Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Dodávka a prodej plotových stěn od výrobců HL a LUNA
Dopřejte si odpočinek a klid od ruchu okolí a k tomu si ještě zkrášlete prostor kolem vašeho domu. Společnost ABC service dodává plotové stěny, díky kterým bude vaše bydlení příjemnější a klidnější.
Výroba tradičních sýrů – pařenice, korbačíky, oštěpky, sýrové nitě a tyčinky, Beskydské fakury
Výrobou chutných tradičních českých i slovenských sýrů se zabývá společnost MILKEFFEKT s.r.o. se sídlem v Třinci. Sýrové nitě, tyčinky, korbačíky, pařenice, Beskydské fakury a mnoho dalšího.
Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Prodej, e-shop hranatého zahradního krbu s udírnou včetně příslušenství
Chcete-li si pořídit zahradní krb s udírnou, můžete se obrátit na společnost ABC service z Frýdku-Místku, zabývající se prodejem zahradních krbů, které budou ozdobou Vaší zahrady.
Praktický lékař v oblasti všeobecné medicíny, ošetřující výhradně dospělé osoby
Preventivní zdravotní prohlídky, prevence a ošetření nemocí, monitoring a odběry krve, to vše u nás v ordinaci praktické lékařky MUDr. Marie Stivarová.
Konzumní i krmné brambory, pšenice – sezónní prodej českých obilovin a okopanin
Prodej konzumních i krmných brambor, pšenice a zelí zajišťuje Zemědělské družstvo vlastníků v Nošovicích, nedaleko Frýdku-Místku. Prodej probíhá každý den dle sezóny.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Nejlepší krouhané a kysané zelí, napomáhající snižovat krevní tlak - výroba i prodej
Sháníte-li dobré krouhané a kysané zelí, které je významným zdrojem vitamínu C, navštivte prodejní sklad Nižší lhoty od Zemědělského družstva vlastníků Nošovice, specializující se na rostlinnou výrobu
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, šachová školička, odborné učebny, družina
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, Elektronická žákovská knížka, šachová školička, judo, keramika, odborné učebny, družina, školní jídelna, zahrada v blízkosti lesa na okraji města.
Tesařské práce, výstavba střech, dřevěných konstrukcí a nízkoenergetických domů
Práce se dřevem v oboru tesařství, střechy, krovy, dřevěné konstrukce altánů a přístřešků, rekonstrukce roubenek a dřevěných staveb – Artes ve Frýdku – Místku.
Artes Milan Žák
Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Účetnictví, daňové služby Frýdek - Místek, zpracování účetnictví, daňová přiznání, mzdy
Účetnictví, daňové služby Frýdek - Místek, zpracování účetnictví, daňová přiznání, mzdová agenda, daňová evidence, zastupování na úřadech.
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace pracovních měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů, metrologická laboratoř, komplexní servis a poradenství v oblasti metrologie.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Notářská kancelář, dědické řízení, sepisování závětí , notářská úschova Třinec
Vyřizujeme dědické řízení, notářské zápisy, notářská úschova, ověřování podpisů, sepisování závětí, přijďte se poradit s pověřeným notářem - JUDr. Ivo Kuchařík Třinec
Vytvořte ze své zahrady relaxační a kouzelné místo, kde načerpáte spoustu pozitivní energie
Výstavbu okrasných zahrad zajistí firma Ivany Plesníkové – Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice. Postarají se o návrh, realizaci i údržbu a poradí, jak pěstovat rostliny.
Statutární město Frýdek-Místek, malebné dvojměstí na březích Ostravice v podhůří Beskyd
Statutární město Frýdek-Místek je významná moravskoslezská obec, jejíž vznik odkazuje ke spojení dvou samostatných měst. Frýdek-Místek je součástí lašského regionu s tradičním folklórem.
Jednoúčelové stroje pro slévárny, ocelárny a nástrojárny
Společnost VÚHŽ a.s. se zaměřením na automatizaci ocelářských procesů, výrobu speciálních válcovaných profilů i odstředivě litých odlitků sídlí v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek.
Strojírenská výroba technologických celků v hutnictví, výstavba průmyslových hal
Výrobu, opravy i projekční činnost v oblasti strojírenství a stavebnictví poskytuje společnost Strojírny a stavby Třinec, a.s. Vyvíjíme a vyrábíme brusky, pily, bourací manipulátory i drtiče.
Navrhneme a vytvoříme Vám bio zahradu v souladu s přírodou, kde porostou zdravé rostliny
O návrh, realizaci bio zahrady a o následnou péči a údržbu se postará firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Ostravy a Nového Jičína. Můžete také navštívit naše odborné kurzy.
Spolehlivé a precizní vedení účetnictví a zpracování daní
Postaráme se o Vaše účetnictví i daně. Naše společnost PELAN ÚČTO s.r.o. sídlí na ulici Slunečná 290 ve Frýdku - Místku, Vy k nám ale nemusíte, pro doklady si přijedeme sami.
Autoservis a autoopravna Frýdek-Místek, opravy motorů, diagnostika u osobních vozů
Kvalitní a spolehlivý servis osobních i užitkových vozidel provádí společnost QUALITY SERVIS, s. r. o. s provozovnou ve Frýdku-Místku. Kompletní opravy automobilů i dodávek.
Stavební chemie SOUDAL pro velkoobchod, tmely, lepidla, montážní pěny i stěrky, prodej
Kvalitní stavební chemii i další produkty pro veškeré stavební práce zajišťuje firma INVA Building Materials s.r.o. z Frýdku-Místku. Špičkové lepicí pěny, silikony, tmely i malířské barvy.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.