává na svém eshopu firma ABC service s.r.o. za přijatelně nízké ceny.
Výroba důlních lokomotiv, které mohou být dieselové, akumulátorové či trolejové
Na výrobu v oblasti pozemní kolejové dopravy, především se zaměřením na dieselové, akumulátorové a trolejové lokomotivy, se specializuje firma FERRIT s.r.o. se sídlem ve Starém Městě.