Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Plastika prsou od opravdových profesionálů - zmenšení, zvětšení i modelace
Plastiku prsou Vám provede třinecká Plastická a kosmetická chirurgie v čele s MUDr. Danešem Raškou a MUDr. Jiřím Palkovským, která se vždy snaží o to, aby klienti byli maximálně spokojeni.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Pronájem otočných manipulátorů - skvělý pomocník pro manipulační práce
Chcete na Vaší stavbě přesunout nějaké těžké břemeno a nechcete při každé operaci stroj přemísťovat? Pak si můžete pronajmout otočný manipulátor u firmy JEŘÁBY BESTA.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů, pokládka obkladů, podlahářské práce
Firma D&D-construct s.r.o. se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů různých prostor.
Venkovní, průmyslová svítidla - prodej, e-shop - vhodné osvětlení
Vhodné osvětlení je velmi důležitým prvkem v interiéru i v exteriéru. Venkovní a průmyslová svítidla si můžete vybrat u naší firmy ELMA z Frýdku Místku.
Podhrabové desky a patní kostky z betonu pro ploty z latí, kovových sítí i pletiva
Pro ploty stavěné z latí, kovových sítí či pletiva dodává firma ABC service s.r.o. ve Frýdku Místku podhrabové desky i patní kostky z betonu, díky kterým bude váš plot kvalitní, bezpečný a celistvý.
Plechy a svitky válcované za studena, provoz Paskov
Hledáte prověřeného dodavatele nerezových materiálů se sídlem v ČR? Chcete na prvním místě kvalitu, dobře odvedenou práci a příznivou cenu? Naše společnost ITALINOX, s.r.o. je zde přímo pro vás!
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Montáž, kompletace a balení zboží do kartonových krabic, chráněná dílna
Firma Steeltec CZ s.r.o., která dlouhodobě spolupracuje s chráněnou dílnou ERGON, poskytuje montáž, kompletaci a balení zboží do kartonových krabic včetně infokarty, potisku, etikety a EAN kódů.
Steeltec CZ, s.r.o.
Solární studio, solárium s kolagenovými trubicemi - doplnění chybějícího kolagenu
Solárium s kolagenovými trubicemi realizuje Solární studio SD SUN s.r.o. ve Frýdku Místku. Kolagenové trubice během opalování doplní vaší pokožce chybějící kolagen a zabrání předčasnému stárnutí.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Zažijte tradiční gastronomické hody v rodinném pivovaru, kde vaří i speciální piva
Vaření vlastního piva, ať už světlého, tmavého, polotmavého či různých specialit, se věnuje rodinný pivovar v Beskydech, MINIPIVOVAR HUKVALDY, Hostinec u Štamgastů. Pořádají i gastronomické hody.
Srovnávání terénu – přesouvání sypkých hmot a zahrnování výkopů rychle a efektivně
Terénní úpravy, srovnávání terénu, přesouvaní sypkých hmot a zahrnování výkopů ve Frýdku-Místku zajistí Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Výroba betonových plotů, betonových a okrasných prvků Frýdek-Místek, široký sortiment dlažeb, obrubníků, prvků pro odvodnění aj.
Firma Škvára Produkt s.r.o. se již od roku 1992 zabývá výrobou především betonových plotů a také betonových a okrasných prvků. Sídlíme ve vlastních výrobních prostorách ve Frýdku-Místku.
ŠKVÁRA produkt, s.r.o. betonové ploty
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Solárium, výhodná akce na permanentky, dárkové poukazy
Solárium ve Frýdku-Místku SD SUN s.r.o. Vám nyní nabízí výhodnou akci na permanentky a dárkové poukazy.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Řezání panelu, betonu a dalších materiálů a jádrové vrtání – změny v domácnosti
Pokud potřebujete řezání panelu, betonu, kamene, cihel nebo jádrové vrtání v okolí Frýdku Místku, využijte odborníků společnosti DROJA.
Bezpečné koupelnové svítidlo, eshop - světlo stropní, nad zrcadlo i nástěnné
Světla stropní, nad zrcadlo i nástěnná, která jsou vhodná pro použití v koupelnách, dodává společnost Elma - Ing. Pavel Nováček. Bezpečná svítidla pro váš domov vyberete jednoduše na našem eshopu.
Vyřízení dotace pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám – dodávky i montáže
S vyřízením dotací pro solární ohřev TUV a přitápění v rámci Nová Zelená úsporám, i s jejich realizací, Vám pomůže firma Dotace pro rodinné domy Roman Lupík v okolí Frýdku, Ostravy i Nového Jičína.
Dotace Roman Lupík
Design studio, architektonické návrhy a realizace interiérů a exteriérů restaurací, hotelů i kanceláří
Zajímavé interiérové i exteriérové řešení Vašeho projektu Vám navrhne firma NAZCA, s. r. o. z Bystřice, okres Frýdek-Místek. Dodáme Vašemu bydlení, obchodu i kanceláři potřebný šmrnc.
Prodej jehňat a skotu a zemědělská činnost na polích a loukách od Eko farmy Szance
Eko farma Szance z Mostu u Jablunkova v okrese Frýdek Místek nabízí kompletní zemědělské služby od práce na polích a loukách po svozy dřeva a údržbu silnic v zimě.
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Pomoc s vyřízením dotace na klíč - na kotel, dešťovku a Nová zelená úsporám
Odborné poradenství a pomoc při vyřízení dotace Nová zelená úsporám, dotace na kotel a dešťovku poskytuje firma Dotace Roman Lupík v celém Moravskoslezském kraji.
Dotace Roman Lupík
Půjčovna párty stanu 5x10m, pronájem na svatbu Ostrava, Frýdek
Svatební stan je ideálním řešením pro venkovní svatbu nebo jinou společenskou akci. Proto se obraťte na Párty stany Drobek, kde vám zajistí pronájem stanu o velkosti 5x10m v Ostravě a Frýdku-Místku.
Lampy stojací, stolní, nástěnné - designové, moderní i tradiční, široký výběr na eshopu
Stojací, stolní i nástěnné lampy a spoustu dalších můžete najít na eshopu společnosti Elma - Ing. Pavel Nováček, která poskytuje široký výběr lamp designových, moderních i tradičních.